(Ein-de-lijk) een fijne balans vinden is geen einddoel.

Het is een vaardigheid... en vaardigheden kun je trainen! Download nu jouw gratis ebook "Balans vinden, maar hoe dan?" door hieronder jouw naam en e-mailadres in te vullen πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΎ
Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je mijn privacyverklaring.
ebook balans anders kan

Een eerlijk ebook met realistische inhoud & tips, die we zelf ook nog dagelijks gebruiken.

Krista Bonekamp, coach @ Anders Kan

In dit ebook leer je niet:

Hoe je binnen 3 dagen een totale balans in je leven vindt

Een balans kun je namelijk niet 'vinden'. Het is iets waar je steeds weer opnieuw voor moet kiezen, en weet je... soms is er even géén balans. Dat is ook het leven. We geven je wél een paar praktische tips om hierover na te denken. (Want: wat IS balans voor jou dan? En wat is realistisch?)

De snelste oplossingen en how-to's voor een 'gelukkig leven'

Want die lees je al in de meeste ebooks (je weet wel, die pdf's die nog in je inbox hangenπŸ™Š) en zijn niet duurzaam. Een gelukkig leven is wederom een constant proces, altijd in ontwikkeling. Niet iets dat je 'in vijf stappen' bereikt. :-)

De verlichte versie van jezelf te vinden die altijd rust in diens hoofd heeft

Wij hanteren een nuchtere en realistische aanpak en geloven niet per se in een 'verlicht' leven. We geloven in een leven trouw aan jezelf, waarbij je kiest voor autonomie en je eigen waarden belangrijk maakt. Bovendien: altijd rust in je hoofd is een utopie.

Doe mij dat gratis ebook!

Wat leer je dan wél?

Wij geloven dat het Anders Kan.

Jij bent de balans totaal kwijt. Begrijpelijk, want er zijn (zeker anno 2021 waarin het leven snel gaat) zóveel ballen hoog te houden. We verwachten veel van onszelf, leggen de lat lekker hoog en streven naar perfectie. Wij hebben niet DE oplossing voor jou, want er is geen 'one size fits all' en bovendien past het niet bij ons om te doen alsof er een quick fix is. Die is er namelijk niet. 


Maar.. het kan wel anders. We leren je dan ook bewuster je eigen leven onder ogen te komen, te kiezen voor jezelf en buiten de gebaande paden te denken. Altijd in integriteit met wie je wilt zijn, en altijd op een brutaal eerlijke manier. Want dat is wie wij zijn. Wij staan voor onderbouwde kennis en nuchtere zelfontwikkeling. Dat klinkt misschien niet zo sexy, maar het is wél wat een duurzame verandering teweeg kan brengen. En da's dan wel weer πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ 

14.000 +

mensen kochten of downloadden mijn (e)boeken

6 +
jaar coachen wij mensen op hun persoonlijke groei / mindset
70.000 +

mensen volgen ons op onze sociale media kanalen

Ben je hier nou nog? 

Dan spreekt vast iéts jou aan. Je hebt vrij weinig te verliezen aangezien het een gratis ebook is πŸ™ƒ Vul snel je gegevens in:

Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je mijn privacyverklaring.