00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

G U I D E  Y O U R   M I N D

De verjaardagsactie is helaas afgelopen!

Wil jij meer rust in je hoofd en de regie nemen over je mind & geluksgevoel?

Ongeacht de omstandigheden en zónder grote investering? Dan ben je hier op de juiste plek. Welkom bij de club: bij Guide your Mind maken we zelfontwikkeling leuk, nuchter, makkelijk & betaalbaar. Zeker nu met de actie: 3 maanden voor 33 euro (vanwege Janne haar 33e verjaardag, vandaag! 🎉) zonder automatische verlenging.

Heb je continu het gevoel tekort te schieten?

Al die ballen, he... laten we er eens eerlijk over zijn: ze komen toch voor het grootste gedeelte op jouw bordje. Je hebt vaak al zo'n druk leven, lange (mentale) to-do list en overvol hoofd. Je wordt geleefd en de tijd vliégt voorbij. Tijd voor jezelf maken en van je eigen mentale welzijn een prioriteit maken, dat voelt als egoïstisch of overbodig. Of het is een te grote investering. In tijd. In geld. In energie.

Tegelijkertijd was en is het leven zo turbulent. Er is veel veranderd en er blijven dingen veranderen. Wat belangrijk is, altijd maar nu meer dan ooit:

 • Hoe houd je jezelf op de been?
 • Hoe kies je óók voor jezelf?
 • Hoe zorg je dat je toch kunt zijn wie jij WIL zijn?

  De leukste moeder, zonder al teveel stress... De fijne partner, die oprechte aandacht heeft... zonder kort lontje. De productieve werk- of ondernemer, die haar werk met energie kan uitvoeren. Zonder het gevoel tekort te schieten op álle vlakken, terwijl je jezelf op de laatste plaats zet.

Het is tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling, die je tegelijkertijd een schop onder je hol geeft. 🙃 Dit vind je in ons mindset membership "Guide your Mind". 

Vertel me meer!


Wat nou als het ook anders kan?

Er zijn namelijk veel dingen waar we weinig invloed op hebben (het leven is altijd vol ups & downs), maar dat heb je wél over je eigen mind en hoe JIJ met de omstandigheden van het leven omgaat. Hoe cliché dat misschien inmiddels ook voor je klinkt. Maar geloof me, ik weet er alles van...

Ik train mezelf er al zeker 12 jaar in. Ik moest wel. Mijn leven was turbulent: ik verliet een gewelddadige relatie, mijn moeder overleed, mijn kind kwam ter wereld met een hersenaandoening en dan laat ik de heftige jaren daarvoor nog weg. Maar ik schreef ook een bestseller. Groeide mijn bedrijf. Hielp in de afgelopen 8 jaar via onze programma's en coaching vele (inmiddels duizenden) vrouwen meer voor zichzelf te kiezen en de regie te nemen over hun leven, door middel van een krachtige mindset. Ik groeide mijn sociale bereik tot ruim 60.000 mensen en stond op de cover van de Viva en kwam o.a. in RTL nieuws, de Kek Mama, Metro, Nouveau & Wij Magazine, en werd geïnterviewd voor verschillende boeken en podcasts.

(Mijn innerlijke criticus & imposter syndrome: "Kuch, *opschepper*, kuch.")

Let's be real: dit kwam niet alléén maar door mijn mentaliteit. Er spelen vele factoren mee, waaronder geluk en mijn privileges. Daar ben ik me heel bewust van. Maar zónder deze mindset had ik dit allemaal in ieder geval niet bereikt. 

Dealen met plotselinge verandering, met stress en gepieker en grote zorgen, maar ook met de mening van anderen en de maatschappij die ons vrouwen in een bepaalde rol probeert te duwen.

Dealen met mijn eigen menselijke saboterende gedrag: van uitstelgedrag tot aan perfectionisme. Van ergernis (richting mezelf en anderen) tot mezelf niet goed genoeg vinden en onzekerheid. En dan hebben we het nog niet eens over 'balans'. 

Been there. Struggled with it all.

Irene Verhamme

29 jaar

"Ik kies nu vaker voor mijzelf"

Ik heb lang zitten twijfelen: 'heb ik hier wel tijd voor?' maar ik ben zo blij dat ik me toen heb aangemeld! Ik ben voor mn gevoel een leuker en oprechter mens geworden, want ik heb door Guide your Mind meer zelfvertrouwen, ben dankbaarder, geniet van de kleine dingen, kies vaker voor mijzelf en ik ben van mijzelf gaan houden!

Het is tijd dat er een club van vrouwen opstaat en zegt: genoeg is genoeg.

Wij geloven namelijk dat aan jezelf werken en vooral voor jezélf kiezen niet egoïstisch of iets slechts is. Het is iets geweldigs en iets noodzakelijks. Het is goed voor jou, voor je gezin of familie, voor je omgeving. Goed voor alle vrouwen (en mensen die zich anders identificeren) en voor volgende generaties. Goed voor je werkgever, voor je bedrijf, of goed voor je studie en toekomst. Jouw (mentale) welzijn doet ertoe. JIJ doet er toe.

Wij helpen je meer voor jezelf te kiezen.

Je mindset (en je bullshit radar) te versterken.

Jezelf belangrijker te maken (want dat ben je en niemand heeft er wat aan als jij er aan onderdoor gaat).

Sterker nog, is het niet hoog tijd dat je:

 • Vaker 'nee' gaat zeggen en duidelijkere grenzen stelt
 • De mening van anderen niet meer laat leiden
 • Je werkelijke gevoelens en emoties niet langer wegduwt
 • Leert geloven dat je goed genoeg bent (want dat ben je al)
 • (En iedereen die zegt van niet, uit je leven bant)
 • Stopt met jezelf klein houden en stopt met jezelf aanpassen
 • Je eigen saboterende gedachten en stemmetjes onder ogen komt
 • Kapt met pleasen en conflict-vermijdend gedrag
 • Meer zelfvertrouwen krijgt
 • Beter leert dealen met verandering (want dat komt áltijd op je pad)


         & Verantwoordelijkheid neemt voor je mentale welzijn?         

Voor jezelf. Voor de mensen waar je van houdt. Voor je grootse dromen en doelen. Want de lessen "Grip op je gedachten" en "Een positieve (doch nuchtere en realistische) instelling" krijg je niet op school. Bij ons wel.

"Ik ben nog maar een maand lid van Guide your Mind maar het voelt voor mij al als een stuk langer... en ik zou ook niet meer zonder willen! Het geeft me een enorme boost in het dagelijkse leven. Ik leer er enorm veel en echt elke les brengt me wel wat. Bedankt allemaal voor alle steun en goede adviezen en kijk zeker uit naar alles wat nog komen gaat 🤩"

Saskia van der Werf (in 2020, toen GyM net bestond)


Word vandaag voor maar 33 euro voor 3 maanden lid (zonder stilzwijgende verlenging) en creëer de mindset die jij nodig hebt. Wij leveren alles wat je daar voor nodig hebt: 27 modules. 119 video's. 3 coachingcalls indien je die er bij kiest. 
Het is tijd om op te staan.

I'm ready, ik DOE MEE! 

Dit is wat je krijgt als lid van Guide your Mind:

119 trainingen/mindsetvideo's van 10 tot 20 minuten verspreid over vele verschillende (vast enorm herkenbare) onderwerpen. Incl. opdrachten uitgeschreven in een worksheet. Omdat we weten hoe lastig het is om daadwerkelijk iets te doen met dat wat je leert, hebben we de plechtige belofte gemaakt alle video's in het lidmaatschap kort, praktisch en to the point te houden. Het gaat immers niet enkel om informatie opdoen en iets weten, maar juist om het daadwerkelijk DOEN en implementeren.

Hiermee hebben >1000 mensen duurzame stappen gezet & resultaten behaald.


Een overzicht van enkele trainingen die aan bod komen👇🏼

Perfectionisme

Aaargh, dat eeuwige perfectionisme. Niet tevreden kunnen zijn met gewoon goed. Hoe kom je er vanaf?

Alles-of-niets-mentaliteit

Is het principe 'stapje voor stapje' voor jou een enorme uitdaging? Neem afscheid van de alles-of-niets-mentaliteit.

Doelen stellen & behalen

Goals, goals, goals... hoe stel je ze, hoe behaal je ze en hoe behoud je het behaalde resultaat?

Omgaan met verandering

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering, chaos en onverwachtse situaties, zonder al teveel stress?

Trouwer aan jezelf leven

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Wat vind je belangrijk? Leer grenzen stellen en jezelf niet langer weg te cijferen.

Jezelf goed genoeg vinden

Hoe kom je af van het gevoel dat je het nooit goed doet? Of sterker nog: dat je nooit goed genoeg bent?

Van negatief naar positief

Het is onmogelijk om áltijd positief te zijn. Hoe leer je toch te stoppen met doemdenken en positiever te worden?

De mening van anderen

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt?

Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een balans tussen vaardigheid en waardigheid. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?

Balans vinden

Hoe kun je, ondanks dat er zo veel ballen hoog te houden zijn, toch een fijne balans voor jezelf vinden?

Dealen met gevoelens

We willen blij zijn! Maar zijn we bereid de andere kant van het leven te omarmen? Leer dealen met je werkelijke gevoel. 

Geleefd worden

Stap uit de ratrace, kom van die automatische piloot af en neem de regie. Hoe stop je met geleefd worden?

... en nog veel meer.

GYM is voor mij een heel waardevol cadeautje gebleken. Inmiddels ben ik een half jaar onderweg. Voor mij is de belangrijkste les tot nu toe dat ik trouw(er) ben aan mezelf. Door dichter bij mezelf te blijven, duidelijk te zijn en mijn grenzen aan te geven, dendert niet iedereen meer zomaar mijn privé tuintje in. Ik neem mezelf serieus met als gevolg dat anderen dat vervolgens ook doen. Zo kan ik nog wel even doorgaan! Het gaat er niet om of je het goed of fout doet. Ik zie het als een ontdekkingsreis naar - en met mezelf! En dat op m’n 55ste!

Wat mij betreft een staande ovatie voor Janne en haar fantastische team!

- houdt naam liever afgeschermd

LET OP: dit aanbod geldt alleen vandaag omdat ik 33 ben geworden⬇

Guide your Mind zat op een gegeven moment zo bomvol informatie met zóveel video's en trainingen, dat we eind 2021 na bijna 2 jaar hebben besloten geen nieuwe leden meer aan te nemen en geen nieuwe trainingen meer te maken. Het membership is dus niet meer actief in de verkoop op de voorgrond, maar er zitten nog steeds mensen in die nog toegang hebben tot al die waardevolle video's. Jij kunt dit ook, maar alleen vandaag, voor maar 33 euro voor 3 maanden (!) zonder stilzwijgende verlenging.  We geven je echter geen toegang meer tot de community, die er toen wel bij zat, omdat we daar niet meer zelf actief in zijn. Wel kun je 3 live calls bijbestellen voor maar €6,95 -- maak daar zeker gebruik van als je graag gecoacht of begeleid wordt, of contact wil met gelijkgestemden. 

"Ik ben zo veel bewuster geworden. Ik ben veel dankbaarder. Ook haal ik er steeds weer nieuwe dingen uit en iedere keer heb ik er weer op een andere manier iets aan."

Imke Jelier


"Ik werd geleefd door werk en door het zorgen voor anderen. Door GyM ben ik gaan zorgen voor mijzélf. Ik werk aan mijn mindset en ben al een stuk liever voor mijzelf en ik weet nu waar ik voor sta."

Maroescha

Klaar om te groeien? Meld je aan voor de 33 euro actie!

Actie alleen geldig 13-9

Guide your Mind voor 3 maanden:

111,-
33,-
Eenmalig
 • 119 praktische Mindset Trainingen
 • DIRECT TOEGANG TOT ALLE VIDEO'S
 • Hoeft niet opgezegd te worden, dat doen wij voor je 
 • Alleen geldig op 13 september tot 23:59 uur
Maar 3 plekken

3mnd Guide your Mind + 1 VIP dag live, 1 op 1

1500,-
493,-
Eenmalig
  • 119 praktische Mindset Trainingen
  • DIRECT TOEGANG TOT ALLE VIDEO'S
  • Hoeft niet opgezegd te worden
  • Alleen geldig op 13 september tot 23:59 uur
  • 1 live dag waar je met Krista of Janne (of wie weet: ons beide) de hele dag doorbrengt om het over je leven te hebben, te kijken waar het Anders Kan, en plannen te maken. We coachen je on the spot en helpen je met dat waar jij behoefte aan hebt, in een heerlijke omgeving. 


Je krijgt direct na aanmelding toegang tot dit (& meer 🤯😍)

Videocursus "Omgaan Met Verandering"

Het leven zit vol veranderingen. Sterker nog: de enige constante factor IS juist verandering. Maar hoe deal je daarmee? We leggen je uit wat de verschillende fases zijn van verandering (dat zijn er wellicht meer dan je denkt) en hoe je je emoties kunt (h)erkennen en verwerken. Je gaat focussen op dat waar je wél invloed op hebt, én leert NU al hoe je met toekomstige veranderingen om kunt gaan. Dit is altijd een aanrader, maar natuurlijk voorál tijdens deze rare, chaotische en misschien wel stressvolle tijden.

Videocursus "Trouwer Aan Jezelf Leven"

Wanneer leef je eigenlijk trouw aan jezelf? Is het haalbaar om áltijd trouw aan jezelf te zijn? Ontdek jouw kernwaarden en leer er vaker naar te leven en handelen. Durf meer 'nee' te zeggen op dat wat je niet wilt, en 'ja' op dat wat je stiekem diep van binnen wél wilt. Ontdek wat jij belangrijk vindt in het leven, leer grenzen stellen en zet jezelf vaker op nummer 1... óók als je dat heel moeilijk vindt.

Videocursus "Jezelf Goed Genoeg Vinden"

Heel veel dingen waar mensen, vooral vrouwen, tegenaan lopen in het leven, komen door één enkele onderliggende overtuiging. Eentje die heel diep zit. "Ik ben niet goed genoeg". Of de angst om niet goed genoeg te zijn. In deze cursus ga je leren: wat eigenwaarde eigenlijk IS, wat jouw basisbehoeften zijn, hoe dit werkt in je hersenen (neurale paden) en wat je kunt doen om jezelf wél goed genoeg te gaan vinden.

Videocursus "Van Negatief Naar Positief"

Ohhh, positiviteit. Wie is er niét mee bezig? Je wordt er tegenwoordig mee doodgegooid. Positief denken, positief in het leven staan... maar hoe doe je dat? En is er een verschil tussen gezond positief en toxisch positief? (spoiler alert: JA). We bespreken de negativity bias (waarom de negatieve dingen altijd eerder worden opgemerkt én langer blijven hangen dan de positieve dingen) en hoe je kunt stoppen met doemdenken.

Videocursus "De Mening Van Anderen"

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt? He, weer een spoiler alert: dat kan niet. Compleet loslaten in ieder geval niet. Je kunt er wél mee leren omgaan, 't je minder laten tegenhouden EN andermans perspectief beter leren begrijpen. Want weet je? Jij hebt net zoveel bestaansrecht (en het recht op jouw mening) als een ander. Dat zal je na deze cursus goed in je oren knopen.

Videocursus "Meer Zelfvertrouwen"

We helpen je aan de meest succesvolle 'hacks' voor (in ieder geval tijdelijk) meer zelfvertrouwen, én natuurlijk weet je ook (duh, wij zijn het) dat er geen quick-fixes voor zijn. We leren je dus vooral inzicht in jezelf te krijgen. Waaróm heb je weinig zelfvertrouwen? Hoe kun je jezelf minder vergelijken met anderen? En hoe kun je op de langere termijn, op een duurzame manier meer zelfvertrouwen krijgen? Meld je snel aan & find out.


"GYM heeft voor mij enorm veel betekend. Ik ben zo blij dat ik dit heb aangeschaft en nog steeds lid ben. 🌟 De dingen waar ik echt stappen in gezet heb zijn o.a. hoe om te gaan met ongewenste veranderingen, hoe ik neutraler kan denken in plaats van gelijk negatief en hoe ik dingen kan proberen om te draaien naar iets positiefs. Maar ook een deel van hoe ons brein nou werkt en hoe we dit kunnen beïnvloeden! Echt mega dankbaar hiervoor!"

Kelly Scherrenberg
“Love het concept van Gym. Zou het zo aan iedereen aanraden qua wekelijks een video enzo. Love mindshift. Love it dat dat nu maandelijks vrijkomt (geeft tijd om het te laten inwerken). Love Janne en het team.”
Anoniem uit onze enquete

“Vooral even een bedankje dat jullie dit hebben opgezet. Het past goed bij mijn behoeften. En ik leer meer over mezelf dan ik had verwacht toen ik begon (wat tegelijkertijd interessant, en confronterend is)”

Anoniem uit onze enquete
Voor mij is het een super fijne, laagdrempelige manier om aan mezelf te werken. Fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je de video's bekijkt en je eigen tempo kan bepalen.” 


Anoniem uit onze enquete
“Ik vind GyM een erg waardevol programma. Alles wordt helder uitgelegd en gecommuniceerd. De tips zijn ontzettend bruikbaar en fijn. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, heb ik ook al gedaan.”
Anoniem uit onze enquete


"Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer."
Berdien Schillings

Alleen vandaag: 33 euro voor 3 maanden

JA, dit wil ik niet missen