ALLERLAATSTE KEER KOERS
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Tijd om de richting & regie over je leven terug te pakken?

K O E R S  S P E C I A L  E D I T I O N
Voor moeders die weer willen LEVEN i.p.v. overleven.

9 +

jaar ervaring op het gebied van mindset en coaching

3500 +

vrouwen geholpen de regie over hun leven te nemen 

55.000 +

vrouwen worden dagelijks geïnspireerd door Janne

100.000+

keer is haar podcast al gedownload

"Weer een dag voorbij..."

Jij bent helemaal niet zo ongelukkig. Ik bedoel, je hebt zoveel in je leven waarvoor je dankbaar kunt (of ‘moet’, van jezelf?) zijn.

Je hebt het huisje boompje beestje, je doet wat anderen om je heen ook doen. Je voelt je alleen zo…. onvervuld. Je rent rond, doet voor je gevoel heel veel en denkt toch aan het einde van de week...

Is dit het nou? Is dit dan niet wat ik wil? Maar wat wil ik dan wél?

Wie ben ik eigenlijk zelf nog, als ik m’n baan, leeftijd, huwelijkse status en vooral m'n kinderen niet mag noemen? 


Het knaagt aan je, maar steeds nét niet genoeg om er iets aan te gaan doen. Want waar moet je heen?

Naar een psycholoog voelt te zwaar (of ben je mogelijk allang geweest), op reis is niet alleen moeilijk te realiseren maar is ook niet het antwoord, en je partner begrijpt je struggles niet altijd.

Bovendien: druk, druk, druk...

Herken je dit?

 • Je bent echt niet ontevreden (al zijn er zeker dingen die anders kunnen), maar toch heb je het gevoel dat er nog zoveel méér uit je leven te halen valt...

 • Er knaagt iets, er mist iets, het schuurt op bepaalde vlakken van je leven. Maar je durfde tot nu toe niet de stap te zetten die wel nodig zijn om weer het gevoel te hebben dat JIJ de regie hebt over je leven

 • Je staat altijd AAN, probeert alles voor iedereen te zijn, en leeft soms voor je gevoel vooral voor anderen & holt maar gehaast (en vaak mopperend) in het rond. Maar wie ben je voor jezelf? Waar sta je nou echt voor? Waar ben JIJ in dit verhaal?

 • Je gaat soms naar bed met de gedachte ‘Is dit mijn leven vanaf nu?’ (ook al voel je je er direct schuldig om) en staat 's morgens gelijk op de automatische piloot: gaan gaan gaan.

  ...is dit hoe het bedoeld is?

En stel je nu eens voor dat...


 • Je identiteit als MENS (niet alleen als moeder) staat als een huis. Je weet wie je bent, je weet wat je belangrijk vindt, waar je voor staat (en durft je er zelfs over te laten horen), en je weet wat je wilt. Je voelt eindelijk weer hoe het is om je eigen koers te varen en het leven te leiden (ipv andersom). Je bent trots op wie je bent!

 • Je af bent van dat knagende gevoel dat steeds in je oor fluistert “Is er meer?” of “Haal je wel alles uit je leven?” en weet nu wat je moet doen of juist niet doen om je vervuld te kunnen voelen. Misschien met dappere nieuwe stappen, misschien wel juist wanneer je beseft dat je precies op je plek bent en niet meer zo gigantisch hoeft te streven.

 • Je vuurtje brandt! Niet meer op de zeurende, nare manier waarin je je alsmaar vergelijkt door steeds te kijken naar het groene gras bij de buren, maar op de enthousiaste, LEUKE manier!

 • Je heldere grenzen hebt, durft deze kenbaar te maken en weet ook juist waar je behoeften liggen. Je bent niet bang om daar voor op te komen! Thuis, in je familie en/of op werk.

 • Je misschien wel een hobby, baan, vriendschappen, liefde, onderneming, passie of ander fantastisch iets gevonden hebt waar je je helemaal thuis in voelt. Iets dat ECHT bij jou past. Waar je voor wil gáán. (En misschien heb je juist ontdekt dat alles wat je al hebt perfect is... en dat JIJ intern vooral nog iets te verschuiven had.


Welkom bij deze eenmalige *special MOM edition* van KOERS, welke tevens de allerLAATSTE ronde ever is.

Dé plek waar jij als down to earth, ambitieuze moeder, jezelf gaat herontdekken en een leven creëert op JOUW voorwaarden. Een leven dat bij JOU past, waarin je rust vindt, je present voelt en niet alleen maar vliegt en AAN staat. Zodat je (meer) kan genieten van alles dat er is... en met behulp van KOERS ook nog komen gaat!


Your future self will thank you.

"Twijfel niet over het programma, want dat is echt waanzinnig goed"

Na het volgen van een programma bij Anders Kan is alles op z'n plaats gevallen. Ik heb echt een shift gemaakt in mijn hoofd... In mijn doen, denken en handelen. Ik weet inmiddels niet anders meer. En dit gun ik iedereen. Twijfel niet over het programma. Want dat is echt waanzinnig goed. - Willeke Stroobach

"Ik heb zoveel inzichten gekregen en ben eindelijk wakker geworden!"

Ik heb zoveel inzichten gekregen via jullie programma, ik ben eindelijk wakker geworden! Ik wil life changing stappen maken, van baan veranderen en heb een duidelijk doel, zonder jullie had ik dit nu niet bereikt en ik kan jullie hiervoor niet genoeg bedanken. Jullie  veranderen het leven van velen. - Sabine Pieter

Dit is wat je in KOERS leert

We starten met module 0: "Het Fundament". Hier leer je je mind te managen door je gedachten, gevoelens en gedrag te leren kennen en hoe deze drie met elkaar in verbinding staan. Al ruim 150 mensen gingen door deze training heen en gaven aan dat deze ene module al zoveel veranderd heeft in hun leven, doordat hun hoofd minder vol zit, gedachten makkelijker van zich afgezet kunnen worden, en ze bewuster kiezen en handelen doordat ze in staat zijn een pauze in te lassen tussen wat ze voelen/denken en hoe ze reageren of DOEN. (Het overkómt je niet meer. Je wéét nu wat er gebeurt in je hoofd en waarom.)

Module 1: Scan je Situatie

We starten met een brutaal eerlijke reflectie op je huidige leven: waar sta je nu, wat doe je nu, en ben je daar blij mee? Was dit een bewuste keus?

Als je niet weet wat punt A in je leven is, kan jouw interne google maps ook nooit een route geven naar punt B ;-) Ontdek waar de knelpunten zitten zodat je deze kunt aanpakken om het leven te creëren dat je wilt.

Module 2: Prikkel je Programmering

Leer waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt, waarom je bent zoals je bent en handelt zoals je handelt. Dat inzicht in hoe je geprogrammeerd bent en welke overtuigingen jou tegenhouden in je leven heb je nodig om dit te kunnen veranderen en zélf te gaan bepalen hoe jij wil denken en hoe je in het leven wil staan.

Module 3: Manage je Mindset

Heb jij een sterke mindset die jou door uitdagingen heen helpt? Durf je ja te zeggen op spannende kansen, zie je overal mogelijkheden en potentie, of ben je terughoudend? Hoe goed kun je terugbouncen na een moeilijke tijd of omgaan met tegenslag? In module 3 trainen we jouw mindset zodat je veerkrachtiger wordt dan ooit.

Module 4: Bepaal wat Belangrijk is

Natuurlijk: bepaal wat belangrijk is voor JOU (want ben je je daar wel bewust van?), maar in deze module dagen we je ook met liefde uit om iets verder te kijken dan dat. Zo duiken we dieper in sociaal maatschappelijke topics, wat jou energie geeft (of ontneemt…) en waar je zingeving door ervaart, want uiteindelijk is zingeving de absolute basis van een vervuld leven.

Module 5: Check je Competenties

Ieder mens heeft dezelfde psychologische basisbehoeften: autonomie, verbinding en competentie. Maar wat als je niet weet wat jouw competenties zijn, waar je hart sneller van gaat kloppen of wat je kwaliteiten en vaardigheden zijn? Niet alleen op je werk en voor jezelf is dit waardevol, maar ook in huis, voor je relaties, in je moederschap en meer.

Module 6: Noem jouw Nalatenschap

Ah… pijnlijk, confronterend, maar een hele simpele waarheid: je gaat een keer dood. Dat is zeker. Wanneer, is echter de vraag. Wat wil je tegen die tijd hebben gedaan? Waar wil je trots op kunnen terugkijken? Wat zou je hart vervullen? We laten allemaal wat na op deze wereld en aan onze kids, dat is onvermijdelijk. De vraag is of jij bewust kiest wát je wil nalaten.

Module 7: Bouw jouw Balans

Balans ziet er voor iedereen compleet anders uit. Jij mag, met de gekregen inzichten, gaan bouwen aan een juiste balans voor JOU. Niet alleen je werk/privé balans, maar ook je stress/ontspanning, de verdeling van de zorg en huishoudelijke taken, je sociale leven, en ga maar door. Zodat je je weer GOED kan voelen over de invulling van jouw dagen, weken, maanden en jaren. 

Module 8: Groei nieuwe Gewoonten

Nu je weet welke patronen jou niet meer dienen omdat je inmiddels veel over jezelf hebt geleerd, is het ook tijd om afscheid te nemen van niet-werkende gewoonten en neigingen. Uiteraard leren we je hoe het werkt in jouw brein, maar belangrijker: je leert succesvol en blijvend nieuwe gewoontes te implementeren.

Module 9: Modelleer jouw Merk

En als laatste schrijven we een nieuwe, 2.0 versie van jezelf. Je gaat nadenken over jezelf zoals een bedrijf zichzelf in de markt zet met een merk: wie wil je zijn? Hoe wil je handelen? Wat wil je doen? Wat is je missie, je visie, wat zijn je (kern)waarden? Het leven is te kort om maar als een kabbelend beekje te ervaren. Tijd voor intentioneel leven.
"Ik maak me nu minder druk om dingen waar ik geen invloed op heb en geniet veel meer"
"Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer." - Berdien Schillings
"Ben meer in staat om keuzes te maken die ik eerder had ontlopen"
Ik ben meer in staat om keuzes te maken die ik eerder waarschijnlijk had ontlopen omdat ik het gewoon te eng of moeilijk vond. Ja, je komt jezelf tegen en dat is confronterend, maar ik besef: ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen leven en geluk. En je moet zelf de knoppen besturen! -Imke Jelier

Dit is hoe het werkt & wat je ontvangt

➡️ Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je direct toegang tot alle video's en opdrachten.

Je kunt dus aan de slag met het programma op jouw moment, jouw tijd en jouw tempo. MAAR om je een stok achter de deur te geven, want life met kids betekent altijd drukte en onverwachtse omstandigheden en dus kans op uit-/afstel, begeleid ik je 3 maanden in coachingcalls en de community. We doen deze ronde ECHT samen. 

➡️ Bovendien krijg je niet de kennis van maar 1 coach, maar 3 coaches, 1 coach-psycholoog + onderbouwing van klinisch epidemioloog en wetenschappelijk adviseur Dr. Babette Bais; in één programma.


➡️ Je hebt (alleen nu!) iedere week tot 2 weken niet een call met mijn coaches, maar met mij, Janne, en je mededeelnemers. Let op: alleen tijdens deze special edition. 

➡️ De video’s zijn normaal gesproken 12 maanden, maar nu tijdelijk onbeperkt voor je toegankelijk.

In deze periode op vakantie gaan, zwanger zijn, trouwen of een drukke periode op het werk zijn dus geen enkel probleem (en geen excuus om niet aan de slag te gaan. 😉)


➡️ Ook ontvang je toegang tot de besloten communitychat met gelijkgestemden. Je bekijkt de video’s individueel, maar spreekt elkaar wel tijdens de calls en in de groep zodat je accountability hebt om werkelijk dat vervulde leven te gaan creëren op jouw voorwaarden. 

Gratis BONUS: nieuwe cursus "Bye Bye Mental Load" 

In deze toekomstige cursus t.w.v. €497,- leer je:

 • Alles over de mentale last van vrouwen en moeders, waarom dit in 95% van de hetero-relaties zo herkenbaar is en hoe je er over kunt praten met je eventuele partner (en waarom je dit inzicht ook nodig hebt als je geen partner hebt)
 • Hoe de oneerlijke verdeling van de mentale last mogelijk ook op andere gebieden van je relatie en leven terugkomt en in de weg staat
 • Welke verwachtingen en onmogelijke standaarden op dit moment in de weg staan van het verminderen van de mentale last
 • De écht praktische manieren om je mentale last te verminderen, zowel in relatie tot je partner als je kinderen en/of jezelf
 • Hoe je werkelijk weer (veel) meer tijd voor jezelf kunt krijgen doordat je jouw gespendeerde tijd aan het huishouden, alles rondom je gezin en familie, en de mental load actief vermindert

"Na 3,5 maand heb ik zoveel stappen gezet! Ik ben zo ontzettend gegroeid en echt tot bloei gekomen"

Janne prikt goed door, weet precies te benoemen waar de pijnpunten zitten en is bovenal gewoon een ontzettend fijn mens. Eerlijk, oprecht en open. Ik heb dan ook heel veel van je mogen leren en ben je daar dankbaar voor. Na 3,5 maand heb ik zoveel stappen gezet!

Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag en patronen en zie nu waar ik mezelf tegen hield. Ik ben zo ontzettend gegroeid en echt tot bloei gekomen. Privé, maar ook zakelijk. Ik sta veel meer voor wie ik ben en wat ik wil, ik voel het en ik draag het uit. Ik geloof dat mijn persoonlijke ontwikkeling ook ontzettend bijdraagt aan het succes van mijn bedrijf. Want hoe kan ik andere mensen helpen als ik zelf niet aanga wat er in mijn leven speelt of speelde? - Lotte Nooij

"Dit was de beste keus ooit. Bizar, bijna onbeschrijflijk wat KOERS met en voor me heeft gedaan."

Hiervoor voelde ik me geleefd en zelfs ongelukkig en eenzaam, zelfs al had ik ‘alles’ en genoeg mensen om me heen. Ik cijferde mezelf weg. Ik heb mezelf in het programma leren opvangen, ben veerkrachtig en zelfverzekerd geworden, en mijn eigen waarde gaan inzien. KOERS is zó goed opgezet, werkelijk ieder filmpje was WOW. Het heeft me geholpen op werkvlak, in vriendschappen, in mijn relatie en VOORAL in mijn innerlijke leefwereld: de relatie met mezelf. Ik ZIE mezelf echt.


Ik ben jullie SUPER dankbaar en vind het fantastisch dat jullie en KOERS bestaan. Hell yeah dat ik KOERS aanraad aan vrouwen die op zo’n crossroad staan, en trouwens, ik zou het ook als vak op school willen zien. - Jana Lieve van der Zeeuw-Ferwerda

€2497,-

€ 1697,-

KOERS LAATSTE RONDE: Special MOMS Edition Van geleefd worden naar regie over je leven. 🔥

 • Echt helpende video's die jou exáct geven wat je nodig hebt om te weten wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat en een vervuld leven te creëren op alle vlakken, op jouw voorwaarden.

 • UNIEK: 3 maanden coaching & feedback van Janne (alleen deze ronde!) waar je blinde vlekken aan bod komen en je ál je wins, struggles en vragen kan delen en bespreken. Dit is precies wat je nodig hebt om ook écht alles te halen uit het programma en uit jezelf.

 • Een besloten communitychat samen met jouw mede-deelnemers die bouwen aan een leven dat bij hen past: je bent niet alleen, je bent niet de enige, en je bent niet raar. Join us!

 • BONUS t.w.v. €497,- toekomstige "Bye Bye Mental Load" cursus

60 DAGEN GARANTIE

Je kunt zonder risico starten. Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik zo'n 60 dagen garantie. Als je na module 3 niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 100,- excl. BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn o.a. dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 4 en dat je het ingevulde werkboek aan ons terug stuurt. Tevens moet je de eerste 3 modules in de 8 weken hebben gezien en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. Niet om flauw te doen, maar omdat dit programma alleen werkt als jij werkt. Daar ben ik heel duidelijk over, en alleen dan kan ik je dus garantie geven. *Zie algemene voorwaarden op de betaalpagina voor meer info en voorwaarden.*

OVER ANDERS KAN

Kijk, ik doe geen loze beloftes en ik zit hier niet om je gouden bergen te beloven. Je gaat er niet komen door je rot te manifesteren en affirmaties op te zeggen. (Toch jammer he?)

Voor wie mij überhaupt niet kent: mijn naam is Janne Schuijn en ik zit inmiddels alweer 9 jaar in dit mooie vak, schreef een (best-wel-sellend) boek, maakte verschillende programma’s waar inmiddels duizenden (wow) vrouwen en moeders mee geholpen werden...

Maar eerlijk is eerlijk: één coach is maar één coach met één visie en zienswijze.


Dan kan die visie nog zo bij je aansluiten, ik zou je eigenlijk altijd willen aanraden om te vertrouwen op (bewezen) competentie en diverse “multidisciplinaire” coach/psychologen.


Daarom heeft een team van coaches meegewerkt aan dit programma, inclusief een wetenschapper die onze video’s fact-checkte en zorgde dat de onderbouwing klopt. Ik had deze hele alinea ook kunnen samenvatten als “Geen bullshit dus”.  🙂

Moeder, coach, auteur, ondernemer, vriendin, dochter...

En nog zoveel meer petten die ik wel eens opzet. Met een zoon met een hersenaandoening dus een zorgintensief gezin (van twee, want ook nog gescheiden), een bedrijf, en uiteraard meer mensen en rollen in mijn leven die op me rekenen of iets van mij verwachten weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om te blijven onthouden (of leren kennen) wie je zelf bent IN DE KERN. (Naast alles wat je moet dóén.)


Jij. Als mens. I talk the talk, maar walk ook the walk ;-)


Verder mis ik twee tanden, houd ik niet van B&B vol liefde (ik heb me laten vertellen dat dat niét normaal is), wel van alle "Island" reality tv, ben ik een introvert die zich dagelijks semi-extravert op Insta over haar leven en hersenspinsels uit laat maar ook tientallen interviews gaf bij allerlei kranten, bladen, podcasts en boeken, en leid ik mijn leven niet op een hele gemiddelde manier... maar wel precies de manier die bij MIJ past. En dat gun ik jou ook.

Of dat er nou heel spannend uitziet, of heel 'saai' en 'basic', dat doet er niet toe. Als het maar klopt voor jou, en jij je maar vervuld voelt in the process (EN in the end).


Bekend van:

Natúúrlijk kun je ook zelf eerst nog weer even wat aanmodderen, of wachten tot de kids wat groter zijn, of nog één boek lezen...

Dat deed Krista jaaaren geleden ook. Gevalletje kop in 't zand en gewoon doorgaan.

Het knaagde al tijden en toch suste ze zichzelf keer op keer met dit soort gedachten.

“Ik kom later wel aan de beurt”

"Wanneer de kids groter zijn"

“Eerst maar even met een gratis assertiviteitscursus kijken hoe ver ik kom”

En ja: dat was makkelijker, én ze hield geld in d’r zak. Maar toen de kinderen naar school gingen en de zoveelste cursus en het zoveelste boek weer op de plank verdwenen waren zonder blijvende verandering, zat ze onvervuld - met tijd teveel maar richting te weinig - aan de keukentafel.

“En nu?”

Bespaar jezelf dat. Laat alsjeblieft de komende maanden en jaren niet voorbij gaan terwijl je je niet volledig, competent, autonoom, van waarde of simpelweg happy voelt. Gevalletje “het leven is echt te kort”.


We hoeven niet allemaal grootse doelen na te streven, hoge ladders te beklimmen of rijk te worden. We hoeven niet áltijd gelukkig te zijn, leuke of hele bijzondere dingen te doen.
Wat ik je wel gun, is dat je het gevoel hebt dat JIJ dit leven GEKOZEN hebt. Dat je dicht bij jezelf staat, energie voelt, kan genieten. Dat je regie hebt en de vrijheid ervaart van koers te veranderen wanneer je dat wenst. In het groot. Of in het klein.Ook zij zijn door mij gecoacht en zeggen dit erover:

Dagmar Otten:

"Ik maak mezelf nu meer verantwoordelijk voor hoe ik leef, wat ik doe en hoe ik me voel. Ik durf meer hulp te vragen, in mijn relatie durf ik meer te zeggen wat mij dwars zit in plaats van mooi weer te spelen, en ook in mijn werk durf ik stappen te zetten. Ik ben echt veel meer gaan kijken naar wat ik kan veranderen zodat ik weer gelukkiger word!"
Hinke Hellings:

"Ik was echt op zoek naar mezelf, en wilde genieten van de kleine dingen. Gewoon tevreden zijn, maar ook ambitieus durven zijn en naar doelen toe kunnen werken. Dit programma heeft bij mij echt deuren geopend. Ik merk dat ik veel bewuster leef, keuzes maak en eerlijk naar mezelf kijk. Het is voor mij echt een eyeopener geweest!"

Cindy:
"Het heeft mij echt uit mijn comfortzone getrokken. Het gaat zo goed nu! Ik voel me zo veel beter dan voordat ik hiermee begon. Er is nauwelijks nog stress. Ik heb weer ontdekt waar mijn grenzen liggen en durf dit ook beter aan te geven. Overall heb ik veel meer zelfvertrouwen en begin ik weer de oude Cindy te worden."
Lindsay de Sain Vallen:
"Geen gezweef, maar lekker nuchter aan de bak. Ik ben milder voor mezelf geworden en sta veerkrachtiger in het leven. Ik luister beter naar mezelf. Ik ben authentieker en sta krachtiger voor wie ik ben en wie ik wil zijn. Inclusief al mijn eigenschappen. Ik hoef niet perfect te zijn, ik wil mezelf zijn! Het traject is praktisch en niet zweverig. Niet lullen maar poetsen."
Nicky Römling:
"Ik heb onwijs veel geleerd. Jouw manier van vertellen en schrijven hebben ervoor gezorgd dat het ook echt binnen kwam en ik getriggerd werd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ik kan wel zeggen dat jij mij echt hebt wakker geschud. Lieve Janne, BEDANKT!"
Manon Santbergen:
"Mijn kijk op dingen is zo veranderd. Zo ben ik veel bewuster gaan leven. Ik probeer dicht bij mijzelf te blijven en me zo min mogelijk van anderen aan te trekken. Ik doe wat voor mij goed voelt en niet alleen wat van mij wordt verwacht. Ik denk positiever, voel mij krachtiger en geniet veel meer van de kleine dingen. Dank dank dank...."

Heb je nog vragen? Ik heb antwoorden!

Meest gestelde vragen over KOERS.

Whaaa, ik heb besloten: ik ga me gewoon aanmelden! Wat gebeurt er nadat ik heb betaald?

Jaaaaa, wat gaaf! Méga welkom. Los van dat ik een happy dansje doe want ik wéét wat dit je kan gaan brengen, zal je ook zodra je op die knop hebt gedrukt enkele e-mails ontvangen. 1 met je factuur, 1 met de inloggegevens die je nodig hebt voor de trainingsomgeving én 1 met alle informatie hoe nu verder. Je kunt direct in de video's duiken en binnenkort de eerste calls bijwonen. YAY! gefeliciteerd met deze stap naar een vervuld leven!

Kan ik de investering voldoen in termijnen?

Jazeker, we hebben twee mogelijkheden: in één keer betalen, of in zes keer. Als je in termijnen betaalt krijg je gewoon op dezelfde manier toegang tot het programma als iedereen. Dat vinden we wel net zo fair.
De eerste termijnbetaling is nu, de betaling(en) daarna steeds na een maand.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

Allereerst: je moet helemaal niks :-) ja dat klinkt flauw, but I mean it. Je mag het op jouw tempo doen, want je hebt onbeperkt toegang tot de video's en raakt niks kwijt als je er periodes tussen hebt zitten waarin je drukker bent dan normaal (we kennen allemaal die fases, right?)

Maar mijn doel met deze ronde is wel om samen 3 maanden lang te knallen en écht verschil te gaan maken. Anders blijft het vaak bij je aanmelden ergens voor, zonder het werkelijk in je leven te implementeren. Please help me help you en probeer dus zoveel mogelijk op te komen dagen bij de live calls (ongeveer 3 per maand), wees actief in de communitychat en maak ruimte in je agenda voor de lessen en opdrachten.

Je zou met bijv. een avond of ochtend per week heel ver moeten kunnen komen, en eerlijk: als je geen paar uur per week voor jezelf en jouw zingeving vrij kunt maken dan is het NOG belangrijker dat je meedoet. 🔥👏🏼

En wanneer zijn de calls met Janne?

Die zijn een-of-twee-wekelijks, op verschillende dagen en tijden (om zowel 9-5'ers als late-dienst'ers tegemoet te komen). Het is niet erg als je niet álles live kunt bijwonen, want de calls worden voor je opgenomen en staan dus gewoon achteraf in de online leeromgeving. Je vragen kun je bovendien ook vooraf indienen, dan geef ik live antwoord en kun je het later terugkijken.

Ik ben vader of non-binaire ouder, geen moeder. Mag ik ook meedoen?

Iedereen mag uiteraard meedoen, zolang je je herkent in wat we omschrijven en het niet erg vindt dat het gros van de groep uit vrouwen zal bestaan. De reden dat ik me in mijn taal focus op vrouwen en moeders is dat de mentale last bijv. volgens data het meest voorkomt in hetero-relaties en voor 98% bij vrouwen. De overlap zit 'm dus vooral in waar je tegen aanloopt en wat je behoeften en doelen zijn, niet per se in gender. Je bent superwelkom.

Hoe toegankelijk is het programma? Is er bijvoorbeeld ondertiteling?

Alle videomateriaal in KOERS is ondertiteld en er komt altijd een geschreven tekst bij de video. De coachingcalls zijn helaas nog niet voor iedereen toegankelijk, omdat onze videobel-software nog geen live ondertiteling ondersteunt in het Nederlands. Mail ons als je toch graag mee wil doen, dan kijken we samen naar een oplossing.

Hoe lang heb ik toegang tot KOERS?

Normaal zo'n 12 maanden, maar we hebben besloten dat je deze ronde onbeperkt toegang krijgt. 🥳

Kan ik ook later aan dit programma meedoen?

Nope. Dit is de allerlaatste ronde.
(Nouja, je kunt 'm wel NU aanschaffen en er later pas gebruik van maken als je dat bedoelt, want de video's blijven gewoon voor je beschikbaar. )

Vraag jezelf ook af waarom je het (weer?) wil uitstellen. Wat is nou echt een goede reden om niet NU te starten? Er zal altijd wel weer iets zijn, er is nooit een perfect moment, en de tijd tikt hoe dan ook wel door... Ik verwelkom je dus heel graag in deze ronde, als jij er ook voor wil gaan.

Is dit programma ook geschikt voor mij als ik momenteel in een burn out zit, depressief ben of andere psychische klachten ervaar?

Wij vinden het, omdat het gaat om de mentale gezondheid en psychische gesteldheid, belangrijk dat alles wat we zeggen onderbouwd en passend is. Dat betekent dat wij ons met dit programma richten op mensen zonder psychische problematiek. KOERS kan namelijk nooit een vervanging zijn van specialistische hulp en bevat geen één op één begeleiding.

Ons programma kan wel eventueel aanvullend zijn voor wanneer je uit een burn out komt of op een andere manier in een fase beland bent waar je vooruit wilt kijken en aan je toekomst wil bouwen. Je kunt eventueel met je huisarts of psych overleggen wat diegene denkt en adviseert.

Bij een psycholoog lopen of een andere coach hebben kan vaak prima hand in hand gaan met KOERS volgen. Mail ons eventueel om te overleggen over jouw persoonlijke situatie op team@anderskan.nl

Ohja, als laatste... Hoe zat het precies met de voorwaarden van de 60-dagen garantie?

Kijk, je moet een programma natuurlijk niet ingaan met de intentie om er weer mee te gaan stoppen. Maar ik vind het wel net zo fair om je in ieder geval onze kwaliteit te garanderen, zodat je daar niet aan hoeft te twijfelen. Bij deze nogmaals: Je kunt zonder risico starten. Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik zo'n 60 dagen garantie. Als je na module 3 niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 100,- excl. BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn o.a. dat je aanspraak maakt op de garantie vóór het kijken van module 4 en dat je het ingevulde werkboek aan ons terug stuurt. De rest van de voorwaarden lees je in onze algemene voorwaarden (hier passen helaas maar 1000 tekens).
Annulering kan alleen schriftelijk per email (team@anderskan.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt.

Ik heb toch nog andere vragen!

Stuur een email naar team@anderskan.nl of stuur een appje op 085 047 0797. Op dit nummer zijn we enkel op Whatsapp bereikbaar, niet telefonisch. Janne stuurt je dan een voicememo terug :-)

Je bent helemaal tot aan hier gekomen op deze pagina: dat zegt wel wat. En ik snap het, je twijfelt 'of dit het moment is' en 'of je het wel hard genoeg nodig hebt'. Maar ondanks dat je 'het best wel redt' is dit absoluut niet iets om licht over te doen en zéker niets om nog langer uit te stellen. Want nu vind je je leven (hopelijk) nog leuk en kun je nog enigszins de persoon/moeder/partner zijn die je wil zijn. Maar blijft dat zo als je zo doorgaat? 

Ludmilla

"Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan!"

Ik zou willen dat ik de investering 10 jaar eerder had gedaan. Man man man, wat leer ik veel en wat ben ik in een korte tijd uitgegroeid tot de persoon die ik wilde zijn!