00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Leer je Mind te Managen en ontdek hoe je:

 • je gedachten je stemming minder laat beïnvloeden
 • jezelf niet meer zo voorbij loopt, je minder wiebelig voelt en keuzes maakt die bij je passen
 • gaat van 'verwijderd van m'n gevoel' naar 'ik sta dichterbij mezelf en weet weer wat IK voel en vind'
 • meer stabiliteit ervaart, jezelf beter begrijpt en grip krijgt op de warboel in je hoofd
 • minder kritisch op jezelf kunt zijn, ondanks de hoge lat die je voor jezelf legt (I see you 👀)
 • met de beren op de weg en doemscenario's dealt, zodat je kunt doen wat je wil of afmaakt waar je aan begon
 • uit je denkcirkel komt waarin je piekert, aannames doet en vooruitdenkt over dingen die nog niet aan de orde zijn, zodat je weer rust in je hoofd krijgt

Heb je het gevoel dat je al jaren dingen Anders probeert te doen, maar dat je zo'n beetje de enige bent die dat steeds niet echt lukt? Geloof me: dat ben je niet. Van minder uitstellen of piekeren, liever zijn voor jezelf, die droomcarrière achterna gaan, je mening nu echt eens willen uitspreken in die vergadering, tot meer gaan sporten, meer kiezen voor jezelf, minder mopperen op en uitvallen tegen de kinderen of je partner: we hebben allemaal genoeg patronen die we willen doorbreken en dingen die we eigenlijk willen of juist niet willen, maar die echt niet zo makkelijk zijn om zomaar even Anders te gaan DOEN. 


Dat komt ook doordat je begint bij dat wat eigenlijk pas als laatst komt: je acties en je gedrag veranderen. Zolang je enkel anders probeert te DOEN, maar je fundament (je zenuwstelsel waaronder je brein) daarmee niet op een lijn ligt en je dus eigenlijk nog steeds dezelfde gedachten en gevoelens hebt als voorheen, dan zijn je nieuwe acties maar van korte duur. Echt anders gaan doen, vereist ook anders gaan denken en anders gaan voelen.

Dát creëert uiteindelijk pas een ander resultaat in je leven.

Mogelijk herken je jezelf hierin:


 1. Je vermijdt ongemakkelijke gevoelens, gesprekken en acties want oh man, al die beren op de weg... (waardoor je ook niet durft te gáán voor je dromen en doelen, want wat als je faalt?)
 2. Je denkt regelmatig  ‘Waaaarom ben ik zo’ of ‘waaaaarom doe ik zo’, en je bent nu toe aan een werkelijk antwoord
 3. Je piekert je suf, bedenkt ieder mogelijk scenario in je hoofd waarvan je niet eens weet of het aan de orde zal zijn en het kost je ontzettend veel energie
 4. Je hebt al duizend keer geprobeerd meer te gaan sporten, vaker nee te zeggen, je mening te geven, nu echt eens vaker op te ruimen voordat je naar bed gaat of minder kleding te kopen en duurzamer te leven, maar bent ook iedere keer weer in je oude patronen vervallen..
 5. Je hebt misschien niet een enorm sterk zelfbeeld omdat de stem in je hoofd verre van helpend of vriendelijk is en je allerlei meningen over jezelf hoort (het helpt ook niet dat je zo kritisch op jezelf bent, hè?)
 6. Heb je vaak hele gesprekken in je hoofd met mensen? Bijvoorbeeld je partner met wie je woorden had, je collega die een kutopmerking maakte, wat je had moeten doen in het verkeer vanmorgen, etc... terwijl je IN die momenten niet hebt gedaan of gezegd wat je had willen doen. Dat heeft een reden! (En kan anders)
 7. Je weet niet goed wie je zelf bent en wat je nou eigenlijk echt wil, omdat je soms geen onderscheid kunt maken tussen de stem van je ouders, de maatschappij, je eikelige ex of jezelf? (En dan nog niet gesproken over niet weten hoe je je ergens bij voelt)
 null

Blijven jouw dromen en verlangens onvervuld op deze manier?

Leer de absolute FUNDERING van persoonlijke groei & 'mindset'

(of eigenlijk gewoon minder sexy: 'gedragsverandering')

Men heeft het graag over “De kracht van je gedachten”. En je gedachten kunnen inderdaad krachtig zijn: vaak juist niet op een helpende manier. Je gedachten komen ergens vandaan, vaak vanuit externe factoren, en zijn niet altijd de (hele) waarheid of nuttig.

Soms zijn het gewoon brainfarts: en ook dan nemen wij mensen ze vaak bijzonder serieus. Je gedachten kunnen dan ook tevéél kracht en macht over je hebben, je kunt je volledig met ze gaan identificeren; helaas ook als je gedachten helemaal geen handige of aardige dingen over je (of over jouw plannen) zeggen.


We willen je dan ook juist leren om zicht te krijgen op al deze gedachten, waar ze vandaan komen, wat ze met je doen én hoe je met ze samen kunt gaan werken. Pas als je leert samen te werken (want je mag jezelf, zo ga je ook leren, scheiden van je gedachten, jij bent niet je gedachten en je gedachten zijn jou niet), kun je je mind beter managen EN dus jezelf beter leren kennen, je dromen gaan ontdekken en misschien wel waarmaken, en vervelende gewoontes of patronen in je leven doorbreken. 

korting ontvangen >> 
"Een heel waardevol programma!"

MJM is duidelijk, informatief en erg praktisch. De opbouw van het programma vind ik erg helpend. Je gaat eerst tot de basis van je gedachten en dan rustig langs alles wat er aan vastzit. 


Eigenlijk heb ik aan de lopende band inzichten gehad over mijn gedachtegang en mijn gevoelens en reacties daarop.


- Paulien Provoost

"Deze training zorgt ervoor dat ik steviger in mijn schoenen sta en kalmer ben"

Tegen iedereen die twijfelt zou ik zeggen, doen! Waarom? Omdat het je heel veel inzichten oplevert voor de rest van je leven. Ik heb al een hoop gedaan aan persoonlijke ontwikkeling (cursus/boeken/podcasts) en loop al jaren bij de psycholoog (is ondertussen meer een coach geworden), maar tijdens deze training heb ik dingen geleerd die ik nog niet wist.

- Naomi Fikse

Wat je o.a. gaat leren in Het Fundament:

Hoe je kunt samenwerken met je gedachten

.. in plaats van dat ze jou de baas zijn en de regie over JOU hebben, want je kunt meer invloed op ze hebben dan je op dit moment misschien denkt (pun intended)

Hoe je je ongemakkelijke gevoelens en emoties niet langer als de pest vermijdt

(en gaat Netflixen met een bak ijs erbij), maar juist beter kunt leren (h)erkennen en toelaten, zodat je ze uiteindelijk ook meer kunt reguleren. (Waarom is dit belangrijk Janne?! omdat je emoties, of je ze nou onder ogen komt of wegduwt, van enorme invloed zijn op je gedrag. En als je 't (duurzaam) anders wil gaan DOEN, dan kun je dit stuk niet overslaan.)

Waarom je steeds dingen blijft doen die je eeeeeigenlijk anders zou wíllen doen

.. en waarom dat niet lukt (en dat soms ook oké is en soms echt enorm NIET oke is want hoe lang blijf je nog uitstellen?!) 

Hoe je andere, nieuwe resultaten in je leven kunt krijgen 

.. zónder jezelf of je hele leven om te gooien. En ja nog maar een keer: zónder schadelijke maakbare gedachten dat je je hele leven zelf creëert en dus ook de ellende over jezelf afroept. Because you're not.

Hoe je je zelfbeeld verbetert en dichter komt bij je 'echte' ik

.. door de stemmen in je hoofd die van ánderen zijn (je ouders, de maatschappij en iedereen die je ooit tegenkwam) te leren onderscheiden van die van jezelf

Welke tool jou hierbij gaat helpen en hoe je deze in je voordeel kunt gaan laten werken

.. want ik kan je niet beloven of garanderen dat je hiermee jouw droomleven creëert, maar ik kan wel zeggen dat het je vele jaren proberen-stoppen-proberen-stoppen kan besparen.

Klaar om aan de slag te gaan en die korting te pakken?

€ 97,-

Manage je Mind | Het Fundament

De wachtlijst voor Manage je Mind gaat op 10 juli open. Sta je er voor die tijd op, dan krijg je de mogelijkheid je aan te melden voor maar 97 euro i.p.v. 333 euro! Wat je in ieder geval krijgt (en daarnaast zullen we vanaf 10 juli delen wat nog meer):

 • 6 video's van verschillende lengte over je gedachten, gevoel en gedrag
 • Een werkboek (>50 pagina's!) met opdrachten en invulmogelijkheden
 • Een krachtigere mind, die ervoor gaat zorgen dat je lekkerder in je vel zit, meer regie ervaart over je stemming en reacties, en beter weet wie je bent, wat je wilt en voelt.
zet mij op de wachtlijst >>


Het is het helemaal waard, ik heb nu al zoveel geleerd, en echt stappen gemaakt. 


De video's zijn fijn, de live calls zijn fijn, de coaches zijn super en de community werkt ook heel leuk. Ik heb altijd veel gedachten en ik voel heel veel. Dat overweldigt me dan en ik weet niet zo goed hoe ik om kan gaan met al die gevoelens. In Manage je mind leer ik mezelf stukje bij beetje los te zien van mijn gedachten en gevoelens, waardoor ik me nu al minder overweldigd voel en ook anders kan proberen te reageren in het moment. Ik vind het fijn en veilig voelen dat het lekker online is en ik heb daardoor zelf in de hand hoeveel ik doe.


Ik ben écht heel erg blij dat ik voor Manage je mind ben gegaan, ik heb er nu al heel veel aan en ik denk dat ik er alleen nog maar meer aan ga hebben. Ik zou het iedereen aanraden (:


- Ashley

Meedoen met Manage je Mind | Het Fundament?

Geef me die €236,- korting! >>