Nog heel even geduld, KOERS gaat live over....

03-01-2022
De deuren openen om 12:00 uur
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Van de automatische piloot af en op een bewustere koers naar een vervuld leven, waarin je helder weet WIE je bent en WAT je wil. En dat in 4 maanden tijd.

Wil jij een leven waarin je op je plek bent? Je wil je trots voelen, trouw aan jezelf leven en misschien eindelijk eens die dappere stappen zetten? Hier moet je zijn. Nog HEEL even geduld...

Deze bonussen komen ALLEEN vrij als je op de wachtlijst staat

GRATIS 1-OP-1 COACHING

Voor de eerste 30 aanmeldingen is er ruimte gemaakt voor een gratis individueel coachinggesprek voorafgaand aan (of tijdens) het programma. De eerste 5 zijn gegarandeerd met Janne. OP=OP.

Werkboek in luxe map

Alleen als je op de wachtlijst staat zijn er fysieke werkboeken beschikbaar waarvan JIJ er eentje kunt krijgen. De bladen zijn van gerecycled papier en je kunt er zelf aan toevoegen wat je wil!

Twee kaartjes i.p.v. één

In 2022 zullen we een "Kom uit je Comfortzone" live-dag organiseren waar jij, als je meedoet aan KOERS, een kaartje voor krijgt. Sta je op de wachtlijst? Dan krijg je er TWEE! (Alleen voor de eerste 50 aanmeldingen)

Meld je hier nog snel aan voor de wachtlijst van het programma KOERS

Je bent de eerste die we dan op de hoogte houden van alle informatie rondom het nieuwe programma dat in 2022 zal starten. Je zit nergens aan vast, de wachtlijst is 100% vrijblijvend en je kunt je te allen tijde weer afmelden.

50%
Meld mij aan voor de wachtlijst
Your information is safe with us