Gratis ebook: Omgaan met verandering (ook in -onverwachte-tijden van chaos & crisis)


Krijg direct toegang tot dit gratis ebook en ontdek hoe je kunt leren omgaan met verandering. Zowel plotseling en onverwacht, als de dagelijkse veranderingen die bij het leven horen.

  • Ontdek wat de 4 fases zijn van verandering en wat ze voor jou betekenen
  • Hoe deal je met alle emoties die bij verandering komen kijken?
  • Leer hoe je kunt leren focussen op dat waar je wél invloed op hebt
  • Waarom verandering ook heel mooi, intrigerend en noodzakelijk is en hoe je dit zo kunt leren zien... + wat je nog meer kunt doen om grip op je gedachten te krijgen.
Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je mijn privacyverklaring.
14.000 +

mensen kochten of downloaden mijn (e)boeken

5 +
jaar coachen wij mensen op hun persoonlijke groei / mindset
57.500 +

mensen volgen ons op onze sociale media kanalen

Omgaan met Verandering werd geschreven door Janne Schuijn, tevens oprichter van Anders Kan & auteur van het (fysieke) boek 'Wat nou als het ook anders kan?' (Bestseller 60 lijst + bestseller op Bol) en bekend van haar blogs, podcasts & Instagram account. Ze stond zowel met als zonder haar gezin (Felipe 32 en Caiden 2) o.a. in de Viva, Nouveau, RTL Nieuws, Metro & Kek Mama. Al sinds 2014 coacht zij voornamelijk vrouwen op hun persoonlijke ontwikkeling. Al duizenden mensen transformeerden door haar programma's en schrijfsels. Naast schrijver, ondernemer en coach is Janne gewoon mama. Of eigenlijk niet zo 'gewoon', want haar zoon heeft microcefalie: een aangeboren hersenaandoening. Ook daarover deelt ze veel op haar sociale media kanalen, evenals de weg naar een tweede kindje via een medisch PGD traject.


"Openheid, echtheid, en er gewoon normaal over doen... dat vind ik het belangrijkst. Dit zijn nou eenmaal dingen die voorkomen in het leven, waarom zou ik daar niét over praten? Bovendien: als er andere mensen zijn die troost of steun uit onze verhalen zouden kunnen halen, dan is dat het al meer dan waard." aldus Janne.

'de boeken die janne schrijft veranderen mijn leven. dat klinkt heftig, maar het is nou eenmaal zo. het raakt me. doet wat met me. brengt me in actie.'

Aisha, 33 jaar

ontvang ons ebook direct gratis in je mailbox

Leer omgaan met verandering. Het ebook is helemaal gratis - geen addertjes onder het gras.
Als je je aanmeldt voor dit gratis ebook, krijg je ook wekelijks gratis tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk je mijn privacyverklaring.