Vacature: technisch/back-end medewerker

Jij zorgt ervoor dat onze website, ledenomgeving/

community en emailsoftware technisch op rolletjes loopt!

Kom jij ons team versterken?

Anders Kan groeit door en zoekt op korte termijn iemand (parttime, mogelijk later meer uren) die online al het technische werk kan doen en ondersteunt bij het maken van de funnels, pagina's, aanpassen van klantsysteem, etc.

 • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met Phoenix, the Huddle, Plug & Pay & Active Campaign (heb je ervaring met andere systemen maar niet met deze allemaal specifiek, reageer dan ook gerust).
 • Je weet alles wat er nodig is voor het koppelen van de juiste systemen (denk Zapier, Mollie, etc.), het toevoegen van de juiste tags in o.a. Active Campaign, en allerlei andere benodigdheden waarvan je ons op de hoogte gaat stellen ;-)
 • Je vervult een proactieve functie als technische back-end waarbij je schakelt tussen de klantenservice, onze collega van de advertenties/social media en ons;
 • Je zult webpagina's aanmaken en klaarzetten, linkjes en buttons honderd keer testen, funnels uitwerken, content in de ledenomgeving zetten, coachingcalls downloaden vanuit Zoom en uploaden in Huddle, etcetera. (in overleg kunnen sommige taken ook door iemand anders uit het team gedaan worden - de lijntjes zijn kort!)
 • Je signaleert al snel waar het effectiever en beter kan, je optimaliseert graag onze technische systemen en bedenkt nieuwe manieren om de achterkant van het bedrijf te structureren;
 • Je legt je eigen processen vast en bent altijd bezig met het optimaliseren van onze systemen en processen;

 • Een pré: je bent thuis in marketing en kan evt ook marketingteksten schrijven (bijv. deels van de inhoud van een opt-in pagina). Je vindt het echter wel belangrijk dat marketing niet 'standaard' is en houdt net als wij niet van onethische trucjes.

  Je kan bij succes je uren uitbreiden.

Wij vragen maar geven ook veel flexibiliteit

Je zal veel van het werk online kunnen doen en daardoor regelmatig thuiswerken, maar bent altijd bereid naar Zwolle te komen wanneer nodig of gewenst. Je woont dan ook in (of niet al te ver van) Zwolle. Is deze functie jou op het lijf geschreven en woon je iets verder weg, maar ben je wel bereid hierheen te komen? Reageer dan ook gerust.


Sommige weken is het rustig, heb je veel vrije tijd en zien je werkuren er steeds hetzelfde uit. Sommige weken zullen compleet anders en druk zijn en veel meer uren vergen. Je hoeft bij ons geen 9 tot 5 mentaliteit aan te houden.

Jouw kernkwaliteiten zijn structuur/technisch overzicht behouden, secuur en probleemoplossend. Je bent een kei in het zien van uitdagingen (i.p.v. problemen), je denkt mee en adviseert ons. Uiteraard sta jij achter en kun je je vinden in de kernwaarden van Anders Kan: transparant, nuchter, inclusief en brutaal eerlijk (ook naar jezelf en ons).


Je bent productief, laat je niet snel afleiden of ontmoedigen (maar ook jij bent maar een mens, we know! ;-) ) en bent zelf ook gek op persoonlijke ontwikkeling om te blijven groeien op o.a. deze vlakken. Je houdt van verbeteren, optimaliseren, uitvoeren.

Niet onderhandelbare voorwaarden:

→ Je bent en handelt inclusief, anti-racistisch en ziet (alle) mensen als gelijkwaardig.

Je blijft openstaan voor leren en verbetering op deze vlakken.

→ Je bent nuchter en hebt meer met evidence based dan met zweverigheid.

Je bent belachelijk pro-actief en zegt uit jezelf dingen als:

“Ik zag dat er nog oude pagina's online staan die niet meer helemaal in lijn zijn met onze huidige merkidentiteit. Mijn voorstel is om (...) of (...) te doen. Wat is jouw voorkeur?”


“Volgens mij kan het proces tussen systeem X en systeem Y stukken effectiever. Ik heb 2 koppelingen in werking gezet en daardoor is de effectiviteit met 20% verhoogd.”

"Janne, ik heb in je Asana een taak/verzoek om een korte call geplaatst voor volgende week donderdag. Ik heb namelijk uiterlijk de week er na informatie van je nodig over de nieuwe salespages."


“Laat mij maar de achterkant van Active Campaign herstructureren. Ik denk dat we X en X kunnen doen, en dat houdt voor jou in dat (...). Akkoord?"


"Het viel me op dat je nog wat dubbele gegevens in de systemen hebt staan. Ik verwijder ze en zoek manieren om het te automatiseren waardoor dit niet weer gebeurt"


"Volgens mij kan dit proces veel efficiënter. Ik zet een voorbeeld op papier."


...en nog veel meer wat wij niet eens kunnen bedenken omdat we niet in het vak zitten, en jij wel ;-) Blaas ons omver!


Dit is wat je van ons kunt verwachten, en meer:


Een heerlijk team! Ons team in het kort:

 • Zwarte koffie (pre)
 • Betrokken, flexibel, ownership en autonoom
 • Brutaal eerlijk naar zichzelf en naar ons
 • Werken aan hun eigen (persoonlijke) ontwikkeling
 • Sarcastische humor
 • Op 1 lijn met de visie, missie en kernwaarden en denken mee
 • Ze staan achter mij en ons, maar ook achter de klant.

- Je wilt het liefst vast in dienst komen, maar op freelance basis is ook bespreekbaar. We beginnen waarschijnlijk met 8 tot 10 uur per week en kunnen dit uitbreiden: alles in goed overleg.


- Je kunt altijd op kantoor komen werken wanneer je wilt. Daar is altijd een lunch op kosten van de zaak mogelijk.

- Je krijgt gratis toegang tot alle programma's en cursussen van Anders Kan, waaronder Mindshift en Guide your Mind.


Klinkt dit als iemand die jij kent? Stuur deze pagina door.

Klinkt dit als iemand die je BENT? Stuur dan vandaag nog een korte mail naar krista@anderskan.nl met daarin in ieder geval:

 • Waarom spreekt dit je aan? Wat is je affiniteit met waar wij voor staan?

 • Je ervaring met überhaupt de online technische wereld, maar ook bijv. genoemde systemen, maken van landingspagina's, achterkant van funnels, etc.

En niet verplicht, wel een enorme pré:

 • Een video van max. een paar minuten waarin je jezelf voorstelt en een stukje vertelt. (simpelweg met je telefoon opgenomen zonder moeilijk te doen)

...zodat we met je in gesprek kunnen komen over wat jij ons en wij jou te bieden hebben. We kijken er naar uit! Zet in het onderwerp van je mail iets van "Techniek".