De wachtlijst voor KOERS is weer geopend!

Wil je graag op de hoogte blijven wanneer een nieuwe ronde start? Meld je aan voor onze maillijst! Dan hoor jij als eerste wanneer de deuren voor KOERS opnieuw openen. 📩 

50%
Meld mij aan voor de maillijst
Your information is safe with usWant je wil uiteraard een vervuld leven waar je trots op kunt zijn...


Maar de dagelijkse sleur en de ratrace leiden op dit moment jouw leven. Of eigenlijk, al een behoorlijk aantal jaar. Sinds die nieuwe baan, sinds je relatie, sinds de kinderen... en dat is ook helemaal niet raar. Het hoort er zelfs 'n beetje bij.


Maar het maakt wel een gigantisch verschil of jouw alledaagse beslommering gevuld is met dingen waar je zélf voor hebt gekozen - zonder je te laten (ver)leiden door de mening van anderen en verwachtingen vanuit de maatschappij of dingen die "nou eenmaal op je pad zijn gekomen".

En nu denk je misschien "Mijn tijd komt later wel", maar:
A) dat weet je helemaal niet.
En B) oké, dan zijn de kinderen naar school... en dan?

Weet je tegen die tijd eigenlijk wel wie je bent en wat je wilt?

Wie ben je, als je niet mag antwoorden met je baan, aantal kinderen en huwelijkse status? Leef je het leven dat je zelf gekozen hebt, of laat je je meevoeren in de wind?

zet me op de mailinglijst

Tijd om andere, éigen keuzes te gaan maken


‘Mijn tijd komt nog wel’ is een geloofwaardig excuus welke een tijdelijke pleister op dat schurende gevoel plakt. Dat knagende gevoel van niet van waarde zijn. Het sust, maar ergens weet je ook dat je als de dood bent om daadwerkelijk andere keuzes te maken. En wat zullen anderen daar eigenlijk wel niet van denken?


Maar... wat zal er gebeuren als je vandaag besluit het anders te gaan doen? Als jij je niet meer laten leiden door de maatschappelijke norm en wat 'hoort'.


Je leven is niet bedoeld om 'on hold' te staan.


Dit is precies waar wij veel over schrijven en je zo goed mogelijk bij helpen via podcasts, posts, blogs, e-mails en (tromgeroffel...) KOERS!

Join us! 📩  Je zit uiteraard nergens aan vast en je kunt je te allen tijde - onder iedere mail - weer afmelden.

50%
ik wil gratis op de mailinglijst
Your information is safe with us