Manage je Mind | Het Fundament

Leer hoe je kunt samenwerken met je gedachten, gevoel & gedrag om andere keuzes in je leven te gaan maken die je de resultaten geven die je wil. Meld je nu alvast gratis & vrijblijvend aan voor de wachtlijst om je als eerste aan te kunnen melden:

null

Heb je het gevoel dat je al jaren dingen Anders probeert te doen, maar dat je zo'n beetje de enige bent die dat steeds niet echt lukt? Geloof me: dat ben je niet. Van minder uitstellen, liever zijn voor jezelf, die droomcarriere achterna gaan, je mening nu echt eens willen uitspreken in die vergadering, tot meer gaan sporten, meer kiezen voor jezelf, minder mopperen op en uitvallen tegen de kinderen of je partner: we hebben allemaal genoeg patronen die we willen doorbreken en dingen die we eigenlijk willen of juist niet willen, maar die echt niet zo makkelijk zijn om zomaar even Anders te gaan DOEN. 


Dat komt ook doordat je begint bij dat wat eigenlijk pas als laatst komt: je acties en je gedrag veranderen. Zolang je enkel anders probeert te DOEN, maar je fundament (je zenuwstelsel waaronder je brein) daarmee niet op een lijn ligt en je dus eigenlijk nog steeds dezelfde gedachten en gevoelens hebt als voorheen, dan zijn je nieuwe acties maar van korte duur. Echt anders gaan doen, vereist ook anders gaan denken en anders gaan voelen.

Dát creëert uiteindelijk pas een ander resultaat in je leven.

Mogelijk herken je jezelf hierin:


  1. Je vermijdt ongemakkelijke gevoelens, gesprekken en acties want oh man, al die beren op de weg... (waardoor je ook niet durft te gáán voor je dromen en doelen, want wat als je faalt?)
  2. Je hebt al duizend keer geprobeerd meer te gaan sporten, vaker nee te zeggen, je mening te geven, nu echt eens vaker op te ruimen voordat je naar bed gaat of minder kleding te kopen en duurzamer te leven, maar bent ook iedere keer weer in je oude patronen vervallen..
  3. Je hebt geen sterk zelfbeeld omdat de stem in je hoofd verre van helpend of vriendelijk is en je allerlei meningen over jezelf hoort
  4. Je weet niet goed wie je zelf bent en wat je nou eigenlijk echt wil, omdat je soms geen onderscheid kunt maken tussen de stem van je ouders, de maatschappij, je eikelige ex of jezelf?
null

Leer de absolute FUNDERING van persoonlijke groei & 'mindset'
(of eigenlijk gewoon minder sexy: 'gedragsverandering')

Zet jezelf alvast op de wachtlijst: