Wil jij weer met plezier aan het werk?

Wil je ontdekken of deze baan nog wel bij je past, wat je verder nog zou kunnen, wat je competenties zijn en waar je van AAN gaat?

Wil jij weer met plezier aan het werk?

Wil je ontdekken of deze baan nog wel bij je past, wat je verder nog zou kunnen, wat je competenties zijn en waar je van AAN gaat?

Een groot deel van je leven bestaat uit je werk. Ongeacht of je 8 of 40 uur werkt of alles daartussen, we kunnen het erover eens zijn dat ons werkende leven ook een grote impact heeft (al dan niet positief) op ons als mens. Nog los van het financiële aspect: 

 • Is je werk een verlengde van jou en waar je voor staat?
 • Kun je je passie en ei erin kwijt?
 • Heb je warme verbindingen met andere mensen?
 • Voel je je voldaan en tevreden na een lange dag?
 • Heb je het gevoel dat je voldoende regie en autonomie hebt over je taken en functie?
 • Komen jouw competenties er mooi in uit en heb je het gevoel dat je doet waar je écht goed in bent?
 • Voelt het als een zinvolle besteding van je tijd en energie?
 • Draag je voor je gevoel iets bij aan de wereld of aan andere mensen? Voel je je gewaardeerd?

Je antwoorden op deze vragen geven je waarschijnlijk al een bepaald gevoel. Neigt je antwoord overwegend naar 'mwoah' of ronduit 'nee' en zou je willen dat je JA kon zeggen op deze punten? Doe dan mee aan onze online workshop op 1 april (geen geintje) van 10:00 tot 13:00 uur! (En mocht je nou vrijdag niet live aanwezig kunnen zijn, je kunt op de betaalpagina de opname erbij kiezen!)

Oeh, dit wil ik!


We hoeven natuurlijk niet allemaal gróótse stappen te zetten, enorme carrièreswitches te ondergaan, hoge functies bekleden en ELKE DAG intens werkplezier te ervaren. Maar we mogen wel eerlijk toegeven als je simpelweg geen plezier meer hebt in je werk of voelt dat er meer is dan wat je nu doet.

Zie jij op zondagavond alweer op tegen de maandag? Tel jij de dagen af tot je volgende vakantie? Zit jij vast in een baan en wil je eigenlijk wat anders maar heb je geen idee wat dan? Of wil jij je juist verder ontwikkelen in je huidige baan omdat je het idee hebt dat er wel meer in zit?


Willeke over een van onze programma's:

Na het volgen van een programma bij Anders Kan is alles op z'n plaats gevallen. Ik heb echt een shift gemaakt in mijn hoofd... In mijn doen, denken en handelen. Ik weet inmiddels niet anders meer. En dit gun ik iedereen. Twijfel niet, want het is echt waanzinnig goed.

Sabine Pieter over een van onze programma's:

Ik heb zoveel inzichten gekregen via jullie programma, ik ben eindelijk wakker geworden! Ik wil life changing stappen maken, van baan veranderen en heb een duidelijk doel, zonder jullie had ik dit nu niet bereikt en ik kan jullie hiervoor niet genoeg bedanken. Jullie  veranderen het leven van velen.


Tijdens deze workshop gaan we dieper in op wie jij bent, wat je kunt en het belangrijkste: wat JIJ wil. Je gaat jezelf centraal zetten en groei-saboterende gedachten als 'Ik kan dat toch niet' 'Zo erg is deze baan niet', 'Het is in ieder geval een vast contract' of 'Het is maar parttime' onder de loep nemen. Brutaal eerlijk kijken naar jezelf en naar je werk. Waarom bagatelliseer je je onvrede? Wil je genoegen nemen met?  Geeft je werk je überhaupt nog energie?  Wat vind je er wél leuk aan? Wat juist niet? Welke kwaliteiten heb je eigenlijk? En benut je deze?

null

Vrijdag 1 april 10:00 - 13:00 uur (of kies voor de opname)

We gaan samen UIT de ‘on hold’ stand en drukken weer op play.

Want het leven is te kort voor een kutbaan. 🙃


Vrijdag 1 april 10 - 13 uur (of kies voor de opname)

We gaan samen UIT de ‘on hold’ stand en drukken weer op play. Want het leven is te kort voor een kutbaan. 🙃


vlnr: Jojanneke (psycholoog), Marinza (multipotential coach), Krista (loopbaancoach) & Janne (founder & mindsetcoach)

Nuchter, eerlijk & onderbouwd.

Kijk, wij doen geen loze beloftes en beloven ook geen gouden bergen. Je vindt je passie of droombaan niet door je rot te manifesteren of enkel vision boards in elkaar te knutselen. (Toch jammer he?) Voor wie ons überhaupt niet kent: wij zijn Anders Kan. We geloven, je raadt het niet, dat het Anders Kan. 🙃 Je werk, je leven, je mindset, en nog veel meer. We vonden ook dat het coachingsvak Anders kon, want eerlijk is eerlijk: één coach is maar één coach met één visie en zienswijze. Dan kan die visie nog zo bij je aansluiten, we zouden je eigenlijk altijd willen aanraden om te vertrouwen op (bewezen) competentie en diverse “multidisciplinaire” coach/psychologen. Daarom heb ik (Janne) inmiddels een team samengesteld - waar ik trots op ben - dat heeft meegewerkt aan onze programma's waaronder ook deze workshop, inclusief een wetenschapper die helpt factchecken en zorgt dat de onderbouwing klopt. Ik had deze hele alinea ook kunnen samenvatten als “Geen bullshit dus”.  🙂

Wat gaan we nou precies doen tijdens de workshop?

Fijn dat je 't vraagt:

1. We gaan je ff door elkaar schudden. 

Allemaal a-sexy termen, maar we gaan het toch doen: we zullen de 'balans moeten opmaken'. Inzicht verkrijgen. Eerlijk worden naar jezelf. Wat wil je met deze workshop bereiken? Wil je uitzoeken wat jou tegenhoudt om te gaan voor een baan die bij je past, of wil je uitzoeken hoe je weer plezier kan krijgen in je huidige werk? Je hebt na deze workshop inzicht en leert autonome keuzes maken. 

2. We gaan je behoeften onder de loep nemen.

Welke menselijke behoeften bestaan er? Welke wil jij belangrijk maken en/of met je werk vervullen? Welke betekenis geef jij aan 'werken', wat doet dat met jouw identiteitsgevoel? Wat vind jij belangrijk in je baan, waarom werk jij, wat haal je eruit? Kortom: allerlei interessante termen zoals 'de zelfdeterminatietheorie' zullen voorbij komen en jij hebt hierna helder wat je nodig hebt.

3. We gaan ontdekken waar je goed in bent!

Oke oke, dat kunnen we niet direct beloven: wel ga je erover nadenken en geven we je verschillende ingangen om daarachter te komen. Doordat we vaak gefocust zijn op waar we niet goed in zijn vergeten we waar we (van nature) al wel goed in zijn. Ben jij je überhaupt bewust van je competenties? Weet jij wat jou drijft en wat jouw unieke talenten zijn? Weten wie je bent, wat je wilt en wat je kunt: hoe doe je dat? Hierna heb je concrete opdrachten om je competenties verder uit te werken.

4. We maken een concreet stappenplan.

Want wat nu? Al dat inzicht is fantastisch, maar nutteloos als je er uiteindelijk niets mee doet. Je hoeft na deze workshop niet direct ontslag te nemen (mag wel) of andere gigantische stappen te zetten, we geven je ook juist kleine ideetjes mee waar je zou kunnen starten. Óók als dit inhoudt dat je juist bij je huidige baan wil blijven maar wel extra uitgedaagd wil worden, of iets wil aankaarten bij je leidinggevende, of een nieuw onderdeel wil leren, of.. you name it. Go go go!

Dat wil je toch niet missen? Omdat dit de 1e keer is dat we deze workshop geven bieden we 'm voor maar €27,- incl. BTW aan.

Workshop Werkplezier

Pilot prijs

€ 97,-
€ 27,-

Workshop + 2 x coachgesprek

Wil je naast de workshop ook 2 x kunnen sparren met één van onze coaches? Kies dan voor deze optie.

€ 297,-
€ 127 ,-

Deze workshop wordt gegeven door Krista en Marinza, hieronder lees je hun verhaal

Krista

"Ik vond mijn werk 'wel prima', maar stond nou niet echt te popelen om weer te gaan..."

17 jaar lang had ik 'wel prima' werk. Ik stond op maandag niet te popelen, maar ik ging ook niet met enorme tegenzin. Het was nodig om geld te verdienen, maar het was niet mijn passie. En het was vooral makkelijk. Omdat ik wist dat ik dit kon. Maar wat kon ik eigenlijk nog meer? Ik had geen idee. En dat erkennen en erover nadenken voelde erg oncomfortabel. 

Iets nieuws gaan zoeken, een opleiding gaan volgen of een keuze maken om het roer compleet om te gooien, die onzekerheid gaf me zoveel angst dat ik bevroor.

Daarnaast had ik gewoon geen flauw benul wat ik nog meer kon. Wat vond IK eigenlijk leuk om te doen? Dus ik bleef zitten waar ik zat. Want - zo werd ik opgevoed - 'overal is wel wat'. Ik moest ook niet zo zeuren, want ik had toch een vast contract, leuke collega’s en een flexibele werkgever? 

Bij mij verschoof er iets toen mijn jongste naar school ging. Daar zat ik dan, thuis. Alleen, met mijn gedachten en hersenspinsels. Wat moest ik nu toch eens gaan doen? Heel cliché, maar er ontstond opeens ruimte om ook eens na te denken over MIJN plan.

Ik dacht na over mijn keuzes, over mijn functie bij de dierenartsenpraktijk. Hoe ben ik hier eigenlijk verzeild geraakt? Ik voelde de welbekende sleur, alles wat ik voorheen ‘makkelijk’ had gevonden, leek me nu te beknellen.

"Alleen al het idee dat ik hier nog 10 jaar moest blijven werken...
Ik kon toch wel meer dan dit? Toch?"

Dit was het begin van een toffe ontdekkingstocht. Ik hield me bezig met vragen als: Waar ben ik goed in? Wat vind ik leuk om te doen? Waar wil ik in groeien? Ik ging boeken lezen, volgde cursussen en schreef me in voor een studie. Mijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn :-) Ik ontdekte namelijk wie ik was, welke overtuigingen ik had, hoe deze waren ontstaan, ik leerde over mijn talenten en kwaliteiten en ik groeide als mens.

Ik weekte langzaam los van de dierenartsenpraktijk en het veilige beeld wat ik hier bij had. Ik kreeg vertrouwen in mezelf en in een rigoureuze carrièreswitch.

We gaan al gauw akkoord met een middelmatig leven. We denken al gauw dat het niet anders is, dat we het er maar mee moeten doen. Ik waaide mee met alle keuzes die toevallig op mijn pad kwamen en dacht 'ach ja, doe maar.' Nu was de tijd aangebroken, op mijn 35ste, om dit tóch te gaan doen. Op 1 februari 2020 had ik mijn laatste werkdag bij de dierenartsenpraktijk. Ik heb er geen nacht slecht van geslapen. 

fuck wat herkenbaar, dit wil ik ook!
Marinza

Jarenlang ging ik met veel plezier naar mijn werk. Totdat er ineens 10 jaar voorbij waren en ik intussen een heel ander mens was geworden. Plots voelde ik juist dat ik stilstond en enorm verlangde naar groei, iets nieuws, een andere uitdaging. Halsoverkop besloot ik maar gewoon te beginnen met solliciteren en ik werd direct aangenomen. En dit is waar veel mensen denk ik stiekem bang voor zijn… binnen een week wist ik dat mijn nieuwe baan vreselijk vond! Zo erg dat ik al misselijk opstond met de gedachte daar naartoe te moeten. Daarom nam ik direct ontslag en ging ik weer solliciteren. Weer werd ik meteen aangenomen. En ook al leerde ik veel en klinkt dit wellicht als een sprookje, ook in deze baan was ik niet echt gelukkig… maar eigenlijk was ik dat sowieso even niet. De scheiding met de vader van mijn kinderen hijgde in m’n nek. Het was tijd om uit te vinden wat ik nou echt wilde, wie ik wilde zijn, waarom ik welke keuzes wel of niet maakte. Een intens persoonlijk ontwikkelingstraject volgde. Privé zette de scheiding door en ook voor deze baan kwam weer een nieuwe. 

Overtuigd van mijn verschillende talenten en interesses schreef ik mezelf begin 2018 in bij de KvK en sprak met mezelf af dat ik voortaan alleen nog maar zou doen wat IK leuk vind om te doen en waar ik energie van krijg.

  Hoppa, dan creëer ik die droombaan zelf wel.  


Een paar jaar verder zeg ik met trots dat ik er geen moment spijt van heb gehad. Waar ik het eigenlijk retespannend vond, omdat ik wél ineens als alleenstaande moeder met veel hogere kosten zat en niemand had om op terug te vallen. Maar dwars door die angst heen had ik er vurig vertrouwen in dat het juist zou lukken als ik voor mezelf zou kiezen.

Het is soms lastig voor mijn omgeving om te snappen of te volgen wat ik allemaal doe, omdat ik veel verschillende rollen vervul. Maar het enige dat echt belangrijk is: IK ga heerlijk op deze variatie en heb op deze manier mijn droombaan gecreëerd. Zoals mijn kinderen wel eens zeggen: “Mam, jij doet net of je werk je hobby is.” Need I say more? Zo voelt het inderdaad.

Of is jouw situatie toch anders? No worries! Dit is voor jou als jij:

 1. Niet meer echt blij bent in je huidige baan, maar ook niet goed weet wat je dan wél wil
 2. Nog wel blij bent bij je huidige werkgever, maar niet meer genoeg uitgedaagd wordt
 3. Op dit moment geen werk hebt maar dat (misschien) wel wil
 4. Exact weet wat je wél wil, maar niet goed weet hoe daar te komen
 5. Parttime werkt, fulltime werkt, momenteel helemaal niet werkt, pas sinds kort werkt of al tientallen dienstjaren erop hebt zitten
 6. Gewoon zomaar ergens bent ingerold en je daarvan nu afvraagt of dit 't eigenlijk wel is
 7. Je passies, talenten, competenties en vaardigheden wil ontdekken
 8. Meer over jezelf wil komen te weten op werkvlak, maar óók (misschien wel JUIST) persoonlijk
That's me

Hoe het werkt?

Eigenlijk vrij simpel! Je klikt op de knop "Ik ben erbij" (voor enkel de workshop óf je kiest voor de workshop plús twee coachinggesprekken) en krijgt dan de mogelijkheid om de opnames van de workshop erbij te kopen. Heb je die niet gekocht dan kun je er enkel live bij aanwezig zijn en niet later terugkijken. Sowieso willen we je stimuleren om live aanwezig te zijn waardoor je ook interactief mee kunt doen, vragen kunt stellen, etcetera :-) Het is niet voor niets een WORKshop.

Na je betaling ontvang je binnen enkele minuten een e-mail waarin je nogmaals de datum en tijd kunt lezen, hoe je bij de online workshop komt (heel simpel, je klinkt op een linkje en tadaaa) en waar je terecht kunt met vragen of hoe je de gesprekken inplant voor de coaching indien je deze optie hebt gekozen.Let op: pilot prijs van €27,- (of 127 bij de workshop + 2 coachgesprekken)

 • Een maar liefst 3 uur durende, actieve & live online workshop van 2 (loopbaan- en multipotential) coaches  (en indien je de opname erbij kiest, onbeperkt toegang tot de video ervan!)
 • Een digitaal werkboek met ruimte voor jouw opdrachten en notities
 • Mogelijkheid om vragen te stellen
 • Helderheid rondom jouw behoeften, wensen en grenzen met betrekking tot jouw (huidige of toekomstige) werk
 • Je hebt jouw competenties en kwaliteiten onder de loep genomen
 • Een stappenplan voor hoe nu verder!

En indien je voor het 2e pakket gaat:

 • 2 gesprekken met één van onze coaches van max. 1 uur waarin het geheel over jouw persoonlijke situatie gaat en we mee kunnen denken of je actief kunnen coachen op een bepaald onderwerp
dit is precies wat ik zocht 

Heb je nog vragen? Ik heb antwoorden!

                   

Meest gestelde vragen Workshop Werkplezier:

Oké, ik ga me aanmelden! Tof! Wat gebeurt daarna?

Gaaf om je erbij te hebben! Zodra je je hebt aangemeld ontvang je direct een mail in je mailbox met hierin alle informatie over de workshop en de link er naartoe. Het spreekt allemaal heel erg voor zich, komt goed :-)

Via welk platform wordt de workshop gegeven? Moet ik dan ook m'n camera aan enzo?

De workshop is live en wordt gegeven via Zoom. Je mag je camera erbij aanzetten en eventueel vragen stellen via je microfoon, maar dit is zeker niet verplicht: lekker anoniem van achter je scherm (en wellicht in de chat) meedoen mag ook. Waar jij je comfortabel bij voelt!

Kan ik de workshop nog eens terugkijken?

In principe moet je het zien als een workshop die je ergens op locatie zou volgen: je bent er gewoon live bij aanwezig en schrijft eventueel mee voor wat je wil onthouden. (Bovendien krijg je een werkboek waar de opdrachten in staan.) Dit is de meest waardevolle manier om de workshop te volgen omdat je interactief mee kunt doen en er het meest uithaalt, ook door evt. je vragen te stellen etc. De workshop wordt wél opgenomen: tijdens het aanmelden krijg je de keuze deze erbij te kopen. Indien je hiervoor gekozen hebt dan krijg je max. 24 uur na de workshop de opnames in je mailbox.

Hoe zit het met de extra coaching?

Als je voor deze mogelijkheid hebt gekozen kun je de gesprekken inplannen met Krista of Marinza. Zij hebben allebei loopbaancoaching als onderdeel van hun expertise en kunnen met je meedenken en je op weg helpen met verdere stappen. De coaching hoeft niet per se specifiek te gaan over werk, maar kan natuurlijk wel.

En dat werkboek?

Voor deze workshop krijg je een werkboek in je mail met hierin alle opdrachten. Je kunt er voor kiezen deze uit te printen, maar we zorgen er ook voor dat deze invulbaar is op de computer. Dit scheelt weer papier. Ook kun je aan de hand van de vragen in het werkboek de antwoorden in een notitieblok schrijven, bijvoorbeeld.

Kan ik ook een andere keer meedoen? Het komt nu niet goed uit...

We geven deze workshop voor de 1e keer, vandaar dat het een pilotprijs is. We hopen zoveel mogelijk feedback van jou/jullie te verzamelen waardoor jij enorm veel waarde ontvangt voor een lage prijs. De volgende keer zal de prijs hoger zijn. Je kunt je wel alsnog nu aanmelden en de opname erbij kopen, dan hoef je er niet live bij aanwezig te zijn :-)

Ook zij zijn door ons geholpen en zeggen dit erover:

Dagmar Otten:

"Ik maak mezelf nu meer verantwoordelijk voor hoe ik leef, wat ik doe en hoe ik me voel. Ik durf meer hulp te vragen en ook in mijn werk durf ik stappen te zetten. Ik ben echt veel meer gaan kijken naar wat ik kan veranderen zodat ik weer gelukkiger word!"
Hinke Hellings:

"Ik was echt op zoek naar mezelf, en wilde genieten van de kleine dingen, maar ook ambitieus durven zijn en naar doelen toe kunnen werken. Anders Kan heeft bij mij echt deuren geopend."

Lotte:
"Ik ben zo ontzettend gegroeid en echt tot bloei gekomen. Privé, maar ook zakelijk. Ik sta veel meer voor wie ik ben en wat ik wil, ik voel het en ik draag het uit. Ik geloof dat mijn persoonlijke ontwikkeling ook ontzettend bijdraagt aan het succes van mijn bedrijf."

IK BEN ERBIJ!

direct aanmelden >>