00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

We starten op 1 september een nieuwe ronde van de Mindshift Methode!🎉
(Laatste keer voor dit tarief + maximum aantal kaartjes) 

Weet jij diep van binnen dat je méér uit je leven kunt halen? Wil je UIT die eeuwige ratrace, minder bezig zijn met de mening of wens van een ander, en trouwer aan jezelf leven? Volg de Mindshift Methode, creëer in 12 weken rust in je hoofd, een krachtige mindset en stóp met geleefd worden.  Je ontvangt ook direct toegang tot al onze modules uit Guide your Mind t.w.v. 444 euro, wekelijkse coachingcalls én de community!

⚡ Ik ga ervoor! Ik wil de regie terug en krijg (met 80% korting) een sterkere mindset: ⚡

Totale waarde:

€1441,-
Mindshift Methode + Guide your Mind
 • 12 weken toegang tot Mindshift (t.w.v. €997,-)
 • 12 weken toegang tot (alle modules van) Guide your Mind (t.w.v. €444,-)
 • Wekelijkse coachingcalls
 • Besloten community met gelijkgestemden*de waarde is dus feitelijk nog veel hoger, in dit rekenvoorbeeld hebben we nog niet de coaching-uren en de community zitten!*

Dit is niet jouw prijs

LAATSTE KEER

Jouw ACTIEprijs:

1441,-
107,-

3 maandelijkse betalingen van 107 euro

 Start nu: ontvang direct toegang tot heel Guide your Mind én start op 1 september samen met ons en je mede-deelnemers aan de Mindshift Methode. Profiteer voor de laatste keer van zowat 80% korting, krijg eindelijk grip op je gedachten en neem de regie over je leven! Want jij bent ook belangrijk. (Prijs gaat hierna definitief weer omhoog)


 • 12 weken toegang tot Mindshift (t.w.v. €997,-)
 • 12 weken toegang tot (alle modules van) Guide your Mind (t.w.v. €444,-)
 • Wekelijkse coachingcalls
 • Besloten community met gelijkgestemden

Ik heb zoveel inzichten gekregen via jullie programma, ik ben eindelijk wakker geworden! Ik wil life changing stappen maken, van baan veranderen en heb een duidelijk doel, zonder jullie had ik dit nu niet bereikt en ik kan jullie hiervoor niet genoeg bedanken. Als ik dit schrijf dan klinkt het gewoon zo corny maar het is echt waar! Jullie doen amazing work en veranderen het leven van zoveel vrouwen dat is mooi en een gave. 

Sabine Pieter

In 12 weken de regie over je leven (terug) krijgen?

De Mindshift Methode is een bewezen stap-voor-stap aanpak (ons meest complete mindsetprogramma van A tot Z) voor mensen die zichzelf op een dieper level willen leren kennen en de touwtjes in handen willen krijgen. Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar echt het beste uit jezelf haalt (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden). Overwin je perfectionisme en faalangst en verhoog je geluksgevoel, door het maken van een echte shift: kom erachter wie je was, wie je nu bent én wie je wilt zijn.

Jij wilt toch ook:

 • Met meer oprechte aandacht met je kinderen spelen
 • Milder voor jezelf zijn en beter voor jezelf zorgen.
 • Een veel krachtigere relatie en/of ook in vriendschappen durven kiezen voor positieve relaties, die eerlijk en open zijn. Niet meer over je grenzen laten gaan.
 • Minder uitstelgedrag, meer rust in je hoofd.

Eerst dacht ik 'dit is niets voor mij, want ik ben niet te helpen'. Daarna bedacht ik dat ik het juist daarom wel moest gaan doen! Die mindset moest veranderen! Mijn grootste struggle was de angst dat niets te veranderen is. Maar nu ik Mindshift heb afgerond maar ik mezelf meer verantwoordelijk voor hoe ik leef, wat ik doe en hoe ik me voel. Ik durf meer hulp te vragen, in mijn relatie durf ik meer te zeggen wat mij dwars zit in plaats van mooi weer te spelen, en ook in mijn werk durf ik stappen te zetten. Ik ben echt veel meer gaan kijken naar wat ik kan veranderen zodat ik weer gelukkiger word! 

Dagmar Otten

& dit zijn alle modules van Guide your Mind:

Balans vinden

Hoe kun je, ondanks dat er zo veel ballen hoog te houden zijn, toch een fijne balans voor jezelf vinden?

Trouw aan jezelf leven

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Leer jezelf niet langer wegcijferen, maar jezelf juist als prioriteit te zien.

Kappen met je Perfectionisme

Aaargh, dat eeuwige perfectionisme. Niet tevreden kunnen zijn met gewoon goed. Hoe kom je er vanaf?

De mening van anderen

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt?

Omgaan met Verandering

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering, chaos en onverwachtse situaties, zonder al teveel stress?

Doelen stellen & behalen

Goals, goals, goals... hoe stel je ze, hoe behaal je ze en hoe behoud je het behaalde resultaat?

... ja, nog meer!

Dealen met Gevoelens

We willen blij zijn! Maar zijn we bereid de andere kant van het leven te omarmen? Leer dealen met je werkelijke gevoel. 

Geleefd worden

Stap uit de ratrace, kom van die automatische piloot af en neem de regie. Hoe stop je met geleefd worden?

Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een balans tussen vaardigheid en waardigheid. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?

Van negatief naar Positief

Het is onmogelijk om áltijd positief te zijn. Hoe leer je toch te stoppen met doemdenken en positiever te worden?

Jezelf Goed Genoeg vinden

Hoe kom je af van het gevoel dat je het nooit goed doet? Of sterker nog: dat je nooit goed genoeg bent?

Alles-of-Niets mentaliteit

Is het principe 'stapje voor stapje' voor jou een enorme uitdaging? Neem afscheid van de alles-of-niets-mentaliteit.

In Guide your Mind krijg je wekelijks korte, krachtige en praktische video's

Hiermee kun je direct aan de slag en dit doe je geheel in je eigen tijd (de video's zijn 10, max. 20 minuten en ook te beluisteren als podcast). De worksheets bevatten opdrachten die je op ieder moment kunt doen. Je behaalt hiermee snel resultaat doordat je wekelijks kleine stappen zet in je dagelijks leven. Dit werkt steeds weer motiverend :-)
1500+
(veelal) vrouwen geholpen in GyM en/of Mindshift
10+
onze coaches hebben in totaal al 10+ jaar ervaring
75.000
meer dan 75.000 volgen ons op verschillende kanalen

En dit doen we o.a. in de Mindshift Methode:

1. Je maakt een overview van jouw leven. Waar ben je blij mee? Waarmee niet? Het is zo belangrijk om af en toe stil te staan bij hoe het nou eigenlijk écht gaat. Hier zit ook een ademhalingsoefening bij én een extra video over de cirkel-, zigzag- en rechte (kronkellijn) wereld.


2. Je gaat jouw shit onder ogen komen. Want we kunnen moeilijk alleen maar naar de mooie dingen kijken: sommige delen van jouw leven zijn dat niet en we kunnen die niet negeren. Moeten we ook niet willen. We gaan kijken wat we los willen laten, mee willen nemen en willen bedanken.

Jij neemt de regie in handen over jouw shit, in plaats van dat jouw shit de regie heeft over JOU.

3. Jouw overtuigingen losweken. Diepgewortelde, vastgeroeste overtuigingen. Overtuigingen die voor jou inmiddels misschien wel als de waarheid voelen, die jouw realiteit zijn geworden. We gaan ze los wikken, laten weken, en vernieuwen. Hoe zit jouw bedrading in elkaar? En HELPT die jou? Wat past eigenlijk veel beter bij het leven dat je wilt leiden?

4. Kies een nieuwe innerlijke houding. Al jouw acties en dus ook een groot deel van waar je nu staat (of niet staat) in het leven, komen door wie jij gelooft te zijn. De identiteit die je jezelf hebt aangemeten. Hoe je over jezelf praat, hoe je naar jezelf kijkt en hoe je ook over anderen praat. Je gaat in deze module KIEZEN wie jij wilt zijn.

5. Over journalen & jouw 2.0 versieWe hebben allemaal verschillende versies van onszelf (net als iPhones, zeg maar). Meestal ontwikkelen die onbewust. Nu gaan we bewust een nieuwe versie creëren. Een versie die goed voor je werkt en jou verder brengt.


6. Goals, goals, goals. Hoe stel je doelen, hoe zorg je ervoor dat je ze bereikt, en vooral: hoe zorg je ervoor dat je niet voor de zoveelste keer ergens aan begint en het vervolgens opgeeft?


7. Jouw oerbrein houdt jou onnodig klein, omdat het je veilig probeert te houden. Dat is logisch en gebeurt bij alle mensen op de aarde, maar... het kan ook anders. Daarvoor moet je wel heel goed doorhebben hoe het brein werkt en wat je kunt doen om dit te omzeilen. Zodat je jouw mooiste leven kan leiden óndanks angsten die je voelt of beren die je op de weg ziet.


8. Over pleasegedrag en hoe het ook anders kan. Er is namelijk een dienende vorm van pleasen, waarin je anderen kunt helpen terwijl je jezélf ook helpt. Iets wat je doet vanuit intrinsieke motivatie, niet uit het gevoel van 'ik wil aardig gevonden worden'. 


9. Jij bent goed genoeg. Geloof je dat in de kern? Misschien nog niet. Na deze module wel.


10. Ownership nemen in het leven: pas als je écht beseft dat JIJ verantwoordelijk bent voor jouw eigen leven en vooral jouw eigen geluk, breek je los van het moeten wachten op ánderen of externe factoren om jou gelukkig te maken. Jij zal het moeten doen. En je kan het. Wij helpen je.


11. Dankbaarheid. We zijn vaak zo bezig met alles wat er nog niét is, dat we voorbij gaan aan alles dat er wél is. Lukt het jou niet (voldoende) om écht te genieten en stil te staan bij alles waar je dankbaar voor zou kunnen zijn? Na de Mindshift Methode is dat on top of mind.


12. En als je dan zoveel stappen verder bent: sta daar eens bij stil. Wow, you've done it. En: dit kun jij vasthouden. Wat is handig aan het eind van zo'n programma? Dat vertellen we je natuurlijk in de 12e module!

"Dit had ik aan het einde van het programma eigenlijk niet durven hopen: dat het nog zo lang doorwerkt!"
"Het lukt me eindelijk om bij mijn eigen gevoel te blijven. Niet zomaar mee te gaan in de mening van anderen. Voelt echt als een overwinning, dit!"
"OMG ik heb gewoon ontslag genomen! Ik was een marionet op mijn werk maar durfde de keus niet te maken. Ik ben zo blij en voel eindelijk weer vrijheid"
"In m'n eentje op een kleedje in het park. Iets wat ik nooit heb gedurfd, en waarom? Geen idee. Nu wel! Trots op mezelf!"
"Niet alleen op het werk is er bij mij veel veranderd. Ook privé merk ik dat mijn sterkere mindset ervoor zorgt dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan."

Dit zeggen anderen over ons:

Mindshift... ik vind het écht fantastisch. Ik had dit programma écht nodig en na het volgen er van is alles op z'n plaats gevallen. Ik heb echt een shift gemaakt in mijn hoofd... In mijn doen, denken en handelen. Alle opdrachten, de spiegel die je voorgehouden krijgt...


Door eerlijk naar mezelf te kijken en óók naar alle shit die ik had, heb ik werkelijk die shift kunnen maken. Inmiddels lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Ik weet niet anders meer. En dit gun ik iedereen.


Twijfel niet over het programma. Want dat is echt waanzinnig goed.


- Willeke Stroobach 

Mijn grootste probleem was dat ik vastzat in patronen. En als het dan niet ging zoals ik het wilde, dan gaf dat enorme stress. Ik had geen veerkracht, mijn grenzen waren vervaagd en ik moest heel veel van mezelf. Er was geen balans! Daarbij had ik een gigantisch gebrek aan zelfvertrouwen.

Mindshift heeft mij uit mijn comfortzone getrokken. Het gaat zo goed nu! Ik voel me zo veel beter dan voordat ik met Mindshift begon. Er is nauwelijks nog stress. Ik heb weer ontdekt waar mijn grenzen liggen en durf dit ook beter aan te geven. Overall heb ik veel meer zelfvertrouwen en begin ik weer de oude Cindy te worden.

- Cindy

Aangezien het bij mij op veel gebieden best wel naar wens gaat, dacht ik dat ik het niet nodig had. Toch werd ik getriggerd en ben ik na lang twijfelen alsnog gestart. Wat een goede beslissing! Ik ben er samen met mijn partner echt voor gaan zitten en heel eerlijk tegen mezelf (en elkaar) geweest. Daardoor kom je echt tot de kern.


Als iemand van te voren tegen ons had gezegd dat we voor deze grootse doelen zouden gaan, hadden we dit niet geloofd.


Janne heeft ons door haar ervaring, opdrachten en voorbeelden zo fijn geholpen.

- Mandy

Maroescha:

"Ik werd geleefd door werk en door het zorgen voor anderen. 

Door GyM ben ik gaan zorgen voor mijzélf.

Ik werk aan mijn mindset en ben al een stuk liever voor mijzelf en ik weet nu waar ik voor sta."


Kelly Scherrenberg:

"GYM heeft voor mij enorm veel betekend. Ik ben zo blij dat ik dit heb aangeschaft en nog steeds lid ben. 🌟 De dingen waar ik echt stappen in gezet heb zijn o.a. hoe om te gaan met ongewenste veranderingen, hoe ik neutraler kan denken i.p.v. gelijk negatief en hoe ik dingen kan proberen om te draaien naar iets positiefs."

Berdien Schillings:

"Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan.


Zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer."

Meld je nu voor de laatste keer met bijna 80% korting aan voor ons unieke traject en start direct:

Meest gestelde vragen over het "Kies voor Jezelf" traject

Hoe werkt Guide your Mind?

Zodra je je aanmeldt ontvang je direct toegang tot het platform waar alle modules voor je klaar staan. Ook zullen er wekelijks nieuwe, korte & praktische trainingen verschijnen over het onderwerp van die maand en is er aan het eind van de maand een implementatiecall waarbij je welkom bent - hier gaan we samen aan het werk zodat het niet enkel blijft bij 'ik zou eigenlijk X willen gaan doen...' maar je het werkelijk - samen met ons - gaat DOEN.

Hoe werkt de Mindshift Methode?

Je krijgt op woensdag 1 september om 6:00 uur, wanneer Mindshift zal starten, toegang tot de eerste module. Hierover sturen we je wekelijks een mail met de 2e module, 3e module, etc.

Woensdagavond 1 september is ook direct de eerste coachingcall waar we kennis zullen maken en je desgewenst in een groepje ingedeeld kan worden.

We doen er in deze 12 weken alles aan om jou zo gesteund mogelijk te laten voelen, én je zoveel mogelijk in actie te brengen. Het daadwerkelijk bekijken van de video's en maken van de opdrachten moet je natuurlijk zelf doen :-)

Heb je daar echter vragen over of kom je even niet verder, dan kun je altijd ergens terecht:
- in de community bij je mede-deelnemers of je coach
- in je groepje waarin je kan worden ingedeeld
- in de eerstvolgende volgende coachingcall

Kan ik ook zonder laptop meedoen? Bijvoorbeeld via mijn telefoon of tablet?

Zeker weten! Naast dat het platform via ieder device toegankelijk is in je browser, hebben we ook een app die je kunt downloaden :-) Ook hebben we ervoor gezorgd dat je de trainingen - vooral in Guide your Mind - kunt beluisteren alsof het podcasts zijn, zodat je zelfs tijdens je wandeling of lunchbreak aan jezelf kunt werken. Voor Mindshift zouden we je wel aanraden om even goed te gaan zitten en het echt in je op te nemen. Je bent het waard om tijd voor vrij te maken, remember?

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrij maken?

Je moet niks :-) Doe wat werkt voor jou en onthoud dat iedere stap er 1 is. Alles is beter dan niets doen.

Uit jarenlange ervaring raden we wel aan in ieder geval 1 avond - of ochtend of middag of wat jij maar prettig vindt - per week voor jezelf vrij te maken. Voor je eigen groei en ontwikkeling en voor je mentale gezondheid. In die tijd kun je een module doen, iedere week.
Daarnaast zou het tof zijn als je in ieder geval bij enkele coachingcalls live aanwezig zou kunnen zijn. Je hoeft echt niet bij alle 12 te zijn: sommige zijn overdag, sommige 's avonds en ze worden altijd opgenomen en in het platform geplaatst. Ook kun je jouw vragen vooraf stellen, zelfs als je er niét live bij kunt zijn.

Wat gebeurt er ná die 3 maanden?

Na 12 weken kun je de Mindshift Methode hebben afgerond: gefeliciteerd! In de tussentijd heb je ook steeds toegang gehad tot Guide your Mind (wat korte video's zijn dus die je kunt beluisteren tijdens het autorijden, was opvouwen, wandelen of bijv. opmaken) en nu is het aan JOU wat jij wilt doen :-)

We geven je 2 weken coulance. Dat betekent dat je na 12 weken lidmaatschap 2 weken 'speling' krijgt en toegang behoudt tot alles van zowel MM als GyM en ook de community. Het kan namelijk zijn dat je een bepaalde video nog wilt terugkijken, nog een module wilt afmaken of nog een gesprek in de community had lopen.

In die 2 weken mag je aan ons doorgeven waar jij voor kiest: stoppen, nog een (of meerdere) maand(en) lid blijven voor 67 euro waardoor je toegang behoudt tot alles, of je abonnement omzetten naar enkel een Guide your Mind lidmaatschap.

Is het verplicht die 3 maanden lid te blijven?

Ja. Het traject duurt immers 3 maanden dus je zou simpelweg niet genoeg hebben aan enkel 1 of 2 maanden lid zijn. We willen bovendien met een groep gelijkgestemden aan de slag voor de volle 12 weken, all in or all out 🔥😄
Ná die 3 maanden kun je direct, of maandelijks opzeggen. Als je niet aan ons doorgeeft dat je wilt doorgaan, beëindigen we vanzelf je traject. Zo kom je niet voor verrassingen te staan :-)

"Is dit traject ook in mijn situatie geschikt want ik ....." (vul maar in.)

Misschien loop jij ook al bij een psycholoog of andere therapeut. Misschien heb jij een burn-out achter de rug en wil je vooruit kijken, maar ben je tegelijkertijd bang dat het teveel voor je gaat zijn. Misschien heb jij 4 kinderen en kom je al ner-gens aan toe... en denk je: hoe moet ik dit er nog bij gaan doen? In al die situaties ben ik bereid met je mee te denken. Eerlijk. Want ik zeg het ook gerust als ik denk dat er géén match is: we willen alleen members die we werkelijk kunnen helpen. En gelukkig geldt dat in veruit de meeste gevallen. JUIST als je druk bent, nu al nooit aan jezelf toe komt, en merkt dat je snel overwhelmed bent. Dat pakken we juist aan in dit traject. Maar wanneer je therapie nodig hebt, dan zullen we je daar ook in aanmoedigen. Een online membership, hoe goed 'ie ook is (er werken ook coaches en een psycholoog mee aan de inhoud), is geen vervanging voor 1 op 1 therapie. Wél vaak een gouden aanvulling. Je kunt altijd een appje sturen op 0850470797 - dan ontvang je z.s.m. een voicememo van mij (Janne) terug en sparren we er samen even over.

Is dit echt de allerlaatste keer dat ik mee kan doen aan Mindshift?

Ja en nee. Dit is wél de laatste keer dat je mee kunt doen voor dit tarief van 321 euro. Er zijn dan ook een maximum aantal kaartjes en daarna houdt het op met de pret (80% korting is ook wel heul veel he ;-))
Je kunt je echter ook daarna gewoon nog aanmelden voor Mindshift hoor, het programma loopt niet weg. Echter betaal je dan 997 euro, heb je er geen Guide your Mind membership toegang bij én geen wekelijkse coachingcalls.

Ik blijf maar twijfelen, wat moet ik doen?

Stel jezelf de vraag: waarom twijfel ik nu eigenlijk echt? Wat houdt me tegen? Is dat wat me tegenhoudt niet juist de reden dat ik mee moet doen?

Twijfel ik vanwege legitieme redenen of probeer ik mezelf zoals altijd weer eens ergens uit te lullen, omdat ik weet dat het groei en verandering gaat opleveren en ik dat spannend vindt?

Als je er echt niet uit komt: vraag ons dan om hulp. Dat kan op krista@anderskan.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 0850470797.