Tof dat je er bent! Helaas zijn de deuren van ons programma KOERS nu gesloten. Zet je op de wachtlijst om op de hoogte te worden gehouden van wanneer jij je weer kan aanmelden!

Van de automatische piloot af en op een bewustere koers naar een vervuld leven, waarin je helder weet WIE je bent en WAT je wil. 

En dat in 4 maanden tijd.

Wil jij een leven waarin je op je plek bent? Je wil je trots voelen, trouw aan jezelf leven en misschien eindelijk eens die dappere stappen zetten? Hier moet je zijn.

Eerlijk? Jij bent eigenlijk helemaal niet zo ongelukkig. Ik bedoel, je hebt zoveel in je leven waarvoor je dankbaar kunt (of ‘moet’, van jezelf?) zijn. Je hebt het huisje boompje beestje, je doet wat anderen om je heen ook doen. Je voelt je alleen zo…. onvervuld. Is dit het nou? Is dit dan niet wat ik wil? Maar wat wil ik dan wél? Wie ben ik eigenlijk zelf nog, als ik m’n huwelijkse status en het getal kinderen dat ik heb niet mag noemen? 

Het knaagt aan je, maar steeds nét niet genoeg om er iets aan te gaan doen. Want waar moet je heen? Naar een psycholoog voelt te zwaar, op reis is niet alleen moeilijk te realiseren maar is ook niet het antwoord, en je vrienden begrijpen je struggles niet altijd. Bovendien: druk, druk, druk...

Welkom bij KOERS. Hier gaan we door alle lagen heen om tot de kern te komen. De kern van wie jij bent en wat jij nou eigenlijk te doen hebt op deze wereld.

In 9 (online, totaal C-proof) modules deel ik, Janne Schuijn, samen met mijn 3 coach/psycholoog collega’s, alle onderdelen die zinvol en nuttig zijn bij het creëren van een vervuld leven waar je trots op kunt zijn.


4 maanden lang waarin je iedere 2 weken maar liefst 3 inhoudelijke video’s krijgt en een werkboe om te bouwen aan een leven dat bij je past.

"Twijfel niet over het programma, want dat is echt waanzinnig goed"

Na het volgen van een programma bij Anders Kan is alles op z'n plaats gevallen. Ik heb echt een shift gemaakt in mijn hoofd... In mijn doen, denken en handelen. Ik weet inmiddels niet anders meer. En dit gun ik iedereen. Twijfel niet over het programma. Want dat is echt waanzinnig goed. - Willeke Stroobach

"Ik heb zoveel inzichten gekregen en ben eindelijk wakker geworden!"

Ik heb zoveel inzichten gekregen via jullie programma, ik ben eindelijk wakker geworden! Ik wil life changing stappen maken, van baan veranderen en heb een duidelijk doel, zonder jullie had ik dit nu niet bereikt en ik kan jullie hiervoor niet genoeg bedanken. Jullie  veranderen het leven van velen. - Sabine Pieter

Herken je dit?


 • Je bent echt niet ontevreden, maar toch heb je het gevoel dat er nog zoveel meer uit je leven te halen valt

 • Op bepaalde vlakken van je leven schuurt het, maar je durft tot nu toe de stappen niet te zetten die wel nodig zijn om je weer goed te voelen

 • Je haalt geen voldoening (meer) uit je werk, óf bent er juist stiekem klaar mee om thuis te zitten bij de kinderen… je wil een andere uitdaging, maar wat? Hoe? Waar begin je?

 • Je hebt moeite met die zweverige kant van (het werken aan) persoonlijke groei, maar bent je wel degelijk bewust dat je een portie zelfleiderschap nodig hebt en de diepte in zult moeten 

 • Je bent ook best toe aan die schop onder je h*l, want nog langer uitstellen voelt niet meer oké. Het is inmiddels alweer 2022 en je hebt dit gevoel al …. (Hoe lang?!)

 • Je probeert alles voor iedereen te zijn, en leeft soms voor je gevoel vooral voor anderen. Maar wie ben je voor jezelf? Waar sta je nou echt voor?

 • Je gaat soms naar bed met de gedachte ‘Is dit mijn leven vanaf nu?’

 • Je wil meer momenten voor jezelf, waarin je jezelf tegelijkertijd kan ontwikkelen als opladen

 • Je wil een plan, een stip op de horizon, aan de slag, jezelf en je behoeften, doel en waarden terugvinden, het leven weer gaan LEVEN!

Kortom: absoluut niet iets om licht over te doen en zéker niets om nog langer uit te stellen. Want nu vind je je leven nog leuk en kun je nog enigszins de persoon/ouder/partner zijn die je wil zijn. Maar blijft dat zo als je zo doorgaat? 


Oke, adem even diep in en weer uit: ik zie je!


We gaan je hier stap voor stap bij helpen. Zoals we al inmiddels al >3000 mensen hebben geholpen. Alles. Komt. Goed. (Als je hier maar mee aan de slag gaat: beloofd?)


Want blijven doen wat je altijd deed en verwachten dat het je een ander resultaat gaat opleveren is de definitie van waanzin, zei Einstein. En hij had een punt. Klaar om aan de slag te gaan? 👇🏽

OVER ONS

Kijk, ik doe geen loze beloftes en ik zit hier niet om je gouden bergen te beloven. Je gaat er niet komen door je rot te manifesteren en affirmaties op te zeggen. (Toch jammer he?) Voor wie mij überhaupt niet kent: mijn naam is Janne Schuijn en ik zit inmiddels al ruim 7 jaar in dit mooie vak, schreef een (best-wel-sellend) boek, maakte verschillende programma’s waar inmiddels duizenden (wow) mensen mee geholpen werden, etc.

Maar eerlijk is eerlijk: één coach is maar één coach met één visie en zienswijze. Dan kan die visie nog zo bij je aansluiten, ik zou je eigenlijk altijd willen aanraden om te vertrouwen op (bewezen) competentie en diverse “multidisciplinaire” coach/psychologen. Daarom heb ik inmiddels een team samengesteld - waar ik trots op ben - dat heeft meegewerkt aan dit programma, inclusief een wetenschapper die onze video’s factcheckt en zorgt dat de onderbouwing klopt. Ik had deze hele alinea ook kunnen samenvatten als “Geen bullshit dus”.  🙂

"Ik maak me nu minder druk om dingen waar ik geen invloed op heb en geniet veel meer"
"Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer." - Berdien Schillings
"Ben meer in staat om keuzes te maken die ik eerder had ontlopen"
Ik ben meer in staat om keuzes te maken die ik eerder waarschijnlijk had ontlopen omdat ik het gewoon te eng of moeilijk vond. Ja, je komt jezelf tegen en dat is confronterend, maar ik besef: ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen leven en geluk. En je moet zelf de knoppen besturen! -Imke Jelier

Hoe het werkt: 


Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je toegang tot de eerste video's uit module 1. Je ontvangt daarna iedere 2 weken een nieuwe module met daarin zo’n 3 video’s. De video’s verschillen van lengte, sommige kort, sommige langer incl opdracht. Daarbij is er ook wekelijks (!) een coachingcall waaraan je kan deelnemen. Er is veel persoonlijke aandacht, zowel in de calls als in de community en op andere manieren. Je bent bij ons geen nummertje. De video’s zijn 8 maanden voor je toegankelijk. Op vakantie gaan, zwanger zijn, trouwen of een drukke periode op het werk zijn dus geen enkel probleem (en geen excuus om niet aan de slag te gaan. 😉)

Dit zijn de thema’s en hun modules:

Thema 1: Zelfinzicht

Je zal eerst in jezelf moeten keren. ‘Geluk begint bij jezelf’, en dat soort ongein ;-) 

Module 1: Scan je Situatie 

Je zal eerst echt brutaal eerlijk moeten worden naar jezelf en de balans opmaken: waar sta je nu? Wat doe je nu en waar sta je voor? En hoe blij ben je daar mee, in hoeverre past dat bij jou? We onderzoeken niet alleen je huidige (1.0) leven, maar ook waar je vandaan komt, uit welke familie, en welke privileges je wel/niet hebt. De keiharde realiteit, dus :-)

Module 2: Prikkel je Programmering

In deze module gaan we meteen de diepte in. Waarom heb je bepaalde keuzes gemaakt? Waarom ben je zoals je bent of handel je zoals je handelt? We zijn allemaal op een bepaalde manier geprogrammeerd en zitten bomvol overtuigingen, maar we hebben ook een bepaald DNA én bepaalde privileges. Bovendien leven we in een maatschappij vol verwachtingen en stigma’s. Waar handel jij naar?

Module 3: Manage je Mindset

Heb jij een sterke mindset die jou door uitdagingen heen helpt? Durf je ‘ja’ te zeggen op spannende kansen, zie je overal mogelijkheden en potentie, of ben je terughoudend? Hoe goed kun je terugbouncen na een moeilijke tijd, ofwel: hoeveel veerkracht bezit je? Gelukkig kun je dit allemaal trainen, en dat is wat we gaan doen in deze module. 

Thema 2: Zingeving

Ik, Ik, Ik… zelfinzicht is goed, heel waardevol zelfs, maar het is nu tijd om ook iets verder te kijken. Een hyperfocus op het ‘zelf’ maakt juist niet gelukkig, zo blijkt uit onderzoek. 

Module 4: Bepaal wat Belangrijk is

Natuurlijk: bepaal wat belangrijk is voor JOU (want ben je je daar wel bewust van?), maar in deze module dagen we je ook met liefde uit om iets verder te kijken dan dat. Zo kaarten we samen met gastdocenten verschillende sociaal maatschappelijke topics aan en duiken we dieper in wat jou energie geeft (of ontneemt…) en waar je zingeving door ervaart.

Module 5: Check je Competenties

Ieder mens heeft dezelfde psychologische basisbehoeften: autonomie, verbinding en competentie. Maar wat als je niet weet wat jouw competenties zijn, waar je hart sneller van gaat kloppen of wat je kwaliteiten en vaardigheden zijn? Niet alleen op je werk en voor jezelf is dit waardevol, maar ook in huis, voor je relaties, en de rest van je privéleven.

Module 6: Noem jouw Nalatenschap

Ah… pijnlijk, confronterend, maar een hele simpele waarheid: je gaat een keer dood. Dat is zeker. Wanneer, is echter de vraag. Wat wil je tegen die tijd hebben gedaan? Waar wil je trots op kunnen terugkijken? Wat zou je hart vervullen? We laten allemaal wat na op deze wereld, dat is onvermijdelijk, de vraag is of je er bewust mee bezig bent.

Thema 3: Autonome Actie

Je kunt nog zoveel lezen en nadenken, nóg een zelfhulpboek en nóg een cursus erbij doen, maar uiteindelijk zal je over moeten tot ACTIE. Echter moet deze actie wel komen vanuit een autonome plek (want iedereen kan de meute volgen).

Module 7: Bouw jouw Balans

Balans ziet er voor iedereen compleet anders uit. Jij mag, met de reeds verworven inzichten, gaan bouwen aan een juiste balans voor JOU. Niet alleen je werk/privé balans, maar ook je stress/ontspanning, de balans qua verdeling van de zorg en huishoudelijke taken, sociale leven, en ga maar door. 

Module 8: Groei nieuwe Gewoonten

Nu je weet welke patronen jou niet meer dienen omdat je inmiddels veel over jezelf hebt geleerd, is het ook tijd om afscheid te nemen van niet-werkende gewoonten en neigingen. Uiteraard leren we je hoe het werkt in jouw brein, maar belangrijker: hoe groei je succesvol een nieuwe gewoonte?

Module 9: Modelleer je Merk

En als laatste schrijven we een nieuwe, 2.0 versie van jezelf. Je gaat nadenken over jezelf zoals een bedrijf zichzelf in de markt zet met een merk: wie wil je zijn? Hoe wil je handelen? Wat wil je doen? Wat is je missie, je visie, wat zijn je (kern)waarden? Het leven is te kort om maar als een kabbelend beekje te ervaren. Tijd voor intentioneel leven.

3 thema’s, 9 modules, inclusief een werkboek. Onderbouwd en toegankelijk.

Stap voor stap en opgezet naar onze visie: niet enkel de overfocus op het ‘zelf’, maar écht een vervullend leven waarin we ook anderen nodig hebben en een stukje willen bijdragen. Geen gezweef, wel down to earth en naast diep en inzichtelijk OOK praktisch.

Kortom, alles wat je nodig hebt om van dat knagende gevoel af te komen en je leven weer op ‘aan’ te drukken. Om af te rekenen met het gemijmer en interne geklaag, en in actie te komen om te bouwen aan een leven dat bij je past. Let’s go! Want nee: er komt meestal geen beter moment, het wordt niet makkelijker of rustiger, althans, niet vanzelf.

Er zal altijd wel iéts zijn en de stappen die je zet hoeven niet perfect te zijn, zolang je maar vooruit gaat. Ik wil je niet hoeven pushen of over de streep trekken: je moet het echt zelf willen. Ik wil wel voorkomen dat je (wéér) onnodig uitstelt.

null

Dit is wat je allemaal krijgt:

 • 3 thema’s met in totaal 9 modules met minimaal 3 video’s per module (Snap je ‘m nog?) zonder overwhelming te worden, want we doen het stap voor stap met een opgebouwde, logische volgorde; t.w.v. €1700,-

 • Bovendien krijg je niet de kennis van maar 1 coach, maar die van wel 4 coaches + gastdocenten + onderbouwing van klinisch epidemioloog en wetenschappelijk adviseur Dr. Babette Bais; t.w.v. ...priceless :-)

 • Een werkboek met alle ruimte voor jouw opdrachten en notities; t.w.v. €50,-

 • 4 maanden lang een WEKELIJKSE groepscoachingcall met minimaal 2 begeleiders vanuit het coach/psycholoog team; t.w.v. €1600,-

 • Een besloten community met gelijkgestemden. Je bekijkt de video’s individueel, maar spreekt elkaar wel tijdens de calls en in de groep zodat je accountability hebt en zeker niet het gevoel hebt het alleen te hoeven doen; t.w.v. €150,-

En natúúrlijk kun je ook zelf eerst nog weer even wat aanmodderen, of wachten tot de kids wat groter zijn en naar school gaan, of nog één boek lezen...

Dat deed Krista, coach bij KOERS, jaren geleden ook. Het knaagde al tijden en toch suste ze zichzelf keer op keer met dit soort gedachten. “Ik kom later wel aan de beurt”, "Wanneer de kids groter zijn" en “Eerst maar even met een gratis assertiviteitscursus kijken hoe ver ik kom”. En ja: dat was makkelijker, én ze hield geld in d’r zak. Maar toen de kinderen naar school gingen en de zoveelste cursus en het zoveelste boek weer op de plank verdwenen waren zonder blijvende verandering, zat ze onvervuld - met tijd teveel maar richting te weinig - aan de keukentafel. “En nu?”

Bespaar jezelf dat. Laat alsjeblieft de komende maanden en jaren niet voorbij gaan terwijl je je niet volledig, competent, autonoom, van waarde of simpelweg happy voelt. Gevalletje “het leven is echt te kort”.

We hoeven niet allemaal grootse doelen na te streven, hoge ladders te beklimmen of rijk te worden. We hoeven niet áltijd gelukkig te zijn, leuke of hele bijzondere dingen te doen.
Wat ik je wel gun, is dat je het gevoel hebt dat JIJ dit leven GEKOZEN hebt. Dat je regie hebt en de vrijheid ervaart van koers te veranderen wanneer je dat wenst. In het groot. Of in het klein.


Ook zij zijn door ons geholpen en zeggen dit erover:

Dagmar Otten:

"Ik maak mezelf nu meer verantwoordelijk voor hoe ik leef, wat ik doe en hoe ik me voel. Ik durf meer hulp te vragen, in mijn relatie durf ik meer te zeggen wat mij dwars zit in plaats van mooi weer te spelen, en ook in mijn werk durf ik stappen te zetten. Ik ben echt veel meer gaan kijken naar wat ik kan veranderen zodat ik weer gelukkiger word!"
Hinke Hellings:

"Ik was echt op zoek naar mezelf, en wilde genieten van de kleine dingen. Gewoon tevreden zijn, maar ook ambitieus durven zijn en naar doelen toe kunnen werken. Dit programma heeft bij mij echt deuren geopend. Ik merk dat ik veel bewuster leef, keuzes maak en eerlijk naar mezelf kijk. Het is voor mij echt een eyeopener geweest!"

Cindy:
"Het heeft mij echt uit mijn comfortzone getrokken. Het gaat zo goed nu! Ik voel me zo veel beter dan voordat ik hiermee begon. Er is nauwelijks nog stress. Ik heb weer ontdekt waar mijn grenzen liggen en durf dit ook beter aan te geven. Overall heb ik veel meer zelfvertrouwen en begin ik weer de oude Cindy te worden."
Lotte Nooij: pt. 1
"Janne prikt goed door, weet precies te benoemen waar de pijnpunten zitten en is bovenal gewoon een ontzettend fijn mens. Eerlijk, oprecht en open. De manier waarop jij in het leven staat is heerlijk Janne, je geeft zoveel energie af dat dit aanstekelijk werkt. Ik heb dan ook heel veel van je mogen leren en ben je daar dankbaar voor. Na 3,5 maand heb ik zoveel stappen gezet!"
Lotte Nooij: pt. 2

"Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eigen gedrag en patronen en zie nu waar ik mezelf tegen hield. Ik ben zo ontzettend gegroeid en echt tot bloei gekomen. Privé, maar ook zakelijk. Ik sta veel meer voor wie ik ben en wat ik wil, ik voel het en ik draag het uit. Ik geloof dat mijn persoonlijke ontwikkeling ook ontzettend bijdraagt aan het succes van mijn bedrijf. Want hoe kan ik andere mensen helpen als ik zelf niet aanga wat er in mijn leven speelt of speelde?"

Mandy Alexandra:

"Aangezien het bij mij op veel gebieden best wel naar wens gaat, dacht ik dat ik het niet nodig had. Toch werd ik getriggerd en ben ik na lang twijfelen alsnog gestart. Wat een goede beslissing!  Als iemand van te voren tegen me had gezegd dat ik voor deze grootse doelen zou gaan, had ik dit niet geloofd. Janne heeft ons door haar ervaring, opdrachten en voorbeelden zo fijn geholpen."

Lindsay de Sain Vallen:
"Geen gezweef, maar lekker nuchter aan de bak. Ik ben milder voor mezelf geworden en sta veerkrachtiger in het leven. Ik luister beter naar mezelf. Ik ben authentieker en sta krachtiger voor wie ik ben en wie ik wil zijn. Inclusief al mijn eigenschappen. Ik hoef niet perfect te zijn, ik wil mezelf zijn! Het traject is praktisch en niet zweverig. Niet lullen maar poetsen."
Nicky Römling:
"Ik heb onwijs veel geleerd. Jouw manier van vertellen en schrijven hebben ervoor gezorgd dat het ook echt binnen kwam en ik getriggerd werd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Ik kan wel zeggen dat jij mij echt hebt wakker geschud. Lieve Janne, BEDANKT!"
Manon Santbergen:
"Mijn kijk op dingen is zo veranderd. Zo ben ik veel bewuster gaan leven. Ik probeer dicht bij mijzelf te blijven en me zo min mogelijk van anderen aan te trekken. Ik doe wat voor mij goed voelt en niet alleen wat van mij wordt verwacht. Ik denk positiever, voel mij krachtiger en geniet veel meer van de kleine dingen. Dank dank dank...."

60 DAGEN GARANTIE

Je kunt zonder risico starten. Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik zo'n 60 dagen garantie. Als je na de 4e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 100,- excl. BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn o.a. dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 5 en dat je het ingevulde werkboek aan ons terug stuurt. Tevens moet je de eerste 4 modules in de 8 weken hebben gezien en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. Niet om flauw te doen, maar omdat dit programma alleen werkt als jij werkt. Daar ben ik heel duidelijk over, en alleen dan kan ik je dus garantie geven. *Zie meest gestelde vragen voor meer info en voorwaarden.*

“Oke, inhoudelijk krijg ik dus heel veel. Maar wat levert dat me nu precies op?”

Ik weet het: het is soms moeilijk te bedenken wat een programma voor je gaat doen. Immers: ik mag hopen dat je inmiddels echt wel door hebt dat dit een kwalitatief programma is en geen gebakken lucht, maar de methodiek blijft een beetje abstract voor je.


Hoe uit zich dat nou straks in jouw leven? Hoe breng je dat in de praktijk? (Dat leren we je natuurlijk ook in KOERS, maar hier wil ik het er alvast over hebben.)


Je bent vast niet opgestaan vanmorgen met het diepe verlangen om alles over de psychologische basisbehoeften te leren :-) Terwijl ik weet dat JUIST mede de wetenschap en kennis daarvan je een vervuld leven gaat geven. Maar voor nu zegt dat je niet zoveel, en dat snap ik!

Waarom zou je dit programma nou echt moeten volgen?

Wat is het echte resultaat van al die video’s, opdrachten en calls?

 • Je identiteit staat als een huis. Je weet wie je bent, je weet wat je belangrijk vindt, waar je voor staat (en durft je er zelfs over te laten horen), en je weet wat je wilt. Je voelt eindelijk weer hoe het is om je eigen koers te varen en het leven te leiden (ipv andersom). Je bent trots op wie je bent!
 • Uhhm, heb je punt 1 gelezen? Dat was toch alles wat je wilde? Lijkt me een heldere zaak :-) Maar vooruit, als je nog meer wil horen: Je bent van dat knagende gevoel af dat steeds in je oor fluistert “Is er meer?” of “Haal je wel alles uit je leven?” en weet nu wat je moet doen of juist niet doen om je vervuld te kunnen voelen. Misschien met dappere nieuwe stappen, misschien wel juist wanneer je beseft dat je precies op je plek bent en niet meer zo gigantisch hoeft te streven. 
 • “Oke, inhoudelijk krijg ik dus heel veel. Maar wat levert dat me nu precies op?”

  Ik weet het: het is soms moeilijk te bedenken wat een programma voor je gaat doen. Immers: ik mag hopen dat je inmiddels echt wel door hebt dat dit een kwalitatief programma is en geen gebakken lucht, maar de methodiek blijft een beetje abstract voor je.


  Hoe uit zich dat nou straks in jouw leven? Hoe breng je dat in de praktijk? (Dat leren we je natuurlijk ook in KOERS, maar hier wil ik het er alvast over hebben.)


  Je bent vast niet opgestaan vanmorgen met het diepe verlangen om alles over de psychologische basisbehoeften te leren :-) Terwijl ik weet dat JUIST mede de wetenschap en kennis daarvan je een vervuld leven gaat geven. Maar voor nu zegt dat je niet zoveel, en dat snap ik!

  Waarom zou je dit programma nou echt moeten volgen?

  Wat is het echte resultaat van al die video’s, opdrachten en calls?

 • Je identiteit staat als een huis. Je weet wie je bent, je weet wat je belangrijk vindt, waar je voor staat (en durft je er zelfs over te laten horen), en je weet wat je wilt. Je voelt eindelijk weer hoe het is om je eigen koers te varen en het leven te leiden (ipv andersom). Je bent trots op wie je bent!

 • Uhhm, heb je punt 1 gelezen? Dat was toch alles wat je wilde? Lijkt me een heldere zaak :-) Maar vooruit, als je nog meer wil horen: Je bent van dat knagende gevoel af dat steeds in je oor fluistert “Is er meer?” of “Haal je wel alles uit je leven?” en weet nu wat je moet doen of juist niet doen om je vervuld te kunnen voelen. Misschien met dappere nieuwe stappen, misschien wel juist wanneer je beseft dat je precies op je plek bent en niet meer zo gigantisch hoeft te streven. 
 • En verder...

  • Je vuurtje brandt! Niet meer op de zeurende, nare manier waarin je je alsmaar vergelijkt door steeds te kijken naar het groene gras bij de buren, maar op de enthousiaste, LEUKE manier!

  • Je weet hoe je je mindset kan inzetten om door moeilijke momenten heen te komen en uitdagingen aan te gaan/kansen te grijpen

  • Als iemand vraagt wie je bent kun je zonder stotteren (en zonder alleen maar je beroep of kinderen aan te halen) antwoord geven. Heeft iemand het over "Geluk"? Dan krijg je niet langer de neiging om weg te lopen omdat je je ondankbaar en toch ook onvervuld voelt...

  • Je hebt minimaal 4 maanden lang structurele momentjes voor jezelf gepakt om zowel op te laden als jezelf te ontwikkelen. Je hebt jezelf eindelijk belangrijk (genoeg) gemaakt en weet nu hoe je dit vast kan houden

  • Je hebt heldere grenzen, durft deze kenbaar te maken en weet ook juist waar je behoeften liggen. Je bent niet bang om daar voor op te komen!

  • Je hebt gelijkgestemde mensen gevonden die jou echt snappen. Je voelt je er niet meer zo alleen in. Je empowert (beloofd: enige en laatste keer dat ik dit woord zal gebruiken) elkaar.

  • Je hebt misschien wel een hobby, baan, vriendschappen, liefde, onderneming, passie of ander fantastisch iets gevonden waar je je helemaal thuis in voelt. Iets dat ECHT bij jou past. Waar je voor wil gáán.

  • Je kunt ongedwongen jezelf zijn. Je eigen gedachten horen zonder dat iedereen er doorheen brult. Je doet meer van dat waar je je voldaan door voelt en minder van dat wat jouw energie slurpt. 

  • Je hebt de KICK IN THE BUTT gehad die je nodig had. Ga leven, druk op play, wij helpen je. Je leven is na dit programma eindelijk rondom jou gebouwd. Het overkomt je niet meer, JIJ zet de koers uit. Je dagen voelen weer nuttig en vervuld omdat je de dingen doet
   op de manier die bij jou passen. Niet alleen de leuke, maar ook de minder leuke (maar wel zelfgekozen) dingen.

  • En weet je? Het zal nooit allemaal perfect zijn. We zijn altijd in ontwikkeling en er zullen altijd momenten komen waarop je denkt: hmm, ben ik eigenlijk nog wel op de juiste plek? Ben ik veranderd? Wie ben ik nu eigenlijk? En het mooie is, na KOERS kun je die momenten eindelijk herkénnen EN weet je welke stappen je kunt zetten om weer tot de kern van jezelf te komen. Niet om nooit meer vast te lopen, want soms is vastlopen het beste wat er kan gebeuren om weer in actie te komen om te groeien :-)

  Hoeveel meer punten heb je nog nodig om de stap te willen zetten? Hoe zou je leven eruitzien en hoe zou je je voelen als je alleen al de helft van bovenstaande punten zou kunnen realiseren? 🙂

  Heb je nog vragen? Ik heb antwoorden!

  Meest gestelde vragen over KOERS.

  Oke, ik ga me aanmelden, wat gebeurt daarna?

  Zodra je je hebt aangemeld ontvang je enkele e-mails. 1 met je factuur, 1 met de inloggegevens die je nodig hebt voor de trainingsomgeving én 1 met alle informatie hoe nu verder (de data en tijden van de calls, waar je bij de community komt, en noem maar op).

  Kan ik de investering voldoen in termijnen?

  Jazeker, we hebben drie mogelijkheden: in één keer betalen (1500), in drie keer betalen (3 x 515). óf in zes keer betalen (6 x 260). Als je in één keer betaalt scheelt het ons administratiekosten en geeft ons meer zekerheid, vandaar dat dat iets goedkoper is! Als je in termijnen betaalt krijg je wel op dezelfde manier toegang tot het programma als iedereen. De eerste termijnbetaling is nu, de betaling(en) daarna steeds na een maand.

  Heb je meer termijnen nodig? Mail ons op team@anderskan.nl. We zijn altijd bereid met je mee te denken.

  Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

  Allereerst: je moet niks :-) Heel flauw, maar dat is hoe het leven werkt. De vraag is dus eigenlijk: hoeveel tijd zou je willen investeren in jezelf? Houd rekening met ongeveer 3 video's per 2 weken (lengte van de video's verschilt, tussen 10 en 40 minuten) en plan vooral tijd voor jezelf in om werkelijk aan de slag te gaan met de opdrachten. Het is het leukste dat er is: bouwen aan dat leven dat bij je past! Dus lang verhaal kort: zo'n dagdeel per week?

  Maar wat als ik een week niet kan?

  Dan plan je een week ervoor of er na iets meer tijd in. Of verdeel je dat wat je in die week gemist hebt over de weken er na. Het is geen rocketscience en ik zou je echt willen uitdagen om vooral te denken: wat kan ik hier allemaal uithalen? In plaats van 'problemen' te zien in miniscule details. Hey en remember: je hebt dubbel zoveel tijd om de video's te bekijken dan dat er voor staat (8 maanden toegang terwijl het programma 4 maanden duurt). Dus echt: no worries.

  En wanneer zijn de live groepscalls met de coaches?

  Die zijn wekelijks en steeds op een andere dag & tijd. Soms overdag, soms 's avonds, zodat er voor ieder wat wils tussenzit. Maar ook hier geldt: no worries. Je hoeft er niet altijd live bij te zijn, want ze worden voor je opgenomen en staan dus gewoon achteraf in de online leeromgeving. Je vragen kun je bovendien ook vooraf indienen, dan geven we live antwoord en kun je het later terugkijken.

  Ik heb geen kinderen/ben ouder of jonger dan X/werk niet/werk juist wel/ben geen vrouw of non binair persoon/etc(.....) maar dit spreekt mij zo aan! Mag ik dan ook meedoen?

  Iedereen mag meedoen, zolang je je herkent in wat we omschrijven. De overlap zit 'm dus vooral in waar je tegen aanloopt en wat je behoeften zijn, niet per se in demografische eigenschappen. Je bent superwelkom.

  Oke, dus iedereen mag meedoen?

  Natuurlijk, zolang jij je er in herkent ben je uiteraard welkom. Wel willen we dit een veilige en toegankelijke plek voor iedereen maken, dus we tolereren absoluut geen seksisme, racisme, validisme en/of bijv. fatshaming/vethaat, discriminatie tegenover LGBTQIAPK+, of welke discriminatie van welke gemarginaliseerde groep dan ook. Ook willen we graag inclusief taalgebruik stimuleren en hebben we een feministische visie. Sluit dit helemaal op je aan en/of ben je bereid te leren? Join us! De wereld heeft meer van jou nodig.

  Hoe toegankelijk is het programma? Is er bijvoorbeeld ondertiteling?

  KOERS is ondertiteld en er komt altijd een geschreven tekst bij de video. We streven er naar in de toekomst ook met een tolk Nederlandse Gebarentaal in de video's te werken, maar dat is nu nog niet het geval.

  Hoe lang heb ik toegang tot KOERS?

  8 maanden. Het dubbele van de hoeveelheid tijd die er voor het programma staat, dus.

  Is dit programma ook geschikt voor mij als ik momenteel in een burn out zit, depressief ben of andere psychische klachten ervaar?

  Wij vinden het, omdat het gaat om de mentale gezondheid en psychische gesteldheid, belangrijk dat alles wat we zeggen onderbouwd en passend is. Dat betekent dat wij ons met dit programma richten op mensen zonder psychische problematiek. KOERS kan namelijk nooit een vervanging zijn van specialistische hulp en bevat geen één op één begeleiding.

  Ons programma kan wel eventueel aanvullend zijn voor wanneer je uit een burn out komt of op een andere manier in een fase beland bent waar je vooruit wilt kijken en aan je toekomst wil bouwen. Je kunt eventueel met je huisarts of psych overleggen wat diegene denkt en adviseert.

  Kan ik ook later aan dit programma meedoen?

  Ja hoor, dat kan. KOERS gaat niet weg :-) Echter is dit wel de laatste keer dat KOERS deze standaardprijs heeft. Na deze ronde gaat deze omhoog. Houd daar rekening mee. Daarnaast: vraag jezelf af waarom je het (weer?) wil uitstellen. Wat is nou echt een goede reden om niet NU te starten?

  Ik heb toch nog andere vragen!

  Stuur gerust een email naar team@anderskan.nl of stuur een appje op 085 047 0797. Op dit nummer zijn we enkel op Whatsapp bereikbaar, niet telefonisch. Mocht je even willen videobellen om jouw situatie te bespreken, dan is dat ook een mogelijkheid, maar dat zullen we dan even inplannen via de mail.

  Ohja, als laatste... Hoe zat het precies met de voorwaarden van de 60-dagen garantie?

  Kijk, je moet een programma natuurlijk niet ingaan met de intentie om er weer mee te gaan stoppen. Maar ik vind het wel net zo fair om je in ieder geval onze kwaliteit te garanderen, zodat je daar niet aan hoeft te twijfelen. Bij deze nogmaals: Je kunt zonder risico starten. Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik zo'n 60 dagen garantie. Als je na de 4e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 100,- excl. BTW administratiekosten. De voorwaarden zijn o.a. dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 5 en dat je het ingevulde werkboek aan ons terug stuurt. Tevens moet je de eerste 4 modules in de 8 weken hebben gezien en moet je de oefeningen volledig hebben gemaakt. (Niet om flauw te doen, maar omdat dit programma alleen werkt als jij werkt. Daar ben ik heel duidelijk over, en alleen dan kan ik je dus garantie geven.) Verdere voorwaarden: ook ben je actief lid geweest van de besloten community die bij het programma hoort, heb je gebruik gemaakt van je 1 op 1 call als je die als bonus kreeg, en heb je deelgenomen aan of vragen gesteld t.b.v. minimaal 3 coachingcalls in die 8 weken.

  Annulering kan alleen schriftelijk per email (team@anderskan.nl) met een duidelijke omschrijving waarom het programma niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen/inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kan beoordelen. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren per ommegaande je geld retour.

  € 1699,-

  KOERS: bouw aan een
  leven dat bij je past.

  • 30+ video's (zelfstudie materiaal) t.w.v. €1700,-
  • Persoonlijke aandacht gewaarborgd
  • De kennis van 4 coaches + gastdocenten + onderbouwing van klinisch epidemioloog en wetenschappelijk adviseur Dr. Babette Bais; t.w.v. ...priceless :-)
  • Een werkboek met alle ruimte voor jouw opdrachten en notities; t.w.v. €50,-
  • 4 maanden lang een WEKELIJKSE groepscoachingcall met één of meerdere begeleiders vanuit het coach/psycholoog team; t.w.v. €1600,-
  • Een besloten community met gelijkgestemden; t.w.v. €150,-

  Ludmilla

  Had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan!

  Ik zou willen dat ik de investering 10 jaar eerder had gedaan. Man man man, wat leer ik veel en wat ben ik in een korte tijd uitgegroeid tot de persoon die ik wilde zijn!