Guide your Mind - Hét Mindset Membership

Welkom bij de club! Bij Guide your Mind maken we zelfontwikkeling leuk, nuchter, makkelijk & betaalbaar.

Zat om geleefd te worden? We get it.

Al die ballen, he... laten we er eens eerlijk over zijn: ze komen toch voor het grootste gedeelte op jouw bordje. Je hebt vaak al zo'n druk leven, lange (mentale) to-do list en overvol hoofd. Je wordt geleefd en de tijd vliégt voorbij. Tijd voor jezelf maken en van je eigen mentale welzijn een prioriteit maken, dat voelt als egoïstisch of overbodig. Of het is een te grote investering. In tijd. In geld. In energie.

Tegelijkertijd was en is het leven zo turbulent. Er is veel veranderd en er blijven dingen veranderen. Wat belangrijk is, altijd maar nu meer dan ooit:

  • Hoe houd je jezelf op de been, hoe haal je 't meest uit jouw potentie?
  • Hoe kies je óók voor jezelf, naast al die rollen die je in 't leven hebt?
  • Hoe zorg je dat je toch kunt zijn wie jij WIL zijn? En kunt DOEN wat je wil doen?

    De leukste moeder/ouder, zonder al teveel stress... De fijne partner, die oprechte aandacht heeft... zonder kort lontje. De productieve werk- of ondernemer, die diens werk met energie kan uitvoeren. Zonder het gevoel tekort te schieten op álle vlakken, terwijl je jezelf op de laatste plaats zet.

Het is tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling, die je tegelijkertijd een schop onder je hol geeft. 🙃 Dit vind je in ons mindset membership "Guide your Mind". 

Je krijgt direct toegang tot >25 modules, zoals o.a.:

Omgaan met verandering

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering, chaos en onverwachtse situaties, zonder al teveel stress?

Trouwer aan jezelf leven

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Wat vind je belangrijk? Leer grenzen stellen en jezelf niet langer weg te cijferen.

Jezelf goed genoeg vinden

Hoe kom je af van het gevoel dat je het nooit goed doet? Of sterker nog: dat je nooit goed genoeg bent?


Kappen met Perfectionisme

Aaargh, dat eeuwige perfectionisme. Niet tevreden kunnen zijn met gewoon goed. Hoe leer je er mee om te gaan?

Van negatief naar positief

Het is onmogelijk om áltijd positief te zijn. Hoe leer je toch te stoppen met doemdenken en positiever te worden?

Alles-of-niets-mentaliteit

Is het principe 'stapje voor stapje' voor jou een enorme uitdaging? Neem afscheid van de alles-of-niets-mentaliteit.

Doelen stellen & behalen

Goals, goals, goals... hoe stel je ze, hoe behaal je ze en hoe behoud je het behaalde resultaat?


De mening van anderen

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt?


Een betere
Balans vinden

Hoe kun je, ondanks dat er zo veel ballen hoog te houden zijn, toch een fijne balans voor jezelf vinden?


Dealen met gevoelens

We willen blij zijn! Maar zijn we bereid de andere kant van het leven te omarmen? Leer dealen met je werkelijke gevoel. 

Stoppen met Geleefd worden

Stap uit de ratrace, kom van die automatische piloot af en neem de regie. Hoe stop je met geleefd worden?


Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een balans tussen vaardigheid en waardigheid. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?


Stress (+ decemberstress)

Stress is een heel normaal verschijnsel (en zelfs gezond), totdat het je in de weg gaat zitten. Hoe kun je hier mee omgaan?

Uitstelgedrag de baas worden

Eén van de grootste boosdoeners waarom we niet doen wat we (willen of kunnen) doen: hoe stop je met uitstellen?

Alles over schuldgevoel

Dat nare, knagende gevoel zijn dat te pas en te onpas verschijnt: zéker in 't leven van een moeder. Wat doe je ermee (of tegen)?

Wat zijn mijn kwaliteiten?

Weten wat je kwaliteiten zijn draagt bij aan je gevoel van competentie: een psy-chologische basisbehoefte van de mens.

Eigenaar en oprichter Anders Kan

Waarom instappen in Guide your Mind?

Om je fysieke gesteldheid te onderhouden en te verbeteren ga je misschien naar de sportschool, of doe je thuis oefeningen. Maar hoe zit het met je mentale gesteldheid? Natuurlijk, je kan naar de huisarts wanneer je compleet vastloopt: maar dan staat het water je al aan de lippen. Je kunt naar een psycholoog of een coachingstraject aangaan om jezelf beter te leren kennen en aan jezelf te werken, maar we kennen allemaal de redenen waarom dat dan tóch niet gebeurt: duur, lang traject, ingewikkeld, spannend, misschien gewoon net een brug te ver.

Maar je mentale welzijn, je mindset en je persoonlijke groei zijn minstens net zo belangrijk als je fysieke gezondheid. Zéker en JUIST als je druk druk druk bent, of bijv. een moeder bent die veel ballen hoog te houden heeft. Volgens de statistieken komt namelijk helaas maar liefst 1 op de 5 vrouwen tussen 25 en 35 jaar in een burn out terecht of raakt overspannen.

Hoog tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfontwikkeling.

Wat nou als het ook anders kan?

Wij vonden het de hoogste tijd voor een nieuwe vorm van aan jezelf en je mentale welzijn werken: zo laagdrempelig mogelijk, maar wél met een onderbouwde inhoud en de mogelijkheid geholpen te worden door een erkende coach of psycholoog.

Door het 'pick & choose' systeem kun je zelf bepalen welk onderwerp voor jou op dit moment het belangrijkst is en waar jij het liefst aan zou willen werken.

Als lid van het mindset membership Guide your Mind:

  • Ontvang je nuchtere, onderbouwde en kwalitatieve kennis... ook al klinkt dat allemaal niet zo sexy 😉 Echter is naar onze mening het oerwoud van fluff en zweverige nonsens moeilijk door te kammen, vandaar dat we maar liever vrij direct zijn. Dat brengt ons bij onze tweede kernwaarde:

  • Ontmoet je brutaal eerlijke en menselijke coaches. We zijn graag brutaal eerlijk naar jou toe, maar ook naar onszelf en dat zullen we JOU ook leren te gaan worden. Als je namelijk niet bewust bent van je vastgeroeste patronen en je belemmerende overtuigingen en je vaste mindset niet eerlijk onder ogen komt, wordt het heel lastig om je anders te gaan voelen en anders te gaan handelen.

  • Heb je altijd toegang tot alle (nu al meer dan 25) modules, inclusief alle nieuwe trainingen en/of challenges die zo nu en dan worden gegeven door onszelf of een gastpartij.

  • Kan je altijd terecht in de community, waar je je kunt omringen met gelijkgestemden en lief en leed kan bespreken zónder veroordeeld te worden. 

  • Ben je 2-wekelijks welkom in de Q&A's / coachingcalls waarin je al je vragen kunt stellen, casussen voor kan leggen of gecoacht kan worden op dat waar jij tegenaan loopt. Goedkopere coaching van deze kwaliteit (of überhaupt) ga je nergens vinden.

1750 +

mensen door Guide your Mind gegaan

3500 +

Vrouwen mogen helpen bij AK

70.000 +

Volgers van Janne & Anders Kan

Dit zeiden anderen over Guide your Mind:

Ik heb door Guide your Mind meer zelfvertrouwen, geniet van de kleine dingen, kies vaker voor mijzelf en ik ben van mijzelf gaan houden!
Irene Verhamme
Ik werd geleefd door werk en het zorgen voor anderen. Door GyM ben ik gaan zorgen voor mijzélf. Ik ben al een stuk liever voor mijzelf en weet nu waar ik voor sta.
Maroescha
Ik zou niet meer zonder willen! Het geeft me een enorme boost in het dagelijks leven. Ik leer er enorm veel en echt elke les brengt me wel wat!

Saskia van der Werf

GYM heeft voor mij enorm veel betekend. De dingen waar ik echt stappen in gezet heb zijn o.a. hoe om te gaan met ongewenste veranderingen, hoe ik neutraler of positiever kan denken in plaats van gelijk negatief... maar ook een deel van hoe ons brein nou werkt en hoe we dit kunnen beïnvloeden! Dankbaar hiervoor!
Kelly Scherrenberg

Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Niet alleen op het werk is er veel veranderd (waar ik flink oncomfortabele stappen durf te zetten), ook privé: zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer.

Berdien Schillings

Voor mij is de belangrijkste les tot nu toe dat ik trouw(er) ben aan mezelf. Door dichter bij mezelf te blijven, duidelijk te zijn en mijn grenzen aan te geven, dendert niet iedereen meer zomaar mijn privé tuintje in. Ik neem mezelf serieus met als gevolg dat anderen dat vervolgens ook doen. Zo kan ik nog wel even doorgaan!

Liever zonder naam

Probeer 7 dagen uit voor maar €3,99

Meest gestelde vragen over Guide your Mind

Hoe werkt Guide your Mind?

Wanneer je je aanmeldt ontvang je toegang tot het platform waarin al meer dan 25 modules voor je klaarstaan. Daarnaast krijg je altijd toegang tot nieuwe modules die af en toe vrijkomen, kun je tweewekelijks meedoen aan de groepscoaching calls met vraag en antwoord, én heb je uiteraard toegang tot de community waar je jouw zelfontwikkeling reis kan delen, je struggles en je wins kan benoemen, om hulp kunt vragen en gelijkgestemden kunt ontmoeten.
Na het aanmelden ontvang je een mail met je inloggegevens, een mail met je factuur én een mail met uitleg over wanneer de calls zijn, welke video je als eerst kunt bekijken, etc. Het spreekt heel erg voor zich :-)

Is dit gewoon een soort betaalde Facebook- of Instagramgroep waar ik in kom?

Nee. Ons membership en de community staan op een platform, volledig los van social media. In een wereld waarin we al zoveel focus missen en continu worden afgeleid, willen we jou juist op één vaste plek overal van voorzien. Geen afleiding, geen verleiding om door te klikken naar iets anders en 100% aandacht voor JOU en jouw ontwikkeling.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrij maken?

Guide your Mind is zo bedacht en gemaakt dat we geen overweldigende hoeveelheid informatie over je heen willen dumpen, maar in behapbare 'brokken' steeds een stap verder komen in de reis van groei en ontwikkeling.

Stapje voor stapje.

Je kunt vanaf 10 tot 20 minuten per week al aan de slag. De video's zijn namelijk altijd kort maar krachtig, met een gedeelte theorie én een stukje 'hoe dit in de praktijk te brengen' d.m.v. een (schrijf)opdracht of oefening. Als je een week geen tijd kunt maken is dat geen probleem, je kunt ook een paar weken bundelen en in 1 dag doen, bijvoorbeeld.

Kan ik ook zonder laptop meedoen? Bijvoorbeeld via mijn telefoon of tablet?

Zeker weten! Naast dat het platform via ieder device toegankelijk is in je browser, hebben we ook een app die je kunt downloaden :-)

Ook zullen we er voor zorgen dat je de trainingen kunt beluisteren alsof het podcasts zijn, zodat je zelfs tijdens je wandeling of lunchbreak aan jezelf kunt werken.

Wat als ik achterloop op de video's? Mis ik dan iets?

Don't worry. Je kunt niet 'achterlopen' in Guide your Mind. De trainingen en opnames van de coachingcalls blijven voor je beschikbaar, zolang als je lid bent. Dus je kunt 't 100% op je eigen tempo volgen ook rustig een week of paar weken 'vrij nemen'. Wel zorgen we dat we je regelmatig een reminder sturen, om uitstelgedrag (of zelfs afstel) te voorkomen. Guide your Mind is dé plek om echt te gaan DOEN. Niet om content te gaan hamsteren en uiteindelijk alsnog niet te bekijken & af te maken. Daar zorgen we samen voor 💪🏼

Blijft de prijs hetzelfde en hoe lang behoud ik mijn toegang?

Je behoudt zolang je lid blijft dezelfde prijs 🥳 Deze zullen we nooit tussentijds verhogen voor jou, ook niet als de prijs voor nieuwe leden wel hoger wordt.

Iedere training en alle coachingcalls worden zichtbaar voor jou in jouw online omgeving en je behoudt toegang zolang je lid blijft. Ook van Q&A's kun je de opnames later terugkijken als je er niet live bij kon zijn.

Kan ik echt iedere maand opzeggen?

Ja, je kunt echt iedere maand opzeggen bij een maandbetaling. Geen wurgcontracten hier ;-) Dit doe je heel simpel zelf in jouw ledenomgeving met 2 klikken. 📝 Doe dit wel minimaal 7 dagen vóór de nieuwe termijn, anders is de incasso voor de nieuwe termijn al gestart.
Je kunt overigens ook eerst je membership 'pauzeren', bijvoorbeeld wanneer je net bevallen bent, er iets in de familie gebeurd is, of een rondreis gaat maken in de jungle (post-Corona...) Stuur daarvoor een mailtje naar team@anderskan.nl!

Heb je een kwartaal- of jaarabonnement dan kun je ná je eerste termijn (het kwartaal of jaar) per maand opzeggen.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW? Geen addertjes onder het gras?

De prijs is inclusief BTW, dus geen onwelkome verrassingen achteraf, en er zijn geen addertjes onder het gras. Je hoeft geen extra kosten te betalen voor losse onderdelen of wat dan ook. What you see is what you get. :-)

"Is Guide your Mind ook in mijn situatie geschikt want ik ....." (vul maar in.)

Misschien loop jij ook al bij een psycholoog of andere therapeut. Misschien heb jij een burn-out achter de rug en wil je vooruit kijken, maar ben je tegelijkertijd bang dat het teveel voor je gaat zijn. Misschien heb jij 4 kinderen en kom je al ner-gens aan toe... en denk je: hoe moet ik dit er nog bij gaan doen? In al die situaties ben ik bereid met je mee te denken. Eerlijk. Want ik zeg het ook gerust als ik denk dat er géén match is: we willen alleen members die we werkelijk kunnen helpen. En gelukkig geldt dat in veruit de meeste gevallen. JUIST als je druk bent, nu al nooit aan jezelf toekomst, en merkt dat je snel overwhelmed bent. Dat pakken we juist aan in Guide your Mind. Maar wanneer je therapie nodig hebt, dan zullen we je daar ook in aanmoedigen. Een online membership, hoe goed 'ie ook is (er werken ook coaches en een psycholoog mee aan de inhoud), is geen vervanging voor 1 op 1 therapie. Eventueel wél aanvulling. Je kunt altijd een appje sturen op 0850470797 - dan ontvang je z.s.m. een voicememo van mij (Janne) terug en sparren we er samen even over.

Oh, en hoe zit het met die proefperiode? Gaat die automatisch over in een abonnement?

Goed dat je 't nog even checkt! Zoals je op de betaalpagina ziet geldt de proefperiode voor 7 dagen en word je daarna inderdaad automatisch doorlopend lid (per maand, kwartaal of jaar, afhankelijk van wat je zelf kiest), TENZIJ je opzegt BINNEN die 7 dagen. Zet het dus even in je agenda zodat je 't niet vergeet.

Ik heb in 2017 een programma gevolgd bij Janne, toen ging er een wereld voor mij open. Sindsdien ben ik altijd wel bezig geweest met mijn Mindset, maar toen kwamen er twee kinderen: wat natuurlijk fantastisch is. Maar mezelf op 1 zetten dat lukte me niet meer. Ik cijferde mezelf weg, maar werd hierdoor geen leuk mens/mama. Doordat ik heb geleerd mijn brein niet altijd direct serieus te nemen, durf ik veel meer buiten mijn comfort zone te gaan. Ik ga nieuwe uitdagingen aan. Ik blijf dicht bij mezelf qua gevoel. Ik neem mezelf serieuzer, en cijfer mezelf niet meer weg. Verder maak ik veel bewuster keuzes die bij mij passen in plaats van me altijd aan anderen aan te passen. Ik zit gewoon weer veel lekkerder in mijn vel!
Hinke Hellings

“Vooral even een bedankje dat jullie dit hebben opgezet. Het past goed bij mijn behoeften. En ik leer meer over mezelf dan ik had verwacht toen ik begon (wat tegelijkertijd interessant, en confronterend is)”

Anoniem uit onze enquete
Voor mij is het een super fijne, laagdrempelige manier om aan mezelf te werken. Fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je de video's bekijkt en je eigen tempo kan bepalen.” 


Anoniem uit onze enquete
“Ik vind GyM een erg waardevol programma. Alles wordt helder uitgelegd en gecommuniceerd. De tips zijn ontzettend bruikbaar en fijn. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, heb ik ook al gedaan.”
Anoniem uit onze enquete