Bekijk hier jouw opnames van de live week
12 t/m 16 april 2021

Deze week was zo waardevol. Echt heerlijk dit. Er zit nu zo een VLAM in mij. Dit was de duw die mijn motor weer liet gaan. Knallen met die ballen!
Lena Meekers

Dag 1 | Gewoontes aanleren en veranderen

We starten met onze kernwaarde: brutale eerlijkheid. Vooral naar jezelf! Want zeg nou zelf: hoe lang blijf jij gemotiveerd om daadwerkelijk een nieuwe gewoonte aan te leren?


Tip: je kunt de video (door te klikken op het tandwieltje) op een iets sneller tempo zetten om jezelf bij de les te houden 😉

Dag 2 | Hoe voorkom je dat je terugvalt in je oude patroon?

Ik doe alles... en anders niets. Herken je dat gevoel? Na een tijdje keihard knallen val je weer terug in je oude patronen. We delen met jou de truc om de eerste stap te zetten. En dan vol te houden.

Dag 3 | Waarom wil je veranderen?

Een vastgeroeste gewoonte veranderen voelt heel oncomfortabel. Dit heeft alles te maken met ons brein en neurale paden. Vandaag gaan we urgentie creëren, maar ook genieten van de weg er naar toe!

Dag 4 | De belangrijkste tips & methodes 

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar het aanleren van nieuwe gewoonten. Vandaag bespreken wij twee belangrijke tips/methodes. Zoals de ‘als-dan’ methode en het stapelen van gewoontes.

Dag 5 | Een concreet actieplan

Vandaag een les in verwachtingsmanagement. Want super tof zo’n live week, maar spierballen kweek je ook niet in 1 week in de sportschool. We gaan het ook hebben over startersmotivatie en het maken van een realistisch actieplan voor hier na. 

Alle video’s en teksten op deze website zijn eigendom van Anders Kan.
Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anders Kan.


*Uiteraaaard vinden we het wel prima - tof zelfs! - als je er een foto of kort videootje van wilt maken voor op je Instagram stories bijvoorbeeld (tag ons dan even!) - weet echter dat deze opnamepagina alleen voor JOU bedoeld is.*