Wil je het anders? dat KAN.

Een leven waarin je trouw bent aan jezelf. Waarin je zelf de regie pakt en staat voor wie jij werkelijk bent en wilt zijn. Enkel met aandacht voor wat er echt toe doet. En voor wíe er echt toe doen. En of het nou over grote beslissingen gaat of misschien wel juíst die kleine dagelijkse dilemma’s; je kiest. En dúrft te kiezen. Voor jezelf en voor wat jij belangrijk vindt, zonder dat je je druk hoeft te maken over de mening van anderen. Je hebt rust in je hoofd en geniet van elke dag. Je voelt je gelukkig. ...Helaas klinkt dit voor veel vrouwen als een utopie.

Het voelt alsof je geleefd wordt, je hebt altijd haast en je voelt je opgelaten. Zelfs de kleinste beslissingen worden een onmogelijke opgave en het lijkt alsof je het nooit goed genoeg kan doen. Je voelt je schuldig en onzeker. Naar je kinderen en naar je partner. Naar vrienden en familie. Naar je werkgever. En het voelt meer en meer alsof je jezelf kwijtraakt. Wij geloven dat het ook anders kan. Dat iedereen een leven kan leiden dat trouw is aan jezelf, zolang je durft te kiezen. Eerlijk naar jezelf kunt zijn. En niet bang bent om te falen. 

Daarom is het onze missie vrouwen bewust te maken dat ze zelf de regie terug kunnen nemen. Zodat zij het leven kunnen leiden zoals zíj dat willen. 

Over Janne Schuijn

Anders Kan is opgericht door Janne Schuijn: auteur van het boek 'Wat nou als het ook anders kan?' (Bestseller 60 lijst + bestseller op Bol)  en bekend van haar blogs, podcasts & Instagram account. Ze stond zowel met als zonder haar gezin (Felipe (34) en Caiden (bijna 4) ) o.a. in de Viva, Nouveau, RTL Nieuws, Metro & Kek Mama. Al sinds 2014 coacht zij voornamelijk vrouwen op hun persoonlijke ontwikkeling. Al duizenden mensen transformeerden door haar programma's en schrijfsels. Naast schrijver, ondernemer en coach is Janne gewoon mama. Of eigenlijk niet zo 'gewoon', want haar zoon heeft microcefalie: een aangeboren hersenaandoening. Ook daarover deelt ze veel op haar sociale media kanalen, evenals de weg naar een tweede kindje via een medisch PGD traject.


"Openheid, echtheid, en er gewoon normaal over doen... dat vind ik het belangrijkst. Dit zijn nou eenmaal dingen die voorkomen in het leven, waarom zou ik daar niét over praten? Bovendien: als er andere mensen zijn die troost of steun uit onze verhalen zouden kunnen halen, dan is dat het al meer dan waard." aldus Janne.

Lotte Nooij

Eerlijk, oprecht en open

Janne prikt goed door, weet precies te benoemen waar de pijnpunten zitten en is bovenal gewoon een ontzettend fijn mens. Eerlijk, oprecht en open. De manier waarop jij in het leven staat is heerlijk Janne, je geeft zoveel energie af dat dit aanstekelijk werkt. Ik heb dan ook heel veel van je mogen leren en ben je daar dankbaar voor. 

onze anders kan familie

Laura

Virtueel Assistent. Rechterhand. Front & back office. Regelaar. Alleskunner :-) Zorgt er voor dat alles aan de achterkant goed staat en dat jij wordt gehoord en beantwoord. 

Felipe

Business Development Manager. Man van Janne & papa van Caiden. Team Manager. Zorgt er voor dat het overzicht behouden wordt en het team altijd voor je klaar staat.

Yvon

Marketing Held. Geniaal brein in het spinnenweb van emailmarketing systemen. Zorgt er voor dat alle berichtjes en mailtjes die jij te zien krijgt (of gaat krijgen), ready staan.

Marit

Onze 'hoofd' community manager in de Mindset Community. Zorgt ervoor dat er nooit een vraag onbeantwoord blijft en de community altijd geoptimaliseerd wordt.

Alma

Content Held. Schrijft binnen no time een tekst uit een warboel van een video, podcast of welke andere hersenspinsels van Janne dan ook. Je moet 't maar kunnen;-)

Caiden

De (eigenlijk echte) baas.

Runt momenteel de team calls, door steeds kusjes te geven aan het beeldscherm en 1837 x 'hai' te roepen.

Krista

Head of coaching. NOBCO gecertificeerd coach en de meest enthousiaste & nieuwsgierige spraakwaterval. Wereldverbeteraar, moeder van 2 & gepassioneerd over hoe het ook ánders kan.

Ben jij de volgende...

coach of psycholoog die ons team versterkt? Laat 't ons weten op info@anderskan.nl

Waar wij je mee kunnen helpen

Word lid van guide your mind

Guide your Mind is ons nieuwe laagdrempelige online membership waarin we samen gaan knallen voor een krachtige mindset, d.m.v. korte concrete video's, praktische opdrachten en tips, en een community met gelijkgestemden waarin accountability, elkaar helpen en saamhorigheid centraal staan. 

 

Op dit moment zijn er ontzettend veel dingen gaande waar we weinig of geen directe invloed op hebben: van de Coronacrisis waar veel mensen door getroffen worden, tot de dreigende economische recessie. Er is één ding waar we WEL invloed op kunnen hebben: en dat is hoe je hier mentaal mee om gaat.

De Mindshift methode

Ons meest complete mindsetprogramma van A tot Z! In 12 weken krijg je een krachtige mindset waarbij jij perfectionisme, alles-of-niets gedrag en faalangst overwint en bewuster en productiever door het leven gaat. Dit is het fundament van je doelen en dromen: iets wat je leven compleet kan veranderen. 

Elke week komt er een module vrij. Zo heb ik 12 modules ontwikkeld met elk eigen video's en verschillende opdrachten.

 

Allemaal om jouw mindset en bewustwording te trainen. Je kunt alles online volgen en de trainingen staan op een afgeschermde online omgeving


arrow_drop_up arrow_drop_down