Gratis Challenge! Met meer aandacht in het leven staan

Krijg meer rust in je hoofd, en meer aandacht voor de dingen die er echt toe doen. (In max. 10 minuten per dag en 100% gratis)

gratis challenge

"Stop met het verliezen van je aandacht aan onbelangrijke zaken,

kom uit de waan van de dag. Start met intentioneel leven."

Maak jij je leven echt mee? Of gaat 'ie als een waas aan je voorbij?

Druk druk druk: er moet zoveel gebeuren en er is zo weinig tijd. Of er is wél tijd, maar is er ook kwaliteit in die tijd?

Je wilt met oprechte aandacht bij je partner, kinderen of je vrienden en familie zijn, maar in werkelijkheid ligt die telefoon veel vaker in je hand dan je zou willen. Wanneer je WILT genieten in het NU, ben je in je hoofd eigenlijk meer bezig met het verleden of in de toekomst. Dat kan anders. #AandachtigKAN


Met video's en opdrachten, PLUS een toffe community met gelijkgestemden, helpen wij je van 1 t/m 6 september.

Na deze challenge:

  • Heb je meer rust in je hoofd, zodat je 's avonds in bed niet meer uren wakker ligt
  • Leef je meer in het hier en nu, zodat je echt kunt genieten van de kleine dingen
  • Ben je in staat je aandacht te focussen op dat wat er echt toe doet, zodat de mooie momenten met je kinderen, partner en familie niet aan je voorbij gaan

Anders Kan is opgericht door Janne Schuijn: auteur van het boek 'Wat nou als het ook anders kan?' (Bestseller 60 lijst + bestseller op Bol)  en bekend van haar blogs, podcasts & Instagram account. Ze stond zowel met als zonder haar gezin (Felipe 32 en Caiden 2) o.a. in de Viva, Nouveau, RTL Nieuws, Metro & Kek Mama. Al sinds 2014 coacht zij voornamelijk vrouwen op hun persoonlijke ontwikkeling. Al duizenden mensen transformeerden door haar programma's en schrijfsels. Naast schrijver, ondernemer en coach is Janne gewoon mens, vrouw, dochter en mama. Of eigenlijk niet zo 'gewoon', want haar zoon heeft microcefalie: een aangeboren hersenaandoening. Ook daarover deelt ze veel op haar sociale media kanalen, evenals de weg naar een tweede kindje via een medisch PGD traject.

Pascalle Koenders
"Ik heb zoveel inzichten opgedaan en ben echt veel bewuster geworden"
Lotte Nooij
"Eerlijk, oprecht en open. De manier waarop Janne in het leven staat is aanstekelijk!"
Nicky Römling
"Ik heb onwijs veel geleerd. Janne's manier van vertellen en schrijven komt BINNEN"

Anders Kan   #AandachtigKAN

Bij ons krijg je geen vage of zweverige verhalen. Wij houden van duidelijkheid, onderbouwing en houden het nuchter. Voor mensen die gewoon aan zichzelf willen werken en de touwtjes in eigen handen willen nemen, omdat het leven te waardevol is om zomaar aan je voorbij te laten gaan. Met meer dan 75.000 mensen die onze mails, blogs en sociale media volgen én de eindeloze lijst positieve reacties op onze coaching en programma's weten we dat we werkelijk nakomen wat we beloven. Wij geloven dat het met meer intentie kan. Wij geloven dat het aandachtiger kan. Wij geloven dat het Anders Kan. 

Ontdek hoe je binnen 5 dagen veel aandachtiger in het leven kan staan:

Doe gratis mee!