Aan jezelf werken was nog nooit zo makkelijk.

Krijg grip op je gedachten. Leer trouw aan jezelf te leven. Word lid van het Guide your Mind membership voordat de prijs omhoog gaat:

Aan jezelf werken was nog nooit zo makkelijk.

Krijg grip op je gedachten. Leer trouw aan jezelf te leven. Word lid van het Guide your Mind membership voordat de prijs omhoog gaat:

"Ik ben nog maar een maand lid van Guide your Mind maar het voelt voor mij al als een stuk langer... en ik zou ook niet meer zonder willen! Het geeft me een enorme boost in het dagelijkse leven. Ik leer er enorm veel en echt elke les brengt me wel wat. Bedankt allemaal voor alle steun en goede adviezen en kijk zeker uit naar alles wat nog komen gaat 🤩"

- Saskia van der Werf

Kwalitatieve training

Upgrade (en onderhoud) je mindset met onze praktische trainingen bomvol inzichten & tips

Coaching made Easy

Maandelijkse online mindset coaching en Q&A van Janne Schuijn & het team van coaches.

Mindset Community

De #1 online mindset community. Voor houvast, gelijkgestemden, vragen & antwoorden en delen.

'Wat nou als zelfontwikkeling laagdrempelig was?'

We hebben vaak allemaal al zo'n druk leven en overvol hoofd. Tijd voor jezelf maken en eindelijk eens iets voor jezélf doen, dat voelt onmogelijk, of is een te grote investering. In tijd. In geld. In energie.

Tegelijkertijd was het afgelopen jaar zo turbulent. Er is veel veranderd. Hoe houd je jezelf op de been? Hoe zorg je dat je toch de beste versie van jezelf kunt zijn? De leukste moeder, zonder al teveel stress. De fijne partner, die oprechte aandacht heeft. Het is tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling: dit vind je in ons membership "Guide your Mind". 

Er is namelijk weinig waar we volledige invloed op hebben (het leven is altijd vol ups & downs) behalve je eigen mind en hoe JIJ met de omstandigheden van het leven omgaat.

Hier train ik mezelf al zeker 10 jaar in. Dealen met plotselinge verandering, met stress en gepieker, maar ook met de mening van anderen én mijn eigen menselijke saboterende gedrag: van uitstelgedrag tot aan perfectionisme. Van ergernis (richting mezelf en anderen) tot mezelf niet goed genoeg vinden. En dan hebben we het nog niet eens over 'balans'. Been there. Struggled with it all.

Mijn naam is Janne Schuijn, auteur van "Wat nou als het ook anders kan?" (Bestseller 60 lijst + bestseller op Bol) en wellicht ken je me van mijn podcasts of Instagram account, of zag je mij met of zonder gezin (Felipe 32 en Caiden 2) o.a. in de Viva, Nouveau, RTL Nieuws, Metro of Kek Mama. Al sinds 2014 coach ik voornamelijk vrouwen op hun persoonlijke ontwikkeling. Al duizenden mensen transformeerden door mijn programma's en schrijfsels. Maar dat voelt, zeker nu, niet genoeg. Ik dacht: Waarom kan coaching of mindset training niet gewoon voor iederéén zijn? En zo is dit laagdrempelige "Guide your Mind" membership geboren.

"Ik ben zo veel bewuster geworden. Ik ben veel dankbaarder. Ik haal ik er steeds weer nieuwe dingen uit en iedere keer heb ik er weer op een andere manier iets aan."

Imke Jelier

Stel je eens voor dat er een plek op het internet is, waar je:


 • Mag zijn wie je bent. Waar je mag zijn wie je wilt zijn. En daarvoor geliefd en gerespecteerd wordt. 

 • Wekelijks kan groeien. Waar je geen fluff vindt, geen zweverige en verlichte nonsens, maar nuchtere en prettige informatie waar je wat mee kán. 

 • Geen gekkie bent. Waar je niet de enige bent die nieuwsgierig is naar hoe het ánders kan. Waar je je kunt omringen met gelijkgestemden.

 • Waar je gehoord en gezien wordt. Waar je het samen kan doen. Waar je mag spelen, experimenteren en uitvogelen waar JIJ je goed bij voelt.

 • Je veilig genoeg voelt om de dingen te bespreken die je normaal gesproken het liefst diep weg stopt. Alleen als je dit zelf wilt, natuurlijk.

 • Een nieuwe identiteit mag creëren die helemaal JIJ is, in plaats van degene die zich heeft aangepast aan anderen en de maatschappij. Want wie BEN jij nou eigenlijk? En wat vind je jij belangrijk? Wat WIL je eigenlijk?


Een plek waar je praktische, korte en laagdrempelige trainingen vindt op het gebied van persoonlijke groei & mindset. Van zelfvertrouwen tot stoppen met piekeren. Van eigenwaarde tot patronen doorbreken. Van doelen tot schijt aan de mening van anderen. Alles wat JIJ nodig hebt om niet alleen goed door een crisis heen te komen, maar ook in het 'normale' dagelijkse leven zo trouw mogelijk aan jezelf leeft.

Dit is wat je krijgt als lid van Guide your Mind

Wekelijkse Trainingen

Omdat we weten hoe lastig het is om daadwerkelijk iets te doen met dat wat je leert, hebben we de plechtige belofte gemaakt alle video's in het basislidmaatschap kort, praktisch en to the point te houden. Het gaat immers niet enkel om informatie opdoen en iets weten, maar juist om het daadwerkelijk DOEN. Wil je juist diepgaande video's? We've got you covered. Je kunt er zelf voor kiezen ofwel enkel voor de korte wekelijkse trainingen te gaan om je mindset te upgraden en/of te onderhouden, óf juist de diepte in te gaan met Guide your Mind x Mindshift: dan krijg je ook nog maandelijks toegang tot een module uit de Mindshift Methode.

Wij geloven dat een krachtige mindset niet ontstaat door één levensveranderend trucje, of door een magic pill. Wij geloven in een sterk fundament. Wij geloven in actie. En in consistent onderhouden voor een mega (duurzaam) resultaat.

Het sterke fundament = een optelsom van jezelf brutaal eerlijk (durven) aankijken, gedegen informatie & kennis, en hier doorbraken in bereiken. Actie = werkelijk de opdrachten maken, naar binnen keren, onder ogen komen wat je eigenlijk wilt wegstoppen, je oude identiteit durven loslaten en kiezen wie je bent en wilt zijn. Consistent onderhouden = het besef hebben dat je nooit 'af' bent. Mindset is een ongoing process voor het leven. Jezelf blijven trainen, met gelijkgestemden blijven omringen, en blijven openstaan voor groei.

Dit wil ik! 

Een overzicht van alle trainingen die aan bod zullen komen👇🏼

Balans vinden

Hoe kun je, ondanks dat er zo veel ballen hoog te houden zijn, toch een fijne balans voor jezelf vinden?

Geleefd worden

Stap uit de ratrace, kom van die automatische piloot af en neem de regie. Hoe stop je met geleefd worden?

Perfectionisme

Aaargh, dat eeuwige perfectionisme. Niet tevreden kunnen zijn met gewoon goed. Hoe kom je er vanaf?

Alles-of-niets-mentaliteit

Is het principe 'stapje voor stapje' voor jou een enorme uitdaging? Neem afscheid van de alles-of-niets-mentaliteit.

Dealen met gevoelens

We willen blij zijn! Maar zijn we bereid de andere kant van het leven te omarmen? Leer dealen met je werkelijke gevoel. 

Doelen stellen & behalen

Goals, goals, goals... hoe stel je ze, hoe behaal je ze en hoe behoud je het behaalde resultaat?

Omgaan met verandering

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering, chaos en onverwachtse situaties, zonder al teveel stress?

Trouwer aan jezelf leven

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Wat vind je belangrijk? Leer grenzen stellen en jezelf niet langer weg te cijferen.

Jezelf goed genoeg vinden

Hoe kom je af van het gevoel dat je het nooit goed doet? Of sterker nog: dat je nooit goed genoeg bent?

Van negatief naar positief

Het is onmogelijk om áltijd positief te zijn. Hoe leer je toch te stoppen met doemdenken en positiever te worden?

De mening van anderen

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt?

Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een balans tussen vaardigheid en waardigheid. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?

+ Coaching made Easy

2x per maand organiseren wij een LIVE groepscoaching sessie incl vraag en antwoord voor leden. Je kunt hierin al je vragen stellen over de training of module die je volgt. Je mag uiteraard ook al je andere brandende kwesties voorleggen of vragen stellen over je wat je bezig houdt, waar je tegenaan loopt of iets anders over kwijt wilt.

Deze coachingsessies vinden om de week plaats op een afgeschermde omgeving waar alleen leden van Guide your Mind in kunnen. De eerstvolgende sessie staat gepland op 16 september om 20:00 uur.

Direct aanmelden! >>

+ Waardevolle Community

In onze warme community met gelijkgestemden kun je inspiratie opdoen bij anderen, je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt of zelf niet uit komt, je ervaringen delen en natuurlijk ook je successen vieren. Ook kun je hier een buddy vinden - niet verplicht, wel aan te raden - die met je meedenkt (wellicht heb je bepaalde blinde vlekken die je zelf niet opmerkt) en je accountable houdt. Iemand met wie je bijvoorbeeld afspreekt gelijk op te lopen in de trainingen, om uitstelgedrag of vastlopen te voorkomen.

In de community krijg je antwoord op je vragen van ons team van community managers (coaches & oud-deelnemers/ervaringsdeskundigen) en natuurlijk ook de andere leden die hun ervaringen met je kunnen delen en je eventueel kunnen verder helpen.

In de Mindset Community zijn al mooie vriendschappen ontstaan. We zijn ook voornemens, wanneer dat weer kan en mag, live dagen en/of borrels te organiseren vanuit de community. Zo kun je elkaar naast online, eventueel ook offline ontmoeten!

Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel waar je zo veel of weinig kunt invullen als je zelf wilt, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen, of leden binnen bepaalde regio's. Het ideale warme bad voor jou als je wilt werken aan je groei en ontwikkeling, open wilt kunnen zijn over je mentale struggles en een positieve, eerlijke en stimulerende omgeving zoekt.

+ Mindshift Methode (optioneel)

Wanneer je kiest voor Guide your Mind x Mindshift dan krijg je maandelijks, naast alles van Guide your Mind 'basis', ook toegang tot een module uit de Mindshift Methode.


De Mindshift Methode is een bewezen stap-voor-stap aanpak (mijn meest complete mindsetprogramma van A tot Z) voor mensen die de regie over hun leven terug willen. Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar echt het beste uit jezelf haalt (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden). Overwin je perfectionisme en faalangst en verhoog je geluksgevoel, door het maken van een echte shift. 

>> Op deze pagina (klik!) kun je alle informatie lezen over de Mindshift Methode. <<

 • Met meer oprechte aandacht met je kinderen spelen.
 • Liever voor jezelf zijn en beter voor jezelf zorgen.
 • Een veel krachtigere relatie en/of ook in vriendschappen durven kiezen voor positieve relaties, die eerlijk en open zijn.
 • Minder uitstelgedrag, meer rust in je hoofd.
 • Meer zelfvertrouwen, veel meer bereikte doelen.
Wil je even met ons sparren of je de Mindshift Methode er wel of niet bij moet doen? >>> Stuur ons een WhatsApp berichtje! <<< Schroom niet: ik (Janne) stuur je persoonlijk z.s.m. een voicememo als antwoord.

Mijn intenties met het creëren van Guide your Mind

 • Dat jij op een hele gemakkelijke manier, zonder gelijk een langdurig traject of duur programma aan te moeten gaan, grip op je gedachten kan krijgen en een sterkere mindset kunt ontwikkelen... zodat je eindelijk een leven kan gaan leiden dat trouw is aan jezelf.
 • Een inspirerende en veilige plek bieden waar het normaal is om je gedachten & gevoelens te delen en waar iedereen echt zichzelf kan zijn.
 • Dé plek bieden voor duidelijke, nuchtere en onderbouwde informatie, zónder gezweef.
 • Dat je je belemmerende overtuigingen gaat ontdekken, je bewust gaat worden van je eigen saboterende gedrag, en concrete handvatten krijgt om hier wat in te veranderen #liefdevolconfronterend noemen wij dat :-)
 • Dat je je als oververmoeide moeder, gestreste student of eenzaam 'werkpaard' thuis voelt tussen anderen die jou in je waarde laten én ook motiveren uit je comfortzone te komen. Zodat je de fun en het plezier weer gaat ontdekken.

Wat jij wilt bereiken met het meedoen aan Guide your Mind

 • Jij wilt grip op je gedachten krijgen. Die warboel in je hoofd kunnen temmen. Niet enkel in een crisissituatie, maar ook in je 'normale' dagelijks leven waarin normaal gesproken de 'waan van de dag' overheerst.
 • Je wilt laagdrempelige toegang tot een coach of psycholoog, zónder daarvoor een lang en duur traject aan te moeten gaan.
 • Jij wilt weer met compassie en rust kunnen reageren op je partner en/of kinderen, zonder irritatie of gevaar dat je uit je slof schiet.
 • Je wilt trouwer aan jezelf leven, jezelf (weer) op nummer 1 zetten en de regie pakken over de koers van je leven.
 • Je wilt in een warm bad van gelijkgestemden komen waarbij je écht jezelf kunt zijn, maar ook gestimuleerd wordt om te groeien.
 • Je wilt korte en concrete trainingen kunnen volgen over de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn!

'Alles is op zijn plaats gevallen'

Mindshift... ik vind het écht fantastisch. Ik had dit programma écht nodig en na het volgen er van is alles op z'n plaats gevallen. Ik heb echt een shift gemaakt in mijn hoofd... In mijn doen, denken en handelen. Alle opdrachten, de spiegel die je voorgehouden krijgt...
Door eerlijk naar mezelf te kijken en óók naar alle shit die ik had, heb ik werkelijk die shift kunnen maken. Inmiddels lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Ik weet niet anders meer. En dit gun ik iedereen. Twijfel niet over het programma. Want dat is echt waanzinnig goed.
- Willeke Stroobach 

'Zou het iedereen aanraden!'

Het heeft mij erg veel geholpen om een community en buddy te hebben die begrijpt waar je het over hebt en die dingen opvalt aan mij/mijn verhaal en hierop reageert. Je raakt veel sneller in een “dieper” gesprek en bespreekt zaken die ik met een ander minder snel zou bespreken. Het gesprek is voor mijn gevoel ook op een ander level doordat je niet op een “andere” manier verbonden was met elkaar: geen vriendschap, geen werkrelatie of familiaire relatie. Het heeft mij veel gebracht en zou het iedereen aanraden.

- Brenda

'Dit was zo'n goede beslissing' 

Aangezien het bij mij op veel gebieden best wel naar wens gaat, dacht ik dat ik het niet nodig had. Toch werd ik getriggerd en ben ik na lang twijfelen alsnog gestart. Wat een goede beslissing! k ben er samen met mijn partner echt voor gaan zitten en heel eerlijk tegen mezelf (en elkaar) geweest. Daardoor kom je echt tot de kern.

Als iemand van te voren tegen ons had gezegd dat we voor deze grootse doelen zouden gaan, hadden we dit niet geloofd.

Janne heeft ons door haar ervaring, opdrachten en voorbeelden zo fijn geholpen.
- Mandy

Grijp je kans voordat de prijs weer omhoog gaat:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Klaar om te groeien? Meld je aan als Member!

Goedkoopste keuze

Guide your Mind

37,-
29,-
Per maand
 • Wekelijkse praktische Mindset Trainingen
 • Online Coachingsessies & Q&A's
 • De Mindset Community
 • Maandelijks opzegbaar
 • Ook mogelijk per kwartaal of jaar (met extra korting!)


Beste keuze

Guide your Mind x Mindshift

67,-
49,-
Per maand
 • Wekelijkse praktische Mindset Trainingen
 • Online Coachingsessies & Q&A's
 • De Mindset Community
 • + Maandelijks 1 module uit Mindshift (t.w.v. €83,-)
 • Maandelijks opzegbaar
 • Ook mogelijk per kwartaal of jaar (met extra korting!)

nullnull

                                       

Meest gestelde vragen over Guide your Mind

Hoe werkt Guide your Mind?

Wanneer je je aanmeldt ontvang je toegang tot het platform waarin al meer dan 25 modules voor je klaarstaan. Daarnaast krijg je altijd toegang tot nieuwe modules die af en toe vrijkomen, kun je tweewekelijks meedoen aan de groepscoaching calls met vraag en antwoord, én heb je uiteraard toegang tot de community waar je jouw zelfontwikkeling reis kan delen, je struggles en je wins kan benoemen, om hulp kunt vragen en gelijkgestemden kunt ontmoeten.
Na het aanmelden ontvang je een mail met je inloggegevens, een mail met je factuur én een mail met uitleg over wanneer de calls zijn, welke video je als eerst kunt bekijken, etc. Het spreekt heel erg voor zich :-)

Is dit gewoon een soort betaalde Facebook- of Instagramgroep waar ik in kom?

Nee. Ons membership en de community staan op een platform, volledig los van social media. In een wereld waarin we al zoveel focus missen en continu worden afgeleid, willen we jou juist op één vaste plek overal van voorzien. Geen afleiding, geen verleiding om door te klikken naar iets anders en 100% aandacht voor JOU en jouw ontwikkeling.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrij maken?

Guide your Mind is zo bedacht en gemaakt dat we geen overweldigende hoeveelheid informatie over je heen willen dumpen, maar in behapbare 'brokken' steeds een stap verder komen in de reis van groei en ontwikkeling.

Stapje voor stapje.

Je kunt vanaf 10 tot 20 minuten per week al aan de slag. De video's zijn namelijk altijd kort maar krachtig, met een gedeelte theorie én een stukje 'hoe dit in de praktijk te brengen' d.m.v. een (schrijf)opdracht of oefening. Als je een week geen tijd kunt maken is dat geen probleem, je kunt ook een paar weken bundelen en in 1 dag doen, bijvoorbeeld.

Kan ik ook zonder laptop meedoen? Bijvoorbeeld via mijn telefoon of tablet?

Zeker weten! Naast dat het platform via ieder device toegankelijk is in je browser, hebben we ook een app die je kunt downloaden :-)

Ook zullen we er voor zorgen dat je de trainingen kunt beluisteren alsof het podcasts zijn, zodat je zelfs tijdens je wandeling of lunchbreak aan jezelf kunt werken.

Wat als ik achterloop op de video's? Mis ik dan iets?

Don't worry. Je kunt niet 'achterlopen' in Guide your Mind. De trainingen en opnames van de coachingcalls blijven voor je beschikbaar, zolang als je lid bent. Dus je kunt 't 100% op je eigen tempo volgen ook rustig een week of paar weken 'vrij nemen'. Wel zorgen we dat we je regelmatig een reminder sturen, om uitstelgedrag (of zelfs afstel) te voorkomen. Guide your Mind is dé plek om echt te gaan DOEN. Niet om content te gaan hamsteren en uiteindelijk alsnog niet te bekijken & af te maken. Daar zorgen we samen voor 💪🏼

Blijft de prijs hetzelfde en hoe lang behoud ik mijn toegang?

Je behoudt zolang je lid blijft dezelfde prijs 🥳 Deze zullen we nooit tussentijds verhogen voor jou, ook niet als de prijs voor nieuwe leden wel hoger wordt.

Iedere training en alle coachingcalls worden zichtbaar voor jou in jouw online omgeving en je behoudt toegang zolang je lid blijft. Ook van Q&A's kun je de opnames later terugkijken als je er niet live bij kon zijn.

Kan ik echt iedere maand opzeggen?

Ja, je kunt echt iedere maand opzeggen bij een maandbetaling. Geen wurgcontracten hier ;-) Dit doe je heel simpel zelf in jouw ledenomgeving met 2 klikken. 📝 Doe dit wel minimaal 7 dagen vóór de nieuwe termijn, anders is de incasso voor de nieuwe termijn al gestart.
Je kunt overigens ook eerst je membership 'pauzeren', bijvoorbeeld wanneer je net bevallen bent, er iets in de familie gebeurd is, of een rondreis gaat maken in de jungle (post-Corona...) Stuur daarvoor een mailtje naar team@anderskan.nl!

Heb je een kwartaal- of jaarabonnement dan kun je ná je eerste termijn (het kwartaal of jaar) per maand opzeggen.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW? Geen addertjes onder het gras?

De prijs is inclusief BTW, dus geen onwelkome verrassingen achteraf, en er zijn geen addertjes onder het gras. Je hoeft geen extra kosten te betalen voor losse onderdelen of wat dan ook. What you see is what you get. :-)

"Is Guide your Mind ook in mijn situatie geschikt want ik ....." (vul maar in.)

Misschien loop jij ook al bij een psycholoog of andere therapeut. Misschien heb jij een burn-out achter de rug en wil je vooruit kijken, maar ben je tegelijkertijd bang dat het teveel voor je gaat zijn. Misschien heb jij 4 kinderen en kom je al ner-gens aan toe... en denk je: hoe moet ik dit er nog bij gaan doen? In al die situaties ben ik bereid met je mee te denken. Eerlijk. Want ik zeg het ook gerust als ik denk dat er géén match is: we willen alleen members die we werkelijk kunnen helpen. En gelukkig geldt dat in veruit de meeste gevallen. JUIST als je druk bent, nu al nooit aan jezelf toekomst, en merkt dat je snel overwhelmed bent. Dat pakken we juist aan in Guide your Mind. Maar wanneer je therapie nodig hebt, dan zullen we je daar ook in aanmoedigen. Een online membership, hoe goed 'ie ook is (er werken ook coaches en een psycholoog mee aan de inhoud), is geen vervanging voor 1 op 1 therapie. Eventueel wél aanvulling. Je kunt altijd een appje sturen op 0850470797 - dan ontvang je z.s.m. een voicememo van mij (Janne) terug en sparren we er samen even over.

Oh, en hoe zit het met die proefperiode? Gaat die automatisch over in een abonnement?

Goed dat je 't nog even checkt! Zoals je op de betaalpagina ziet geldt de proefperiode voor 7 dagen en word je daarna inderdaad automatisch doorlopend lid (per maand, kwartaal of jaar, afhankelijk van wat je zelf kiest), TENZIJ je opzegt BINNEN die 7 dagen. Zet het dus even in je agenda zodat je 't niet vergeet.

                                   
"Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer."
Berdien Schillings

Krijg direct toegang tot Guide your Mind!

Direct aanmelden 

Hieronder zie je berichten uit onze community: uiteraard is alles in goed overleg en met toestemming van deze leden geplaatst.

null null


null

nullnull

nullZet nu ook deze stap en meld je direct aan:

YES, ik doe mee!