Guide your Mind  | Membership

Aan jezelf werken was nog nooit zo makkelijk. Krijg grip op je gedachten en leer trouwer aan jezelf te leven 🤍

Guide your Mind  | Membership

Aan jezelf werken was nog nooit zo makkelijk. Krijg grip op je gedachten en leer trouwer aan jezelf te leven 🤍

EINDELIJK! Een plek waar jij op JOUW tempo kan groeien. Waar je na het werk nog puf voor hebt omdat het behapbaar is i.p.v. overweldigend. Waar je leert omgaan met gestress en gepieker, maar ook -vooral- steeds meer voor jezelf kiest. Waar je daadwerkelijk gebruik van gaat maken. Haal meer uit je leven door je mindset in de juiste richting te krijgen. Samen, met ons.

Janne, founder

Kwalitatieve training

Upgrade (en onderhoud) je mindset met onze praktische trainingen bomvol inzichten & tips

Coaching made Easy

Maandelijkse online mindset coaching en Q&A van Janne Schuijn & andere coaches.

Mindset Community

De #1 online mindset community. Voor houvast, gelijkgestemden, vragen & antwoorden en delen.

'Waarom niet gewoon voor iedereen?'

We hebben vaak allemaal al zo'n druk leven en overvol hoofd. Maar nu het leven wéér een curveball gooit en ons deze onverwachtse chaotische situatie presenteert, besef ik me wederom (en des te meer): er is weinig waar ik nu invloed op heb - want het leven blijft vol ups & downs - behalve mijn eigen mind en hoe IK met de omstandigheden van het leven omga. Hier train ik mezelf al zeker 10 jaar in. Dealen met plotselinge verandering, met stress en gepieker, maar ook met de mening van anderen én mijn eigen menselijke saboterende gedrag: van uitstelgedrag tot aan perfectionisme. Van ergernis (richting mezelf en anderen) tot mezelf niet goed genoeg vinden. En dan hebben we het nog niet eens over 'balans'.
Been there. Struggled with it all. 

Mijn naam is Janne Schuijn, auteur van "Wat nou als het ook anders kan?" (Bestseller 60 lijst + bestseller op Bol) en wellicht ken je me van mijn podcasts of Instagram account, of zag je mij met of zonder gezin (Felipe 32 en Caiden 2) o.a. in de Viva, Nouveau, RTL Nieuws, Metro of Kek Mama. Al sinds 2014 coach ik voornamelijk vrouwen op hun persoonlijke ontwikkeling. Al duizenden mensen transformeerden door mijn programma's en schrijfsels. Maar dat voelt, zeker nu, niet genoeg. Ik dacht: Waarom kan coaching of mindset training niet gewoon voor iederéén zijn? En zo is dit laagdrempelige "Guide your Mind" membership geboren. We zijn al met meer dan 150 vrouwen. Doe je ook mee?

Ik ben zo veel bewuster geworden. Ik ben veel dankbaarder. Ik haal ik er steeds weer nieuwe dingen uit en iedere keer heb ik er weer op een andere manier iets aan. Ik leg de focus meer op wat er wel is, in plaats van wat er niet is. Ik ben meer in staat om keuzes te maken die ik eerder waarschijnlijk had ontlopen omdat ik het gewoon te eng of moeilijk vond. Ja, je komt jezelf tegen en dat is confronterend, maar ik besef: ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen leven en geluk. En je moet zelf de knoppen besturen!

Imke Jelier

Stel je eens voor dat er een plek op het internet is, waar je:

 • Mag zijn wie je bent. Waar je mag zijn wie je wilt zijn. En daarvoor geliefd en gerespecteerd wordt. 
 • Wekelijks kan groeien. Waar je geen fluff vindt, geen zweverige en verlichte nonsens, maar nuchtere en prettige informatie waar je wat mee kán. 
 • Geen gekkie bent. Waar je niet de enige bent die nieuwsgierig is naar hoe het ánders kan. Waar je je kunt omringen met gelijkgestemden.
 • Waar je gehoord en gezien wordt. Waar je het samen kan doen. Waar je mag spelen, experimenteren en uitvogelen waar JIJ je goed bij voelt.
 • Je veilig genoeg voelde om de dingen te bespreken die je normaal gesproken het liefst diep weg stopt. Alleen als je dit zelf wilt, natuurlijk.
 • Een nieuwe identiteit mag creëren die helemaal JIJ is, in plaats van degene die zich heeft aangepast aan anderen en de maatschappij.


Een plek waar je praktische, korte en laagdrempelige trainingen vindt op het gebied van persoonlijke groei & mindset. Van zelfvertrouwen tot stoppen met piekeren. Van eigenwaarde tot patronen doorbreken. Van doelen tot schijt aan de mening van anderen. Alles wat JIJ nodig hebt om niet alleen goed door een crisis heen te komen, maar ook in het 'normale' dagelijkse leven zo trouw mogelijk aan jezelf leeft.

Dit is wat je krijgt als lid van Guide your Mind

Wekelijkse Trainingen

Omdat we weten hoe lastig het is om daadwerkelijk iets te doen met dat wat je leert, hebben we de plechtige belofte gemaakt alle video's in het basislidmaatschap kort, praktisch en to the point te houden. Het gaat immers niet enkel om informatie opdoen en iets weten, maar juist om het daadwerkelijk toepassen en implementeren in de praktijk. Wil je juist diepgaande video's? We've got you covered. Je kunt er zelf voor kiezen ofwel enkel voor de korte wekelijkse trainingen te gaan om je mindset te upgraden en/of te onderhouden, óf juist de diepte in te gaan met Guide your Mind x Mindshift: hierbij krijg je daarnaast maandelijks een module uit de Mindshift Methode.

Wij geloven dat een krachtige mindset niet ontstaat door één levensveranderend trucje, of door een magic pill of andere magie. Wij geloven in een sterk fundament + actie + consistent onderhouden = mega (duurzaam) resultaat.

Het sterke fundament = een optelsom van jezelf brutaal eerlijk (durven) aankijken, gedegen informatie & kennis, en hier doorbraken in bereiken. Actie = werkelijk de opdrachten maken, naar binnen keren, onder ogen komen wat je eigenlijk wilt wegstoppen, je oude identiteit durven loslaten en kiezen wie je bent en wilt zijn. Consistent onderhouden = het besef hebben dat je nooit 'af' bent. Mindset is een ongoing process voor het leven. Jezelf blijven trainen, met gelijkgestemden blijven omringen, en blijven openstaan voor groei.

Dit wil ik! 

Een overzicht van alle trainingen die aan bod zullen komen👇🏼

Schuldgevoel

De eerste stap om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen... zelfs als iedereen iets van je wil en je alle ballen probeert hoog te houden.

Uitstelgedrag

Iedereen heeft hier mee te maken. Iedereen herkent het. Wellicht heb je er op dit moment last van. Uitstelgedrag

Omgaan met je

innerlijke criticus

Het is dé stem die haar vertelt ‘wat ben jij nou aan het doen?’ en ‘denk je nou echt dat iemand hier op zit te wachten?’. Het zorgt voor twijfels en onzekerheid.

Omgaan met verandering

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering, chaos en onverwachtse situaties, zonder al teveel stress?

Trouwer aan jezelf leven

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Leer jezelf niet langer wegcijferen, maar jezelf juist als prioriteit te zien.

Jezelf goed genoeg vinden

Hoe kom je af van het gevoel dat je het nooit goed doet? Of sterker nog: dat je nooit goed genoeg bent? 

Van negatief naar positief

Het is onmogelijk om áltijd positief te zijn. Hoe leer je toch te stoppen met doemdenken en positiever te worden?

De mening van anderen

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt?

Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een balans tussen vaardigheid en waardigheid. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?

Balans vinden

Hoe kun je, ondanks dat er zo veel ballen hoog te houden zijn, toch een fijne balans voor jezelf vinden?

Dealen met gevoelens

We willen blij zijn! Maar zijn we bereid de andere kant van het leven te omarmen? Leer dealen met je werkelijke gevoel. 

Geleefd worden

Stap uit de ratrace, kom van die automatische piloot af en neem de regie. Hoe stop je met geleefd worden?

Perfectionisme

Aaargh, dat eeuwige perfectionisme. Niet tevreden kunnen zijn met gewoon goed. Hoe kom je er vanaf?

Alles-of-niets-mentaliteit

Is het principe 'stapje voor stapje' voor jou een enorme uitdaging? Neem afscheid van de alles-of-niets-mentaliteit.

Doelen stellen & behalen

Goals, goals, goals... hoe stel je ze, hoe behaal je ze en hoe behoud je het behaalde resultaat?

+ Coaching made Easy

2x per maand organiseren wij een LIVE groepscoaching sessie incl vraag en antwoord voor leden. Je kunt hierin al je vragen stellen over de training of module die je volgt. Je mag uiteraard ook al je andere brandende kwesties voorleggen of vragen stellen over je wat je bezig houdt, waar je tegenaan loopt of iets anders over kwijt wilt.

Deze coachingsessies vinden om de week plaats op een afgeschermde omgeving waar alleen leden van Guide your Mind in kunnen.

Direct aanmelden!

+ Waardevolle Community

In onze community met gelijkgestemden kun je inspiratie opdoen bij anderen, je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt of zelf niet uit komt, je ervaringen delen en natuurlijk ook je successen vieren. Ook kun je hier een buddy vinden - niet verplicht, wel aan te raden - die met je meedenkt (wellicht heb je bepaalde blinde vlekken die je zelf niet opmerkt) en je accountable houdt. Iemand met wie je bijvoorbeeld afspreekt gelijk op te lopen in de trainingen, om uitstelgedrag of vastlopen te voorkomen.

In de community krijg je antwoord op je vragen van ons team van community managers (coaches & oud-deelnemers/ervaringsdeskundigen) en natuurlijk ook de andere leden die hun ervaringen met je kunnen delen en je eventueel kunnen verder helpen.

In de Mindset Community zijn al mooie vriendschappen ontstaan. We zijn ook voornemens, wanneer dat weer kan en mag, live dagen en/of borrels te organiseren vanuit de community. Zo kun je elkaar naast online, eventueel ook offline ontmoeten!

Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel waar je zo veel of weinig kunt invullen als je zelf wilt, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen, of leden binnen bepaalde regio's. Het ideale warme bad voor jou als je wilt werken aan je groei en ontwikkeling, open wilt kunnen zijn over je mentale struggles en een positieve, eerlijke en stimulerende omgeving zoekt.

+ Mindshift Methode (optioneel)

Wanneer je kiest voor Guide your Mind x Mindshift dan krijg je maandelijks, naast alles van Guide your Mind 'basis', ook toegang tot een module uit de Mindshift Methode.


De Mindshift Methode is een bewezen stap-voor-stap aanpak (mijn meest complete mindsetprogramma van A tot Z) voor mensen die de regie over hun leven terug willen. Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar echt het beste uit jezelf haalt (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden). Overwin je perfectionisme en faalangst, kweek meer zelfvertrouwen en verhoog je geluksgevoel, door het maken van een echte shift. 


Op deze pagina (klik!) kun je alle informatie lezen over de Mindshift Methode.

Mijn intenties met het creëren van Guide your Mind

 • Dat jij op een hele gemakkelijke manier, zonder gelijk een langdurig traject of duur programma aan te moeten gaan, grip op je gedachten kan krijgen en een sterkere mindset kunt ontwikkelen... zodat je eindelijk een leven kan gaan leiden dat trouw is aan jezelf.
 • Een inspirerende en veilige plek bieden waar het normaal is om je gedachten & gevoelens te delen en waar iedereen echt zichzelf kan zijn.
 • Dé plek bieden voor duidelijke, nuchtere en onderbouwde informatie, zónder gezweef.
 • Dat je je belemmerende overtuigingen gaat ontdekken, je bewust gaat worden van je eigen saboterende gedrag, en concrete handvatten krijgt om hier wat in te veranderen #liefdevolconfronterend noemen wij dat :-)
 • Dat je je als oververmoeide moeder, gestreste student of eenzaam 'werkpaard' thuis voelt tussen anderen die jou in je waarde laten én ook motiveren uit je comfortzone te komen. Zodat je de fun en het plezier weer gaat ontdekken.

Wat jij wilt bereiken met het meedoen aan Guide your Mind

 • Jij wilt grip op je gedachten krijgen. Die warboel in je hoofd kunnen temmen. Niet enkel in een crisissituatie, maar ook in je 'normale' dagelijks leven waarin normaal gesproken de 'waan van de dag' overheerst.
 • Je wilt laagdrempelige toegang tot een coach of psycholoog, zónder daarvoor een lang en duur traject aan te moeten gaan.
 • Jij wilt weer met compassie en rust kunnen reageren op je partner en/of kinderen, zonder irritatie of gevaar dat je uit je slof schiet.
 • Je wilt trouwer aan jezelf leven, jezelf (weer) op nummer 1 zetten en de regie pakken over de koers van je leven.
 • Je wilt in een warm bad van gelijkgestemden komen waarbij je écht jezelf kunt zijn, maar ook gestimuleerd wordt om te groeien.
 • Je wilt korte en concrete trainingen kunnen volgen over de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn!

'Alles is op zijn plaats gevallen'

Mindshift... ik vind het écht fantastisch. Ik had dit programma écht nodig en na het volgen er van is alles op z'n plaats gevallen. Ik heb echt een shift gemaakt in mijn hoofd... In mijn doen, denken en handelen. Alle opdrachten, de spiegel die je voorgehouden krijgt...
Door eerlijk naar mezelf te kijken en óók naar alle shit die ik had, heb ik werkelijk die shift kunnen maken. Inmiddels lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Ik weet niet anders meer. En dit gun ik iedereen. Twijfel niet over het programma. Want dat is echt waanzinnig goed.
- Willeke Stroobach 

'Zou het iedereen aanraden!'

Het heeft mij erg veel geholpen om een community en buddy te hebben die begrijpt waar je het over hebt en die dingen opvalt aan mij/mijn verhaal en hierop reageert. Je raakt veel sneller in een “dieper” gesprek en bespreekt zaken die ik met een ander minder snel zou bespreken. Het gesprek is voor mijn gevoel ook op een ander level doordat je niet op een “andere” manier verbonden was met elkaar: geen vriendschap, geen werkrelatie of familiaire relatie. Het heeft mij veel gebracht en zou het iedereen aanraden.

- Brenda

'Dit was zo'n goede beslissing' 

Aangezien het bij mij op veel gebieden best wel naar wens gaat, dacht ik dat ik het niet nodig had. Toch werd ik getriggerd en ben ik na lang twijfelen alsnog gestart. Wat een goede beslissing! k ben er samen met mijn partner echt voor gaan zitten en heel eerlijk tegen mezelf (en elkaar) geweest. Daardoor kom je echt tot de kern.

Als iemand van te voren tegen ons had gezegd dat we voor deze grootse doelen zouden gaan, hadden we dit niet geloofd.

Janne heeft ons door haar ervaring, opdrachten en voorbeelden zo fijn geholpen.
- Mandy

Klaar om te groeien? Meld je aan!

Guide your Mind

37,-
Per maand
 • Wekelijkse praktische Mindset Trainingen
 • Online Coachingsessies & Q&A's
 • De Mindset Community
 • Maandelijks opzegbaar
 • Ook mogelijk om per kwartaal of jaar te betalen (met extra korting!) *


Beste keuze

Guide your Mind x Mindshift

67,-
Per maand
 • Wekelijkse praktische Mindset Trainingen
 • Online Coachingsessies & Q&A's
 • De Mindset Community
 • + Maandelijks 1 module uit Mindshift
 • Maandelijks opzegbaar
 • Ook mogelijk om per kwartaal of jaar te betalen (met extra korting!) *
                                       

Meest gestelde vragen over Guide your Mind:

Hoe werkt Guide your Mind?

Guide your Mind zal jou helpen grip op je gedachten te krijgen, radicaal de regie te nemen en te kiezen vanuit je kern. Wanneer je je aanmeldt ontvang je toegang tot het platform waarin wekelijks nieuwe, korte trainingen zullen verschijnen over het onderwerp van die maand. Daarnaast kun je tweewekelijks meedoen aan de groepscoaching calls met vraag en antwoord. Ook krijg je direct toegang tot onze community, waar je jouw zelfontwikkeling reis kan delen, je struggles en je wins kan benoemen, om hulp kunt vragen en gelijkgestemden kunt ontmoeten. Inclusief een buddy of supportsystem :-)

En waarin verschilt het van Guide your Mind x Mindshift? Hoe werkt het als je Mindshift erbij wilt?

Heb je altijd al aan de Mindshift Methode mee willen doen, maar kon je de investering (997) niet in één keer (of zelfs in drie of vier termijnen) bij elkaar krijgen? We got you! We geven je nu de optie om maandelijks 1 module van Mindshift te volgen in 't Guide your Mind x Mindshift lidmaatschap. Zo kun je voor 67 euro al starten met dit waardevolle programma! Het is heel simpel: je meldt je aan voor Guide your Mind x Mindshift en ontvangt direct toegang tot alles wat ook in het Guide your Mind lidmaatschap zit. Daarnaast ontvang je ook de introductie + 1e module uit de Mindshift Methode! Een maand later ontvang je vanzelf de 2e module, etc. Er zijn 12 modules, dus je kunt met een jaarlidmaatschap het gehele programma doorlopen (met korting!).

Is dit gewoon een soort betaalde Facebook- of Instagramgroep waar ik in kom?

Nee. Ons membership en de community staan op een platform, volledig los van social media. In een wereld waarin we al zoveel focus missen en continu worden afgeleid, willen we jou juist op één vaste plek overal van voorzien. Geen afleiding, geen verleiding om door te klikken naar iets anders en 100% aandacht voor JOU en jouw ontwikkeling.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrij maken?

Guide your Mind is zo bedacht en gemaakt dat we geen overweldigende hoeveelheid informatie over je heen dumpen, maar in behapbare 'brokken' steeds een stap verder komen in de reis van groei en ontwikkeling. Stapje voor stapje. Je kunt vanaf 15 tot 30 minuten per week al aan de slag. De video's zullen altijd kort maar krachtig zijn, met een gedeelte theorie én een stukje 'hoe dit in de praktijk te brengen' d.m.v. een (schrijf)opdracht of oefening. Als je een week geen tijd kunt maken is dat geen probleem, je kunt ook een paar weken bundelen en in 1 dag doen, bijvoorbeeld. Natuurlijk kun je ook langer tijd vrij maken en er dieper induiken, bijvoorbeeld als je de Mindshift Methode erbij doet. (mega aanrader, al zeggen we het zelf 🔥)

Kan ik ook zonder laptop meedoen? Bijvoorbeeld via mijn telefoon of tablet?

Zeker weten! Naast dat het platform via ieder device toegankelijk is in je browser, hebben we ook een app die je kunt downloaden :-) Ook zullen we er voor zorgen dat je de trainingen kunt beluisteren alsof het podcasts zijn, zodat je zelfs tijdens je wandeling of lunchbreak aan jezelf kunt werken.

Wat als ik achterloop op de video's? Mis ik dan iets?

Don't worry. Je kunt niet enorm 'achterlopen' in Guide your Mind. De trainingen en opnames van de coachingcalls blijven een aantal maanden voor je beschikbaar, dus je kunt 't op je eigen tempo volgen en de video van deze week ook rustig een week of paar weken uitstellen. Wel zorgen we dat we je regelmatig een reminder sturen, om uitstelgedrag (of zelfs afstel) te voorkomen. Guide your Mind is dé plek om echt te gaan DOEN. Niet om content te gaan hamsteren en uiteindelijk alsnog niet te bekijken & af te maken. Daar zorgen we samen voor 💪🏼

Ik weet niet welk lidmaatschap ik moet kiezen... kun je me helpen?

Natuurlijk! Ten eerste zijn beide opties een geweldige keus en een stap vooruit. Guide your Mind is voor jou gemaakt als je een klein budget hebt waarin geen ruimte is voor een groter en diepgaander programma. Wij willen dat iedereen de mogelijkheid heeft om aan zichzelf te werken, een coach ter beschikking te hebben en te leren voor zichzelf te kiezen. Ook is GyM perfect voor als jij al eerder een diepergaand programma gevolgd hebt, zoals Mindshift, en nu je mindset wilt onderhouden. Heb jij behoefte aan méér en wil je met korting aan de Mindshift Methode beginnen? Kies dan voor Guide your Mind x Mindshift. Kom je er nog niet uit, stuur ons dan gerust een WhatsApp bericht op 0850470797 (ja, je kunt appen naar een 085 nummer 🙂 je krijgt dan contact met Janne) of e-mail op info@anderskan.nl.

Blijft de prijs hetzelfde en hoe lang behoud ik mijn toegang?

De prijs waarvoor jij je aanmeldt, zullen we nooit tussentijds verhogen voor jou. Dit geldt voor zowel GyM als GyMxMindshift. Je krijgt steeds toegang tot het materiaal zodra het beschikbaar komt. Iedere training en alle coachingcalls worden zichtbaar voor jou in jouw online omgeving. Ook van Q&A's kun je de opnames later terugkijken als je er niet live bij kon zijn.
Je kunt je bij een maandlidmaatschap iedere maand afmelden, maar raakt dan ook je huidige tarief kwijt en het kan zijn dat de prijs hoger is, wanneer je je opnieuw zou willen aanmelden. Bij Guide your Mind x Mindshift krijg je 12 maanden lang iedere maand, zolang je lid blijft, toegang tot een nieuwe module van de Mindshift Methode.

Kan ik iedere maand opzeggen?

Ja, bij een maandlidmaatschap kun je iedere maand opzeggen. Jouw maand start op de datum dat je het lidmaatschap hebt aangeschaft.
Opzeggen doe je heel simpel door een mailtje te sturen naar team@anderskan.nl 📩 Doe dit wel minimaal 7 dagen vóór de nieuwe maand, anders is de incasso voor de nieuwe maand al gestart. Bij een kwartaal- en jaarlidmaatschap geldt: je kunt ieder kwartaal of jaar opzeggen, als dit maar minimaal 7 dagen voor de nieuwe termijn is.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW? Geen addertjes onder het gras?

De prijs is inclusief BTW, dus geen onwelkome verrassingen achteraf, en er zijn geen addertjes onder het gras. Je hoeft geen extra kosten te betalen voor losse onderdelen of wat dan ook. What you see is what you get. :-)

                                   
"Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer."
Berdien Schillings

Krijg direct toegang tot Guide your Mind!

Direct aanmelden