Let op: Deze pagina voor de eindejaarsactie zal definitief verdwijnen als de tickets op zijn, of op zaterdag 24 december

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ontvang ons eindejaarscadeau!

 De complete Guide your Mind inhoud voor maar 18,50 euro per maand (prijsvast!) + een live online challenge in januari om echt aan de slag te gaan met gewoonteverandering en je goede voornemens! (t.w.v. 197 euro)

Heb je het gevoel tekort te schieten, of wil je simpelweg meer uit het leven halen?

Al die ballen, he... laten we er eens eerlijk over zijn: ze komen toch voor het grootste gedeelte op jouw bordje. Je hebt vaak al zo'n druk leven, lange (mentale) to-do list en overvol hoofd. Je wordt geleefd en de tijd vliégt voorbij. Tijd voor jezelf maken en van je eigen mentale welzijn een prioriteit maken, dat voelt als egoïstisch of overbodig. Of het is een te grote investering. In tijd. In geld. In energie.

Tegelijkertijd was en is het leven zo turbulent. Er is veel veranderd en er blijven dingen veranderen. Wat belangrijk is, altijd maar nu meer dan ooit:

  • Hoe houd je jezelf op de been, hoe haal je 't meest uit jouw potentie?
  • Hoe kies je óók voor jezelf, naast al die rollen die je in 't leven hebt?
  • Hoe zorg je dat je toch kunt zijn wie jij WIL zijn? En kunt DOEN wat je wil doen?

    De leukste moeder, zonder al teveel stress... De fijne partner, die oprechte aandacht heeft... zonder kort lontje. De productieve werk- of ondernemer, die haar werk met energie kan uitvoeren. Zonder het gevoel tekort te schieten op álle vlakken, terwijl je jezelf op de laatste plaats zet.

Het is tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling, die je tegelijkertijd een schop onder je hol geeft. 🙃 Dit vind je in ons mindset membership "Guide your Mind". 

Je krijgt direct toegang tot al deze modules en nog véél meer

Omgaan met verandering

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering, chaos en onverwachtse situaties, zonder al teveel stress?

Trouwer aan jezelf leven

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Wat vind je belangrijk? Leer grenzen stellen en jezelf niet langer weg te cijferen.

Jezelf goed genoeg vinden

Hoe kom je af van het gevoel dat je het nooit goed doet? Of sterker nog: dat je nooit goed genoeg bent?


Kappen met Perfectionisme

Aaargh, dat eeuwige perfectionisme. Niet tevreden kunnen zijn met gewoon goed. Hoe leer je er mee om te gaan?

Van negatief naar positief

Het is onmogelijk om áltijd positief te zijn. Hoe leer je toch te stoppen met doemdenken en positiever te worden?

Alles-of-niets-mentaliteit

Is het principe 'stapje voor stapje' voor jou een enorme uitdaging? Neem afscheid van de alles-of-niets-mentaliteit.

Doelen stellen & behalen

Goals, goals, goals... hoe stel je ze, hoe behaal je ze en hoe behoud je het behaalde resultaat?


De mening van anderen

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt?


Een betere
Balans vinden

Hoe kun je, ondanks dat er zo veel ballen hoog te houden zijn, toch een fijne balans voor jezelf vinden?


Dealen met gevoelens

We willen blij zijn! Maar zijn we bereid de andere kant van het leven te omarmen? Leer dealen met je werkelijke gevoel. 

Stoppen met Geleefd worden

Stap uit de ratrace, kom van die automatische piloot af en neem de regie. Hoe stop je met geleefd worden?


Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een balans tussen vaardigheid en waardigheid. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?


Stress (+ decemberstress)

Stress is een heel normaal verschijnsel (en zelfs gezond), totdat het je in de weg gaat zitten. Hoe kun je hier mee omgaan?

Uitstelgedrag de baas worden

Eén van de grootste boosdoeners waarom we niet doen wat we (willen of kunnen) doen: hoe stop je met uitstellen?

Alles over schuldgevoel

Dat nare, knagende gevoel zijn dat te pas en te onpas verschijnt: zéker in 't leven van een moeder. Wat doe je ermee (of tegen)?

Wat zijn mijn kwaliteiten?

Weten wat je kwaliteiten zijn draagt bij aan je gevoel van competentie: een psy-chologische basisbehoefte van de mens.

Eigenaar en oprichter Anders Kan

Waarom instappen in Guide your Mind?

Om je fysieke gesteldheid te onderhouden en te verbeteren ga je misschien naar de sportschool, of doe je thuis oefeningen. Maar hoe zit het met je mentale gesteldheid? Natuurlijk, je kan naar de huisarts wanneer je compleet vastloopt: maar dan staat het water je al aan de lippen. Je kunt naar een psycholoog of een coachingstraject aangaan om jezelf beter te leren kennen en aan jezelf te werken, maar we kennen allemaal de redenen waarom dat dan tóch niet gebeurt: duur, lang traject, ingewikkeld, spannend, misschien gewoon net een brug te ver.

Maar je mentale welzijn, je mindset en je persoonlijke groei zijn minstens net zo belangrijk als je fysieke gezondheid. Zéker en JUIST als je een drukke vrouw en/of moeder bent die veel ballen hoog te houden heeft. Volgens de statistieken komt namelijk helaas maar liefst 1 op de 5 vrouwen tussen 25 en 35 jaar in een burn out terecht of raakt overspannen.

Hoog tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfontwikkeling.

Wat nou als het ook anders kan?

Wij vonden het de hoogste tijd voor een nieuwe vorm van aan jezelf en je mentale welzijn werken: zo laagdrempelig mogelijk, maar wél met een onderbouwde inhoud en de mogelijkheid geholpen te worden door een erkende coach of psycholoog.

Door het 'pick & choose' systeem kun je zelf bepalen welk onderwerp voor jou op dit moment het belangrijkst is en waar jij het liefst aan zou willen werken.

Met deze eindejaarsactie ontvang je direct toegang tot alles wat het membership je te bieden heeft: alle >24 modules, toegang tot de community van gelijkgestemden én ben je welkom bij de voor jou gratis live challenge t.w.v. 197 euro over gewoonten en goede voornemens, in de maand januari (en langer).  Yup: voor maar 18,50. Bijna belachelijk, we know 😉

Als lid van het mindset membership Guide your Mind:

  • Ontvang je nuchtere, onderbouwde en kwalitatieve kennis... ook al klinkt dat allemaal niet zo sexy 😉 Echter is naar onze mening het oerwoud van fluff en zweverige nonsens moeilijk door te kammen, vandaar dat we maar liever vrij direct zijn. Dat brengt ons bij onze tweede kernwaarde:

  • Ontmoet je brutaal eerlijke en menselijke coaches. We zijn graag brutaal eerlijk naar jou toe, maar ook naar onszelf en dat zullen we JOU ook leren te gaan worden. Als je namelijk niet bewust bent van je vastgeroeste patronen en je belemmerende overtuigingen en je vaste mindset niet eerlijk onder ogen komt, wordt het heel lastig om je anders te gaan voelen en anders te gaan handelen.

  • Heb je altijd toegang tot alle (nu al meer dan 24) modules, inclusief alle nieuwe trainingen en/of challenges die zo nu en dan worden gegeven door onszelf of een gastpartij.

  • Kan je altijd terecht in de community, waar je je kunt omringen met gelijkgestemden en lief en leed kan bespreken zónder veroordeeld te worden. 

  • Ben je 2-wekelijks welkom in de Q&A's / coachingcalls waarin je al je vragen kunt stellen, casussen voor kan leggen of gecoacht kan worden op dat waar jij tegenaan loopt. Goedkopere coaching van deze kwaliteit (of überhaupt) ga je nergens vinden.

1650 +

mensen door Guide your Mind gegaan

3500 +

Vrouwen mogen helpen bij AK

70.000 +

Volgers van Janne & Anders Kan

Extra cadeau: Exclusieve live online trainingsmaand(en) over gewoonteverandering en goede voornemens! t.w.v. €197,-


In januari starten we een nieuwe challenge:
(bestaande uit live workshops, video's en worksheets) 

Start iedere week met ons samen voor een knallende start van het nieuwe jaar!

W A T  J E  G A A T  L E R E N:

Gewoontes aanleren & veranderen

We starten met onze kernwaarde: brutale eerlijkheid. Want zeg nou zelf: hoe lang blijf jij gemotiveerd om daadwerkelijk een nieuwe gewoonte aan (of een oude af) te leren? Haak jij af bij de eerste de beste valkuil op de weg, of zet je door? Wij weten inmiddels (helaas): de meeste mensen niet.

Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude patronen?

Ik doe alles en ga ALL IN... en anders niets, laat maar. Herken je dat gevoel? Heel veel mensen wel. Na een tijdje keihard knallen val je weer terug in je oude patronen. Maar hey: jij kan 6 miljoen smoesjes bedenken om vooral niks te hoeven veranderen, maar wat wil jij WEL? We delen met jou de truc om de eerste stap te zetten. En dan vol te houden.

Waarom wil je eigenlijk veranderen?

Een vastgeroeste gewoonte veranderen voelt heel oncomfortabel. Dit heeft alles te maken met ons brein en neurale paden. In deze training gaan we urgentie creëren, maar ook genieten van de weg er naar toe! Bovendien leer je allerlei manieren om je oude neurale paden te "blokkeren" en nieuwe neurale paden te creëren, wat bijdraagt aan duurzame verandering.

De belangrijkste tips & methodes 

Er zijn veel onderzoeken gedaan naar het aanleren van nieuwe gewoonten. In deze training/challenge bespreken wij enkele - in onze ogen - belangrijkste tips/methodes. Zoals de ‘als-dan’ methode en het stapelen van gewoontes. Deze geven je praktische handvatten om meteen mee aan de slag te gaan.

Een concreet actieplan

Ook een les in verwachtingsmanagement. Want hartstikke leuk zo’n challenge maand, maar spierballen kweek je ook niet in 1 maandje in de sportschool. We gaan het ook hebben over startersmotivatie en het maken van een realistisch actieplan. Daardoor blijft het niet bij die ene week of maand, maar behaal je duurzaam resultaat. Mits... je er niet mee kapt. Maar omdat je het samen doet met ons, heb je een veel grotere kans dat je doorzet!

Klinkt goed allemaal... maar ik wil toch nog even wat ervaringen van anderen horen ⬇️  We got you!

Dit zeiden anderen over Guide your Mind:

Ik heb door Guide your Mind meer zelfvertrouwen, geniet van de kleine dingen, kies vaker voor mijzelf en ik ben van mijzelf gaan houden!
Irene Verhamme
Ik werd geleefd door werk en het zorgen voor anderen. Door GyM ben ik gaan zorgen voor mijzélf. Ik ben al een stuk liever voor mijzelf en weet nu waar ik voor sta.
Maroescha
Ik zou niet meer zonder willen! Het geeft me een enorme boost in het dagelijks leven. Ik leer er enorm veel en echt elke les brengt me wel wat!

Saskia van der Werf

GYM heeft voor mij enorm veel betekend. De dingen waar ik echt stappen in gezet heb zijn o.a. hoe om te gaan met ongewenste veranderingen, hoe ik neutraler of positiever kan denken in plaats van gelijk negatief... maar ook een deel van hoe ons brein nou werkt en hoe we dit kunnen beïnvloeden! Dankbaar hiervoor!
Kelly Scherrenberg

Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Niet alleen op het werk is er veel veranderd (waar ik flink oncomfortabele stappen durf te zetten), ook privé: zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer.

Berdien Schillings

Voor mij is de belangrijkste les tot nu toe dat ik trouw(er) ben aan mezelf. Door dichter bij mezelf te blijven, duidelijk te zijn en mijn grenzen aan te geven, dendert niet iedereen meer zomaar mijn privé tuintje in. Ik neem mezelf serieus met als gevolg dat anderen dat vervolgens ook doen. Zo kan ik nog wel even doorgaan!

Liever zonder naam

Misschien heb jij nog deze vragen:

Is het echt maar 18,50?

Het is echt maar 18,50 per maand. Je krijgt direct toegang tot het complete aanbod ter waarde van ruim 500 euro. Hier heb je iedere maand dat je lid blijft, toegang tot. En sterker nog: je betaalt zelfs omgerekend maar €16,58 p/m als je je direct voor een heel jaar aanmeldt 🎉

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?

Gefeliciteerd! 🎉 Je bent lid geworden en hebt een van de 250 kaartjes geclaimd. Heel slim :-) Je ontvangt uiteraard een mail met je inlogcodes, een mail met jouw factuur en ook nog een bevestigingsmailtje van onszelf, Daarin vind je direct de link naar bijvoorbeeld de introductievideo en wanneer de coachingcalls zijn. Zie je aan de andere kant! Stel je jezelf voor in de community? Zou ik tof vinden!

Wat kost het om lid te blijven na die eerste maand?

Hetzelfde, want jouw 18,50 tarief is prijsvast! We zullen deze prijs dus nooit tussentijds verhogen, zolang je lid blijft. Je kunt zelf beslissen of je na de eerste maand lid blijft (daar hoef je niets voor te doen) of opzegt: dat kan via een mailtje (team@anderskan.nl) of nog makkelijker: via je ledenomgeving. Zo kunnen we tijdig de automatische incasso stopzetten.

Ik heb helaas niet zoveel tijd de komende maand, is het dan wel slim me aan te melden?

Als je voor die 18,50 maar EEN video zou kunnen kijken, dan zou het 't al waard zijn. Al haal je er maar EEN inzicht uit, maar EEN tip, maar EEN kleine, nieuwe gewoonte. Groei is groei. Stap af van je alles-of-niets-mindset (guess what? daar hebben we OOK een module van in Guide your Mind 😉) en zie dat elk stapje telt. Meld je nou maar gewoon aan :-)

Ik heb nog andere vragen...

Stuur ons gerust een mailtje op team@anderskan.nl, máár wacht niet te lang met je aanmelden. We hebben een maximum aantal plekken en daarna gaat de prijs omhoog én kan ik niet garanderen of we de challenge t.w.v. 197 euro er nog bij geven.

Ik heb in 2017 een programma gevolgd bij Janne, toen ging er een wereld voor mij open. Sindsdien ben ik altijd wel bezig geweest met mijn Mindset, maar toen kwamen er twee kinderen: wat natuurlijk fantastisch is. Maar mezelf op 1 zetten dat lukte me niet meer. Ik cijferde mezelf weg, maar werd hierdoor geen leuk mens/mama. Doordat ik heb geleerd mijn brein niet altijd direct serieus te nemen, durf ik veel meer buiten mijn comfort zone te gaan. Ik ga nieuwe uitdagingen aan. Ik blijf dicht bij mezelf qua gevoel. Ik neem mezelf serieuzer, en cijfer mezelf niet meer weg. Verder maak ik veel bewuster keuzes die bij mij passen in plaats van me altijd aan anderen aan te passen. Ik zit gewoon weer veel lekkerder in mijn vel!
Hinke Hellings

“Vooral even een bedankje dat jullie dit hebben opgezet. Het past goed bij mijn behoeften. En ik leer meer over mezelf dan ik had verwacht toen ik begon (wat tegelijkertijd interessant, en confronterend is)”

Anoniem uit onze enquete
Voor mij is het een super fijne, laagdrempelige manier om aan mezelf te werken. Fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je de video's bekijkt en je eigen tempo kan bepalen.” 


Anoniem uit onze enquete
“Ik vind GyM een erg waardevol programma. Alles wordt helder uitgelegd en gecommuniceerd. De tips zijn ontzettend bruikbaar en fijn. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, heb ik ook al gedaan.”
Anoniem uit onze enquete