Join Guide your Mind!
Hét Mindset Membership

Tijdelijk met GRATIS toegang tot de cursus Mindshift t.w.v. €997,-

Jij gunt jezelf het beste leven.

Je hebt genoeg zelfhulpboeken in je kast staan, waaronder die van mij 😉 en nu je er van geproefd hebt wil je méér. Maar je merkt ook dat het in theorie toch anders is dan in de praktijk, en valt regelmatig terug in oude patronen waar je jezelf eigenlijk niet meer wil bevinden.

Jij gunt jezelf als vrouw of moeder anno 2024 méér. Je gunt jezelf het beste leven, voor je geliefden om je heen, je partner en je kinderen, maar vooral voor JEZELF. Je weet dat er meer uit te halen valt dan je nu doet.

Je gunt jezelf goede gewoontes, ruimte voor jou om te zijn wie je bent, een sterke mindset en fijne gedachten over jezelf. In plaats van pleasen, leven naar de mening en verwachtingen van anderen, en alsmaar rennen en hollen zonder erkend of gezien te worden.

Het is daarom tijd om Guide your Mind, hét Mindset Membership van Nederland waar al 1805 vrouwen doorheen gingen in de afgelopen jaren, terug te brengen. New & improved. Better than ever.

Want wat jij nodig hebt is niet het zoveelste boek of de zoveelste cursus, maar een plek waar je het sámen doet, en constant stap voor stap uitgedaagd en gestimuleerd wordt om te blijven groeien. Juist in de praktijk, in je werkelijke leven. 

Het is tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling, die je tegelijkertijd een schop onder je hol geeft en waar je het niet alleen hoeft te doen. Doe je mee?

Nu met gratis toegang tot de cursus Mindshift t.w.v. €997,- 😱🎁

Een sterke mindset is de fundering van... eigenlijk alles.

Alles wat je wilt bereiken in het leven, wie je wilt zijn en hoe je wilt handelen. 

Vergelijk het met een huis: je kunt nog zoveel mooie kleuren op de muur, een nieuwe keuken én prachtige dakkapel bouwen; als je fundering niet stevig is stort het alsnog in elkaar.

In Mindshift ontvang je 12 krachtige modules die jou dit fundament helpen leggen en/of verstevigen.

 • Maak korte metten met je uitstelgedrag, perfectionisme of gevoel van 'niet goed genoeg zijn' of 'nooit genoeg DOEN'
 • Maak van je belemmerende overtuigingen helpende overtuigingen, zodat je jezelf niet meer klein houdt en kunt blijven groeien
 • Help jezelf een nieuwe innerlijke houding en krachtige mindset aan te leren, zodat je om kunt gaan met veranderingen en de obstakels die het leven soms op je pad gooit.

Alles wat je nodig hebt voor een werkelijke mindshift.

Als je vandaag lid wordt van Guide your Mind (zelfs als je dat doet door middel van een trial van 7 dagen), krijg je de toegang tot Mindshift er gratis bij. Ja, echt.

In het membership zal je dit nieuwe fundament en deze nieuw verworven persoonlijke ontwikkeling verdiepen en onderhouden, zodat je dit je leven lang kan vasthouden. Groei stopt nooit. En da's iets prachtigs!

Ik had niet gedacht dat ik zo erg zou veranderen door het volgen van Mindshift. Maar ik ben ZO blij dat ik dit programma gevolgd heb! Ik ben veel gelukkiger, zelfverzekerder, positiever en productiever. Daarnaast is mijn hoofd veel leger en ben ik echt van mijzelf gaan houden. Aan Madelon 3.0 wordt zelfs al gewerkt! Heel erg dankbaar.

Madelon

Wat je krijgt als je nu instapt:

De Mindshift Methode

Je ontvangt direct toegang tot 12 modules met dé methode om je mentale fundering te leggen. Dit is belangrijk als jij nieuw bent in de wereld van mindset/zelfontwikkeling, maar ook als je helemaal niet nieuw bent maar weet dat je bepaalde blokkades hebt en jezelf tegenhoudt met beperkende overtuigingen en oude verhalen die je niet meer dienen. (Enne... eigenlijk voor iedereen dus, want er is altijd een verdieping mogelijk.)

➡️ Ontdek jouw diepste overtuigingen, zodat je ze kunt veranderen in je voordeel

➡️ Ga aan de slag met je innerlijke houding, wie ben jij? Hoe zie jij jezelf? Wat is het resultaat daarvan?

➡️ Schrijf jouw 2.0. versie en laat ons je helpen haar tot werkelijkheid te laten komen

....en nog veel meer.


De Mindshift Methode is een bewezen stap-voor-stap aanpak (mijn meest complete mindsetprogramma van A tot Z) voor mensen die zichzelf binnenstebuiten willen keren en de regie over hun leven terug willen. Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar echt het beste uit jezelf haalt (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden).

Maak de shift:

 • Minder uitstelgedrag, meer rust in je hoofd.
 • Meer zelfvertrouwen, veel meer bereikte doelen.
 • Kiezen voor wie je wilt zijn en daar naar handelen

+ Guide your Mind membership

Elke 2-3 maanden werken we met een hoofdthema, bijvoorbeeld 'gewoonteverandering' (net geweest, maar is voor jou direct inzichtelijk) of "Aandacht" (NU gaande). Je kunt in die maanden regelmatig dit soort dingen verwachten:

 • Een training over het thema (of subonderwerp) van Janne

Duik in het onderwerp door een onderbouwde dieptetraining te volgen met de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. 

 • Een eventuele gasttraining

Soms zal Janne een expert op een bepaald gebied vragen een extra training voor te bereiden, of interviewen we iemand met kennis van een bepaald subonderwerp van ons thema. We raken immers nooit uitgeleerd!

 • Een challenge (8 april start de "Schermtijd challenge"!)

Wat is er beter dan het geleerde SAMEN in de praktijk te brengen? Dit is je ultieme stok achter de deur en dé manier om werkelijke resultaten te bereiken in jouw realiteit. (En niet alleen heel veel erover te lullen en lezen... maar niet te doen.)

 • Een coachingcall

Je kunt hierin al je vragen stellen over de training of module die je volgt. Je mag uiteraard ook al je andere kwesties voorleggen of vragen stellen over je wat je bezig houdt, waar je tegenaan loopt of iets anders over kwijt wilt. Janne coacht je graag on the spot, maar je kunt ook je casus insturen indien je er niet live bij aanwezig kunt zijn.

*Online calls worden altijd opgenomen en achteraf in de community geplaatst. Je hoeft er dus niet altijd live bij te zijn, je mist niks als je niet op die dag of het tijdstip kan!*

 • Een Q&A

Waarin je AL je brandende vragen kunt stellen over het (sub)thema, die ik desnoods anoniem kan beantwoorden zodat je ook de vragen durft te stellen die je zelfs niet aan je vrienden of familie stelt.

 • Wekelijkse Mind-uurtjes 

Naast dit alles hebben we, als stok achter de deur, wekelijks samenwerk/samenkom-momenten via Zoom, waar je kunt kiezen om video's van Mindshift of Guide your Mind te kijken, te journalen, te mediteren, bewegen, of waar jij maar behoefte aan hebt.

Hierdoor heb je zelfontwikkeling in je agenda staan, is het een done deal en wordt het niet langer iets waar je enkel over praat... maar werkelijk DOET. Dit is een favoriet van onze members.

 • De warme community met gelijkgestemden

In onze mindsetcommunity met gelijkgestemden kun je inspiratie opdoen bij anderen, je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt of zelf niet uit komt, je ervaringen delen en natuurlijk ook je successen vieren.

Regelmatige trainingen

Upgrade je mindset met onze praktische trainingen, challenges & worksheets

Coaching made Easy

Minimaal maandelijkse online mindset coaching en Q&A's met Janne Schuijn & soms gasttrainers

De Community

De #1 online mindset community. Voor houvast, gelijkgestemden, vragen & antwoorden en delen.

Dit zeiden anderen over Guide your Mind:

Ik heb door Guide your Mind meer zelfvertrouwen, geniet van de kleine dingen, kies vaker voor mijzelf en ik ben van mijzelf gaan houden!
Irene Verhamme
Ik werd geleefd door werk en het zorgen voor anderen. Door GyM ben ik gaan zorgen voor mijzélf. Ik ben al een stuk liever voor mijzelf en weet nu waar ik voor sta.
Maroescha
Ik zou niet meer zonder willen! Het geeft me een enorme boost in het dagelijks leven. Ik leer er enorm veel en echt elke les brengt me wel wat!

Saskia van der Werf

BONUS BIJ JAARLIDMAATSCHAP: alle voorgaande modules, waaronder ⤵️

Omgaan met verandering

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering, chaos en onverwachtse situaties, zonder al teveel stress?

Trouwer aan jezelf leven

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Wat vind je belangrijk? Leer grenzen stellen en jezelf niet langer weg te cijferen.

Jezelf goed genoeg vinden

Hoe kom je af van het gevoel dat je het nooit goed doet? Of sterker nog: dat je nooit goed genoeg bent?


Kappen met Perfectionisme

Aaargh, dat eeuwige perfectionisme. Niet tevreden kunnen zijn met gewoon goed. Hoe leer je er mee om te gaan?

Van negatief naar positief

Het is onmogelijk om áltijd positief te zijn. Hoe leer je toch te stoppen met doemdenken en positiever te worden?

Alles-of-niets-mentaliteit

Is het principe 'stapje voor stapje' voor jou een enorme uitdaging? Neem afscheid van de alles-of-niets-mentaliteit.

Doelen stellen & behalen

Goals, goals, goals... hoe stel je ze, hoe behaal je ze en hoe behoud je het behaalde resultaat?


De mening van anderen

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt?


Een betere
Balans vinden

Hoe kun je, ondanks dat er zo veel ballen hoog te houden zijn, toch een fijne balans voor jezelf vinden?


Dealen met gevoelens

We willen blij zijn! Maar zijn we bereid de andere kant van het leven te omarmen? Leer dealen met je werkelijke gevoel. 

Stoppen met Geleefd worden

Stap uit de ratrace, kom van die automatische piloot af en neem de regie. Hoe stop je met geleefd worden?


Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een balans tussen vaardigheid en waardigheid. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?


Eigenaar en oprichter Anders Kan

Waarom een mindset membership?

Om je fysieke gesteldheid te onderhouden en te verbeteren ga je misschien naar de sportschool, of doe je thuis oefeningen. Vinden we allemaal heel normaal. 

Maar hoe zit het met je mentale gesteldheid?

Natuurlijk, je kan naar de huisarts wanneer je compleet vastloopt: maar dan staat het water je al aan de lippen. Je kunt naar een psycholoog of een coachingstraject aangaan om jezelf beter te leren kennen en aan jezelf te werken, maar we kennen allemaal de redenen waarom dat dan tóch niet gebeurt: duur, lang traject, ingewikkeld, spannend, misschien gewoon net een brug te ver.

Maar je mentale welzijn, je mindset en je persoonlijke groei zijn minstens net zo belangrijk als je fysieke gezondheid. Zéker en JUIST als je druk druk druk bent, of bijv. een moeder bent die veel ballen hoog te houden heeft. Volgens de statistieken komt namelijk helaas maar liefst 1 op de 5 vrouwen tussen 25 en 35 jaar in een burn out terecht of raakt overspannen.

Hoog tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfontwikkeling.

Wat nou als het ook anders kan?

Ik vond het de hoogste tijd voor een nieuwe vorm van aan jezelf en je mentale welzijn werken: zo laagdrempelig mogelijk, maar wél met een onderbouwde inhoud en geen fluff of zweverigheid; want daar ben jij niet zo van. (Ik ook nie!)

Dit wil ik voor jou als lid van het membership + Mindshift:

 • Dat jij op een hele gemakkelijke manier, zonder gelijk een langdurig traject of duur programma aan te moeten gaan, grip op je gedachten kan krijgen en een sterkere mindset kunt ontwikkelen... zodat je eindelijk een leven kan gaan leiden dat trouw is aan jezelf.
 • Een inspirerende en veilige plek bieden waar het normaal is om je gedachten & gevoelens te delen en waar iedereen echt zichzelf kan zijn.
 • DAT JE JEZELF ALS WAARDIG GAAT ZIEN. HET WAARD OM ALLES TE WILLEN EN JEZELF ALLES TE GUNNEN.
 • Dé plek bieden voor duidelijke, nuchtere en onderbouwde informatie, zónder gezweef.
 • Dat je je belemmerende overtuigingen gaat ontdekken, je bewust gaat worden van je eigen saboterende gedrag, en concrete handvatten krijgt om hier wat in te veranderen #liefdevolconfronterend noem ik dat 🙂
 • Dat je je als oververmoeide moeder, gestreste student of eenzaam 'werkpaard' thuis voelt tussen anderen die jou in je waarde laten én ook motiveren uit je comfortzone te komen. Zodat je de fun en het plezier meer gaat ontdekken en veerkrachtiger wordt.
GYM heeft voor mij enorm veel betekend. De dingen waar ik echt stappen in gezet heb zijn o.a. hoe om te gaan met ongewenste veranderingen, hoe ik neutraler of positiever kan denken in plaats van gelijk negatief... maar ook een deel van hoe ons brein nou werkt en hoe we dit kunnen beïnvloeden! Dankbaar hiervoor!
Kelly Scherrenberg

Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Niet alleen op het werk is er veel veranderd (waar ik flink oncomfortabele stappen durf te zetten), ook privé: zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer.

Berdien Schillings

Voor mij is de belangrijkste les tot nu toe dat ik trouw(er) ben aan mezelf. Door dichter bij mezelf te blijven, duidelijk te zijn en mijn grenzen aan te geven, dendert niet iedereen meer zomaar mijn privé tuintje in. Ik neem mezelf serieus met als gevolg dat anderen dat vervolgens ook doen. Zo kan ik nog wel even doorgaan!

Liever zonder naam

Als lid van de club:

 • Ontvang je nuchtere, onderbouwde en kwalitatieve kennis... ook al klinkt dat allemaal niet zo sexy 😉 Echter is naar onze mening het oerwoud van fluff en zweverige nonsens moeilijk door te kammen, vandaar dat we maar liever vrij direct zijn. Dat brengt ons bij onze tweede kernwaarde:

 • Ontmoet je je brutaal eerlijke (en menselijke!) coach: Janne. Ik ben graag brutaal eerlijk naar jou toe, maar ook naar mezelf en dat zal ik JOU ook leren te gaan worden. Als je namelijk niet bewust bent van je vastgeroeste patronen, je belemmerende overtuigingen en je vaste mindset niet eerlijk onder ogen komt, wordt het heel lastig om je anders te gaan voelen en anders te gaan handelen.

 • Heb je bij een jaarlidmaatschap zelfs toegang tot alle (al meer dan 25) voormalige modules, inclusief alle nieuwe trainingen en/of challenges die regelmatig worden gegeven door onszelf of een gastpartij.

 • Kan je je met een maandelijks lidmaatschap ook altijd maandelijks weer afmelden. Geen sneaky wurgcontracten.

 • Kan je altijd terecht in de community, waar je je kunt omringen met gelijkgestemden en lief en leed kan bespreken zónder veroordeeld te worden. 

 • Ben je welkom in de Q&A's / coachingcalls waarin je al je vragen kunt stellen, casussen voor kan leggen of gecoacht kan worden op dat waar jij tegenaan loopt. Goedkopere coaching van deze kwaliteit (of überhaupt) ga je nergens vinden.

1805 +

vrouwen door Guide your Mind gegaan

3500 +

mensen mogen helpen bij AK

60.000 +

volgers van Janne & Anders Kan

Genoeg geluld. Kom je nog?

Even uitproberen?

Mindstart (maand)

37,-

Per maand (eerste 7 dagen gratis)

 • Bij elk nieuw thema een training of gasttraining
 • Regelmatig coachingcalls & Q&A's met Janne
 • Toegang tot de warme community
 • Toegang tot Mindshift t.w.v. 997 euro voor iedere maand die je lid blijft
 • Maandelijks opzegbaar
Commitment

Mindbetter (kwartaal)

111,-
99,-
Per kwartaal (eerste 7 dagen gratis)
 • Bij elk nieuw thema een training of gasttraining
 • Regelmatig coachingcalls & Q&A's met Janne
 • Toegang tot de warme community
 • Toegang tot Mindshift t.w.v. 997 euro voor ieder kwartaal dat je lid blijft
 • Per kwartaal opzegbaar
 • Betaal omgerekend maar €33 per maand
ALL IN

Mindblown (jaar)

444,-
370,-
Per jaar, dus 2 maanden gratis! (eerste 7 dagen gratis)
 • Bij elk nieuw thema een training of gasttraining
 • Regelmatig coachingcalls & Q&A's met Janne
 • Toegang tot de warme community
 • Toegang tot Mindshift t.w.v. 997 euro voor elk jaar dat je lid blijft
 • Jaarlijks opzegbaar
 • Toegang tot de gehele bibliotheek van voorgaande modules van het Guide your Mind membership t.w.v. > 725 euro (meer dan 25 modules) 
 • Betaal omgerekend maar €30,83 per maand

Meest gestelde vragen over Guide your Mind (+ Mindshift!)

Hoe werkt het precies?

Wanneer je je aanmeldt ontvang je direct toegang tot alle video's van Mindshift, alle video's omtrent het thema "Gewoonteverandering" én de video's die er al zijn over het huidige thema "Aandacht", waarover ook nog nieuwe content toegevoegd zal worden.
Uiteraard kun je ook direct live bij alle coachingcalls, trainingen en Mind-uurtjes terecht die plaats zullen gaan vinden.

(En als je je aanmeldt als jaarmember staan er al meer dan 25 modules voor je klaar om in te duiken💪🏼)

Je kunt ook direct bij de community, stel je jezelf daar effe voor? Vinden we allemaal leuk!

En wat gebeurt er wanneer ik me aanmeld?

Allereerst doe ik een happy dance! Dus bedenk die er in gedachten bij. 💃🏼

Na het aanmelden ontvang je een mail met je inloggegevens, een mail met je factuur én een inhoudelijke mail van mij! Het spreekt heel erg voor zich 😄

Is dit gewoon een soort betaalde Facebook- of Instagramgroep waar ik in kom?

Nee. Ons membership en de community staan op een platform, volledig los van social media. In een wereld waarin we al zoveel focus missen en continu worden afgeleid, willen we jou juist op één vaste plek overal van voorzien. Geen afleiding, geen verleiding om door te klikken naar iets anders en 100% aandacht voor JOU en jouw ontwikkeling. Bovendien is er ook een aparte app zodat je 't goed kunt volgen op je telefoon (maar ook juist op je laptop via de browser, indien je dat fijner vindt.)

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrij maken?

Guide your Mind is zo bedacht en gemaakt dat we geen overweldigende hoeveelheid informatie over je heen willen dumpen, maar in behapbare 'brokken' steeds een stap verder komen in de reis van groei en ontwikkeling.

Stapje voor stapje. Thema voor thema.

Je maakt er dus zelf zo veel of weinig tijd voor als je zelf wil, maar kunt altijd 60 - 90 minuten per week terecht in de samenkom-momenten zodat je een stok achter de deur hebt!

Mindshift is 12 modules met video's die variëren in lengte, maar je hebt zolang je lid blijft toegang tot alle content - dus het blijft gewoon voor je staan en loopt niet weg ☺️

Blijft de prijs hetzelfde en hoe lang behoud ik mijn toegang?

Ik heb geen idee hoe lang ik Mindshift er gratis bij geef en of je dit later nog ergens kunt vinden. Pak dus je kans.

Je behoudt qua Guide your Mind zolang je lid blijft dezelfde prijs 🥳 Deze zullen we nooit tussentijds verhogen voor jou, ook niet als de prijs voor nieuwe leden wel hoger wordt.

Iedere training en alle coachingcalls worden zichtbaar voor jou in jouw online omgeving en je behoudt toegang zolang je lid blijft. Ook van coachingcalls en Q&A's kun je de opnames later terugkijken als je er niet live bij kon zijn.

Kan ik echt iedere maand opzeggen?

Ja, je kunt echt iedere maand opzeggen bij een maandbetaling. Geen wurgcontracten hier 😉 Dit doe je heel simpel zelf in jouw ledenomgeving met 2 klikken. 📝 (Of stuur ons een mailtje op team@anderskan.nl)

Doe dit wel minimaal 7 dagen vóór de nieuwe termijn, anders is de incasso voor de nieuwe termijn mogelijk niet meer terug te draaien.

Je kunt overigens ook eerst je membership 'pauzeren', bijvoorbeeld wanneer je net bevallen bent, er iets in de familie gebeurd is, of een rondreis gaat maken in de jungle 🤷🏻‍♀️ Stuur daarvoor ook een mailtje naar team@anderskan.nl!

Heb je een kwartaal- of jaarabonnement dan geldt uiteraard dat je per kwartaal of jaar kunt opzeggen, en niet na een maand. Je gaat het immers voor een kwartaal of jaar aan. Bij een jaarlidmaatschap krijg je wel direct toegang tot de hele bibliotheek met 25+ modules... náást het feit dat je 2 maanden in het jaar gratis krijgt.

Ik zou het wel weten 😍

Is de prijs inclusief of exclusief BTW? Geen addertjes onder het gras?

De prijs is inclusief BTW, dus geen onwelkome verrassingen achteraf, en er zijn geen addertjes onder het gras. Je hoeft geen extra kosten te betalen voor losse onderdelen of wat dan ook. What you see is what you get. 🙂

Krijg ik echt Mindshift gratis?

Yup, bizar he?! Althans, je krijgt toegang tot Mindshift zolang je lid blijft. Als je dus een jaar lid blijft van Guide your Mind heb je net zo lang toegang tot Mindshift. Je kunt het echter ook in een maand al bekijken, dan moet je alleen wel ff flink doorwerken 😉 We hopen je natuurlijk langer te behouden.

''Er is echt een shift in mijn mindset en daarmee leven gekomen''


Voorheen voelde ik me onzeker, vond het lastig om alle ballen hoog te houden en knuppelde mezelf bij alles neer. Ik was echt op zoek naar mezelf, en wilde genieten van de kleine dingen en niet om alles lopen piekeren. Gewoon genieten, en tevreden zijn, maar ook ambitieus durven zijn en naar doelen toe kunnen werken. Mindshift heeft bij mij echt deuren geopend. Ik merk dat ik veel bewuster leef, keuzes maak en eerlijk naar mezelf kijk. Het is voor mij echt een eyeopener geweest!

Ik heb een beter gevoel van eigenwaarde, bepaalde eigenschappen (die niet voor me werkten) een stukje leren loslaten (zoals perfectionisme), ik heb meer energie en er is echt een shift in mijn mindset en daarmee leven gekomen.

Hinke Hellings

“Vooral even een bedankje dat jullie dit hebben opgezet. Het past goed bij mijn behoeften. En ik leer meer over mezelf dan ik had verwacht toen ik begon (wat tegelijkertijd interessant, en confronterend is)”

Anoniem uit onze enquete
Voor mij is het een super fijne, laagdrempelige manier om aan mezelf te werken. Fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je de video's bekijkt en je eigen tempo kan bepalen.” 


Anoniem uit onze enquete
“Ik vind GyM een erg waardevol programma. Alles wordt helder uitgelegd en gecommuniceerd. De tips zijn ontzettend bruikbaar en fijn. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, heb ik ook al gedaan.”
Anoniem uit onze enquete