00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

G U I D E  Y O U R   M I N D

Hét Mindset Membership voor vrouwen die het zat zijn om geleefd te worden.

Wil jij meer rust in je hoofd en de regie nemen over je mind & geluksgevoel?

Ongeacht de omstandigheden en zónder grote investering? Dan ben je hier op de juiste plek. Welkom bij de club: bij Guide your Mind maken we zelfontwikkeling leuk, nuchter, makkelijk & betaalbaar.

Heb je continu het gevoel tekort te schieten?

Al die ballen, he... laten we er eens eerlijk over zijn: ze komen toch voor het grootste gedeelte op jouw bordje. Je hebt vaak al zo'n druk leven, lange (mentale) to-do list en overvol hoofd. Je wordt geleefd en de tijd vliégt voorbij. Tijd voor jezelf maken en van je eigen mentale welzijn een prioriteit maken, dat voelt als egoïstisch of overbodig. Of het is een te grote investering. In tijd. In geld. In energie.

Tegelijkertijd was en is het leven zo turbulent. Er is veel veranderd en er blijven dingen veranderen. Wat belangrijk is, altijd maar nu meer dan ooit:

 • Hoe houd je jezelf op de been?
 • Hoe kies je óók voor jezelf?
 • Hoe zorg je dat je toch kunt zijn wie jij WIL zijn?

  De leukste moeder, zonder al teveel stress... De fijne partner, die oprechte aandacht heeft... zonder kort lontje. De productieve werk- of ondernemer, die haar werk met energie kan uitvoeren. Zonder het gevoel tekort te schieten op álle vlakken, terwijl je jezelf op de laatste plaats zet.

Het is tijd voor een laagdrempelige vorm van zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling, die je tegelijkertijd een schop onder je hol geeft. 🙃 Dit vind je in ons mindset membership "Guide your Mind". 

Vertel me meer!


Wat nou als het ook anders kan?

Er zijn namelijk veel dingen waar we weinig invloed op hebben (het leven is altijd vol ups & downs), maar dat heb je wél over je eigen mind en hoe JIJ met de omstandigheden van het leven omgaat. Hoe cliché dat misschien inmiddels ook voor je klinkt. Maar geloof me, ik weet er alles van...

Ik train mezelf er al zeker 10 jaar in. Ik moest wel. Mijn leven was turbulent: ik verliet een gewelddadige relatie, mijn moeder overleed, mijn kind kwam ter wereld met een hersenaandoening en dan laat ik de heftige jaren daarvoor nog weg. Maar ik schreef ook een bestseller. Groeide mijn bedrijf naar inmiddels een team van in totaal 8 geweldige mensen. Hielp in de afgelopen 6 jaar via onze programma's en coaching vele (inmiddels duizenden) vrouwen meer voor zichzelf te kiezen en de regie te nemen over hun leven, door middel van een krachtige mindset. Ik groeide mijn sociale bereik tot ruim 60.000 mensen en stond op de cover van de Viva en kwam o.a. in RTL nieuws, de Kek Mama, Metro, Nouveau & Wij Magazine, en werd geïnterviewd voor verschillende boeken en podcasts.

(Mijn innerlijke criticus & imposter syndrome: "Kuch, *opschepper*, kuch.")

Let's be real: dit kwam niet alléén maar door mijn mentaliteit. Er spelen vele factoren mee, waaronder mijn privileges. Daar ben ik me heel bewust van. Maar zónder deze mindset had ik dit allemaal in ieder geval niet bereikt. 

Dealen met plotselinge verandering, met stress en gepieker en grote zorgen, maar ook met de mening van anderen en de maatschappij die ons vrouwen in een bepaalde rol probeert te duwen.

Dealen met mijn eigen menselijke saboterende gedrag: van uitstelgedrag tot aan perfectionisme. Van ergernis (richting mezelf en anderen) tot mezelf niet goed genoeg vinden en onzekerheid. En dan hebben we het nog niet eens over 'balans'. 

Been there. Struggled with it all.

Irene Verhamme

29 jaar

"Ik kies nu vaker voor mijzelf"

Ik heb lang zitten twijfelen: 'heb ik hier wel tijd voor?' maar ik ben zo blij dat ik me toen heb aangemeld! Ik ben voor mn gevoel een leuker en oprechter mens geworden, want ik heb door Guide your Mind meer zelfvertrouwen, ben dankbaarder, geniet van de kleine dingen, kies vaker voor mijzelf en ik ben van mijzelf gaan houden!

Het is tijd dat er een club van vrouwen opstaat en zegt: genoeg is genoeg.

Wij geloven namelijk dat aan jezelf werken en vooral voor jezélf kiezen niet egoïstisch of iets slechts is. Het is iets geweldigs en iets noodzakelijks. Het is goed voor jou, voor je gezin of familie, voor je omgeving. Goed voor alle vrouwen (en mensen die zich anders identificeren) en voor volgende generaties. Goed voor je werkgever, voor je bedrijf, of goed voor je studie en toekomst. Jouw (mentale) welzijn doet ertoe. JIJ doet er toe.

Wij helpen je meer voor jezelf te kiezen.

Je mindset (en je bullshit radar) te versterken.

Jezelf belangrijker te maken (want dat ben je en niemand heeft er wat aan als jij er aan onderdoor gaat).

Sterker nog, is het niet hoog tijd dat je:

 • Vaker 'nee' gaat zeggen en duidelijkere grenzen stelt
 • De mening van anderen niet meer laat leiden
 • Je werkelijke gevoelens en emoties niet langer wegduwt
 • Leert geloven dat je goed genoeg bent (want dat ben je al)
 • (En iedereen die zegt van niet, uit je leven bant)
 • Stopt met jezelf klein houden en stopt met jezelf aanpassen
 • Je eigen saboterende gedachten en stemmetjes onder ogen komt
 • Kapt met pleasen en conflict-vermijdend gedrag
 • Meer zelfvertrouwen krijgt
 • Beter leert dealen met verandering (want dat komt áltijd op je pad)


         & Verantwoordelijkheid neemt voor je mentale welzijn?         

Voor jezelf. Voor de mensen waar je van houdt. Voor je grootse dromen en doelen. Want de lessen "Grip op je gedachten" en "Een positieve (doch nuchtere en realistische) instelling" krijg je niet op school. Bij ons wel.

"Ik ben nog maar een maand lid van Guide your Mind maar het voelt voor mij al als een stuk langer... en ik zou ook niet meer zonder willen! Het geeft me een enorme boost in het dagelijkse leven. Ik leer er enorm veel en echt elke les brengt me wel wat. Bedankt allemaal voor alle steun en goede adviezen en kijk zeker uit naar alles wat nog komen gaat 🤩"

Saskia van der Werf


Word Member en creëer de mindset die jij nodig hebt. Wij leveren alles wat je daar voor nodig hebt: Trainingen. Coaching. Een community waar altijd iémand voor je klaar staat.  Het is tijd om op te staan.

I'm ready, ik word MEMBER 

Dit is wat je krijgt als lid van Guide your Mind:

Wekelijks één nieuwe training/mindset-video van 10 tot 20 minuten. Incl. opdrachten uitgeschreven in een worksheet. Omdat we weten hoe lastig het is om daadwerkelijk iets te doen met dat wat je leert, hebben we de plechtige belofte gemaakt alle video's in het basislidmaatschap kort, praktisch en to the point te houden. Het gaat immers niet enkel om informatie opdoen en iets weten, maar juist om het daadwerkelijk DOEN en implementeren.

Hiermee hebben al honderden mensen duurzame stappen gezet & resultaten behaald.

Wil je juist diepgaande video's? Jezelf compleet binnenstebuiten keren en jezelf leren kennen op levels waarvan je niet eens wist dat ze er waren? We've got you covered. 
Je kunt er zelf voor kiezen ofwel enkel voor de korte wekelijkse trainingen te gaan om je mindset te upgraden en/of te onderhouden, óf juist de diepte in te gaan met Guide your Mind x Mindshift: dan krijg je ook nog maandelijks toegang tot een module uit de Mindshift Methode. Een dikke aanrader, al zeggen we het zelf.

Een overzicht van alle trainingen die aan bod komen👇🏼

Perfectionisme

Aaargh, dat eeuwige perfectionisme. Niet tevreden kunnen zijn met gewoon goed. Hoe kom je er vanaf?

Alles-of-niets-mentaliteit

Is het principe 'stapje voor stapje' voor jou een enorme uitdaging? Neem afscheid van de alles-of-niets-mentaliteit.

Doelen stellen & behalen

Goals, goals, goals... hoe stel je ze, hoe behaal je ze en hoe behoud je het behaalde resultaat?

Omgaan met verandering

Hoe ga je om met (plotselinge) verandering, chaos en onverwachtse situaties, zonder al teveel stress?

Trouwer aan jezelf leven

Hoe zet je jezelf op nummer 1? Wat vind je belangrijk? Leer grenzen stellen en jezelf niet langer weg te cijferen.

Jezelf goed genoeg vinden

Hoe kom je af van het gevoel dat je het nooit goed doet? Of sterker nog: dat je nooit goed genoeg bent?

Van negatief naar positief

Het is onmogelijk om áltijd positief te zijn. Hoe leer je toch te stoppen met doemdenken en positiever te worden?

De mening van anderen

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt?

Meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is een balans tussen vaardigheid en waardigheid. Hoe krijg je meer vertrouwen in jezelf?

Balans vinden

Hoe kun je, ondanks dat er zo veel ballen hoog te houden zijn, toch een fijne balans voor jezelf vinden?

Dealen met gevoelens

We willen blij zijn! Maar zijn we bereid de andere kant van het leven te omarmen? Leer dealen met je werkelijke gevoel. 

Geleefd worden

Stap uit de ratrace, kom van die automatische piloot af en neem de regie. Hoe stop je met geleefd worden?

... en meer.

GYM is voor mij een heel waardevol cadeautje gebleken. Inmiddels ben ik een half jaar onderweg. Voor mij is de belangrijkste les tot nu toe dat ik trouw(er) ben aan mezelf. Door dichter bij mezelf te blijven, duidelijk te zijn en mijn grenzen aan te geven, dendert niet iedereen meer zomaar mijn privé tuintje in. Ik neem mezelf serieus met als gevolg dat anderen dat vervolgens ook doen. Zo kan ik nog wel even doorgaan! Het gaat er niet om of je het goed of fout doet. Ik zie het als een ontdekkingsreis naar - en met mezelf! En dat op m’n 55ste!

Wat mij betreft een staande ovatie voor Janne en haar fantastische team!

- houdt naam liever afgeschermd

LET OP: dit hebben we nog NOOIT zo gedaan ⬇

Normaal gesproken krijg je bij Guide your Mind toegang tot één module tegelijk. Iedere maand 1 thema, en iedere week 1 video uit dat thema. Waardoor je dus na een tijdje een mooie bibliotheek vol waarde opbouwt, waar je altijd op terug kan vallen. Maar dat betekende ook dat als je je nu aanmeldde, je moest wachten tot een ander thema vrij kwam over misschien wel X aantal maanden....terwijl je er NU behoefte aan hebt. Dat gaan we deze keer anders doen. Zéker omdat we vinden dat iedereen direct toegang moet kunnen krijgen tot de modules "Omgaan met Verandering" en "Dealen Met Je Gevoelens", gezien de situatie waarin Nederland nu verkeert.


Ik weet niet of we dit ooit nog een keer op deze manier gaan aanbieden, want we geven je daarmee voor ruim 400 euro aan waarde direct in je eerste maand - voor maar 29 of 49 euro (afhankelijk van of je GyM 'basis' of 'x mindshift' koopt) -... wat eigenlijk bizar is. En toch doen we het. 🤩 Omdat we willen dat je direct aan de slag kunt met exact dát onderwerp waar JIJ behoefte aan hebt. Zeker in deze tijden.

Eerst even dit: is dit membership wat voor jou?

In deze 'club' is iedere vrouw en iedereen met een ander (of zonder) gender, welkom. Van alle leeftijden, achtergronden, moeder/ouder of niet, ondernemer, werknemer, student of welke situatie dan ook. 

Wat wij veel belangrijker vinden is of je:

 • Open staat om te leren zonder judgement
 • Jezelf en anderen niet langer klein wilt houden
 • Respect hebt voor anderen en iedereen in diens waarde laat
 • Ook wilt komen bijdragen ipv alleen 'nemen' (niet verplicht, wel fijn en waardevol voor anderen)
 • Begrijpt dat zelfontwikkeling én je mindset een levenslang proces is. Het is een marathon, geen sprint. Het is jezelf op ieder nieuw level weer blijven uitdagen en bevragen. Groei is altijd mogelijk.
 • Eerlijk bent. Een van onze kernwaarden is brutale eerlijkheid. Naar anderen én naar jezelf. Als je dat nog lastig vindt is dat natuurlijk ok: dat leren we je ook. Als je er maar voor openstaat.
 • Houdt van nuchterheid. Wij zijn heel rationeel, nuchter en bijna simpel in onze visie op zelfontwikkeling. We onderbouwen graag. Natuurlijk keren we ook de diepte in, maar nooit op het zweverige af.

"Ik ben zo veel bewuster geworden. Ik ben veel dankbaarder. Ik haal ik er steeds weer nieuwe dingen uit en iedere keer heb ik er weer op een andere manier iets aan."

Imke Jelier

CoachingCalls / Q&A's

2x per maand organiseren wij een LIVE groepscoaching sessie incl. vraag en antwoord voor leden. Je kunt hierin al je vragen stellen over de training of module die je volgt. Je mag uiteraard ook al je andere brandende kwesties voorleggen of vragen stellen over je wat je bezig houdt, waar je tegenaan loopt of iets anders over kwijt wilt.

Deze coachingsessies vinden om de week plaats op een afgeschermde omgeving waar alleen leden van Guide your Mind in kunnen. De eerstvolgende sessie staat gepland op donderdag 7 januari.

Daarnaast hebben we ook iedere maand een implementatiecall. Hier gaan we samen aan het werk, terwijl je ook geholpen kan worden als je vastloopt. Zo zetten we je in ACTIE en blijft het niet bij enkel lid zijn.

*Online calls worden altijd opgenomen en achteraf in de community geplaatst. Je hoeft er dus niet per se live bij te zijn, je mist niks als je niet op die dag of het tijdstip kan!*

Direct aanmelden! >>

+ Je bent nooit alleen Community

In onze mindsetcommunity met gelijkgestemden kun je inspiratie opdoen bij anderen, je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt of zelf niet uit komt, je ervaringen delen en natuurlijk ook je successen vieren. Ook kun je hier evt. een buddy vinden die met je meedenkt (wellicht heb je bepaalde blinde vlekken die je zelf niet opmerkt) en je accountable houdt. Iemand met wie je bijvoorbeeld afspreekt gelijk op te lopen in de trainingen, om uitstelgedrag of vastlopen te voorkomen.

In de Mindset Community zijn al mooie vriendschappen ontstaan. We zijn ook voornemens, wanneer dat weer kan en mag, live dagen en/of borrels te organiseren vanuit de community. Zo kun je elkaar naast online, eventueel ook offline ontmoeten!

LET OP: full transparancy... in 2021 zullen wij overgaan op een nieuw communityplatform dat onze grootse plannen ondersteunt. Mogelijk moeten we de prijs dan omhoog doen. Dat geldt niet voor jou: als jij voor die tijd instapt behoud je altijd jouw lage instaptarief.

+ Mindshift Methode (optioneel, aanrader)

Wanneer je kiest voor Guide your Mind x Mindshift dan krijg je maandelijks, náást alles van Guide your Mind 'basis', ook toegang tot een module uit de Mindshift Methode. Dit is belangrijk als jij nieuw bent in de wereld van mindset/zelfontwikkeling, of als je weet dat je bepaalde blokkades hebt en jezelf tegenhoudt met beperkende overtuigingen en oude verhalen die je niet meer dienen. Enne... eigenlijk voor iedereen want er is altijd een verdieping mogelijk.

➡️ Ontdek jouw diepste overtuigingen, zodat je ze kunt veranderen in je voordeel

➡️ Ga aan de slag met je innerlijke houding, wie ben jij? Hoe zie jij jezelf? Wat is het resultaat daarvan?

➡️ Schrijf jouw 2.0. versie en laat ons je helpen haar tot werkelijkheid te laten komen

....en nog veel meer.


De Mindshift Methode is een bewezen stap-voor-stap aanpak (mijn meest complete mindsetprogramma van A tot Z) voor mensen die zichzelf binnenstebuiten willen keren en de regie over hun leven terug willen. Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar echt het beste uit jezelf haalt (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden). Overwin je perfectionisme en faalangst en verhoog je geluksgevoel, door het maken van een echte shift:

 • Met meer oprechte aandacht met je kinderen spelen
 • Liever voor jezelf zijn en beter voor jezelf zorgen.
 • Een veel krachtigere relatie en/of ook in vriendschappen durven kiezen voor positieve relaties, die eerlijk en open zijn.
 • Minder uitstelgedrag, meer rust in je hoofd.
 • Meer zelfvertrouwen, veel meer bereikte doelen.
Wil je even met ons sparren of je de Mindshift Methode er wel of niet bij moet doen? 

>>> Stuur ons een WhatsApp berichtje! <<<
Schroom niet: ik (Janne) stuur je persoonlijk z.s.m. een voicememo als antwoord.

'Alles is op zijn plaats gevallen'

Mindshift... ik vind het écht fantastisch. Ik had dit programma écht nodig en na het volgen er van is alles op z'n plaats gevallen. Ik heb echt een shift gemaakt in mijn hoofd... In mijn doen, denken en handelen. Alle opdrachten, de spiegel die je voorgehouden krijgt...
Door eerlijk naar mezelf te kijken en óók naar alle shit die ik had, heb ik werkelijk die shift kunnen maken. Inmiddels lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Ik weet niet anders meer. En dit gun ik iedereen. Twijfel niet over het programma. Want dat is echt waanzinnig goed.
- Willeke Stroobach 

'Zou het iedereen aanraden!'

Het heeft mij erg veel geholpen om een community en buddy te hebben die begrijpt waar je het over hebt en die dingen opvalt aan mij/mijn verhaal en hierop reageert. Je raakt veel sneller in een “dieper” gesprek en bespreekt zaken die ik met een ander minder snel zou bespreken. Het gesprek is voor mijn gevoel ook op een ander level doordat je niet op een “andere” manier verbonden was met elkaar: geen vriendschap, geen werkrelatie of familiaire relatie. Het heeft mij veel gebracht en zou het iedereen aanraden.

- Brenda

'Dit was zo'n goede beslissing' 

Aangezien het bij mij op veel gebieden best wel naar wens gaat, dacht ik dat ik het niet nodig had. Toch werd ik getriggerd en ben ik na lang twijfelen alsnog gestart. Wat een goede beslissing! k ben er samen met mijn partner echt voor gaan zitten en heel eerlijk tegen mezelf (en elkaar) geweest. Daardoor kom je echt tot de kern.

Als iemand van te voren tegen ons had gezegd dat we voor deze grootse doelen zouden gaan, hadden we dit niet geloofd.

Janne heeft ons door haar ervaring, opdrachten en voorbeelden zo fijn geholpen.
- Mandy

Dit is het probleem:

 1. Bijna 1 op de 5 vrouwen tussen 25 en 35 jaar voelt zich psychisch uitgeput.
 2. De meeste vrouwen in heteroseksuele stellen zijn nog steeds hoofdverantwoordelijk voor de zorgtaken (maar bij 1 op de 10 stellen is dit evenredig verdeeld) in hun gezin of huishouden, zelfs als ze daarnaast ook betaald werk doen.
 3. Bijna 2 keer zoveel vrouwen als mannen hebben klachten van overspannenheid en burn-out.

En nog heel veel meer vrouwen, waar ik helaas (of misschien: gelukkig) geen cijfers van heb, zijn op andere vlakken ongelukkig of leven niet het leven naar volle potentie. Vrouwen in ongelukkige relaties, vrouwen die al jaren over zich heen laten lopen door familieleden of vrienden, en vrouwen die niet hun droomleven leiden omdat ze zich continu schikken naar anderen. Naar wat er van ze verwacht wordt.

Dat willen wij, in ieder geval binnen Guide your Mind, anders zien. Anders dóén. Daar is een complete mindSHIFT voor nodig.

Dit wil ik voor jou als lid van het Guide your Mind membership:

 • Dat jij op een hele gemakkelijke manier, zonder gelijk een langdurig traject of duur programma aan te moeten gaan, grip op je gedachten kan krijgen en een sterkere mindset kunt ontwikkelen... zodat je eindelijk een leven kan gaan leiden dat trouw is aan jezelf.
 • Een inspirerende en veilige plek bieden waar het normaal is om je gedachten & gevoelens te delen en waar iedereen echt zichzelf kan zijn.
 • DAT JE JEZELF ALS WAARDIG GAAT ZIEN. HET WAARD OM ALLES TE WILLEN EN JEZELF ALLES TE GUNNEN.
 • Dé plek bieden voor duidelijke, nuchtere en onderbouwde informatie, zónder gezweef.
 • Dat je je belemmerende overtuigingen gaat ontdekken, je bewust gaat worden van je eigen saboterende gedrag, en concrete handvatten krijgt om hier wat in te veranderen #liefdevolconfronterend noemen wij dat :-)
 • Dat je je als oververmoeide moeder, gestreste student of eenzaam 'werkpaard' thuis voelt tussen anderen die jou in je waarde laten én ook motiveren uit je comfortzone te komen. Zodat je de fun en het plezier weer gaat ontdekken.


"Ik werd geleefd door werk en door het zorgen voor anderen. Door GyM ben ik gaan zorgen voor mijzélf. Ik werk aan mijn mindset en ben al een stuk liever voor mijzelf en ik weet nu waar ik voor sta."

Maroescha
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Klaar om te groeien? Meld je aan als GyM Member!

Beste keuze

Guide your Mind x Mindshift

67,-
49,-
Per maand
 • Wekelijkse praktische Mindset Trainingen
 • ✨DIRECT TOEGANG TOT ALLE VIDEOCURSUSSEN✨
 • Online Coachingsessies & Q&A's
 • Implementatieweek om je in actie te krijgen
 • De warme Mindset Community
 • + Maandelijks 1 module uit Mindshift (t.w.v. €83,- p/mnd)
 • Maandelijks opzegbaar
 • Ook mogelijk per jaar (voor 490,-, dus 2 maanden gratis!)
Goedkoopste keuze

Guide your Mind

37,-
29,-
Per maand
 • Wekelijkse praktische Mindset Trainingen
 • ✨DIRECT TOEGANG TOT ALLE VIDEOCURSUSSEN✨
 • Online Coachingsessies & Q&A's
 • Implementatieweek om je in actie te krijgen
 • De warme Mindset Community
 • Maandelijks opzegbaar
 • Ook mogelijk per   jaar (voor 290,-, dus 2 maanden gratis!)


Je krijgt direct na aanmelding toegang tot dit (& meer 🤯😍)

Videocursus "Omgaan Met Verandering"

Het leven zit vol veranderingen. Sterker nog: de enige constante factor IS juist verandering. Maar hoe deal je daarmee? We leggen je uit wat de verschillende fases zijn van verandering (dat zijn er wellicht meer dan je denkt) en hoe je je emoties kunt (h)erkennen en verwerken. Je gaat focussen op dat waar je wél invloed op hebt, én leert NU al hoe je met toekomstige veranderingen om kunt gaan. Dit is altijd een aanrader, maar natuurlijk voorál tijdens deze rare, chaotische en misschien wel stressvolle tijden.

Videocursus "Trouwer Aan Jezelf Leven"

Wanneer leef je eigenlijk trouw aan jezelf? Is het haalbaar om áltijd trouw aan jezelf te zijn? Ontdek jouw kernwaarden en leer er vaker naar te leven en handelen. Durf meer 'nee' te zeggen op dat wat je niet wilt, en 'ja' op dat wat je stiekem diep van binnen wél wilt. Ontdek wat jij belangrijk vindt in het leven, leer grenzen stellen en zet jezelf vaker op nummer 1... óók als je dat heel moeilijk vindt.

Videocursus "Jezelf Goed Genoeg Vinden"

Heel veel dingen waar mensen, vooral vrouwen, tegenaan lopen in het leven, komen door één enkele onderliggende overtuiging. Eentje die heel diep zit. "Ik ben niet goed genoeg". Of de angst om niet goed genoeg te zijn. In deze cursus ga je leren: wat eigenwaarde eigenlijk IS, wat jouw basisbehoeften zijn, hoe dit werkt in je hersenen (neurale paden) en wat je kunt doen om jezelf wél goed genoeg te gaan vinden.

Videocursus "Van Negatief Naar Positief"

Ohhh, positiviteit. Wie is er niét mee bezig? Je wordt er tegenwoordig mee doodgegooid. Positief denken, positief in het leven staan... maar hoe doe je dat? En is er een verschil tussen gezond positief en toxisch positief? (spoiler alert: JA). We bespreken de negativity bias (waarom de negatieve dingen altijd eerder worden opgemerkt én langer blijven hangen dan de positieve dingen) en hoe je kunt stoppen met doemdenken.

Videocursus "De Mening Van Anderen"

Hoe kun je de mening van anderen leren loslaten, in een wereld waarin iedereen zoveel vindt en zegt? He, weer een spoiler alert: dat kan niet. Compleet loslaten in ieder geval niet. Je kunt er wél mee leren omgaan, 't je minder laten tegenhouden EN andermans perspectief beter leren begrijpen. Want weet je? Jij hebt net zoveel bestaansrecht (en het recht op jouw mening) als een ander. Dat zal je na deze cursus goed in je oren knopen.

Videocursus "Meer Zelfvertrouwen"

We helpen je aan de meest succesvolle 'hacks' voor (in ieder geval tijdelijk) meer zelfvertrouwen, én natuurlijk weet je ook (duh, wij zijn het) dat er geen quick-fixes voor zijn. We leren je dus vooral inzicht in jezelf te krijgen. Waaróm heb je weinig zelfvertrouwen? Hoe kun je jezelf minder vergelijken met anderen? En hoe kun je op de langere termijn, op een duurzame manier meer zelfvertrouwen krijgen? Meld je snel aan & find out.

+ deze videocursussen: "Balans Vinden", "Dealen Met Gevoelens" & "Geleefd Worden". In januari starten we met "Kappen Met Perfectionisme".

+ 12 modules Mindshift Methode 

Meld jij je aan voor Guide your Mind x MIndshift? Dan ontvang je ook maandelijks een module uit de Mindshift Methode, ons complete A tot Z mindsetprogramma waar je de diepte ingaat en leert over niemand minder dan: jezelf. Wie ben je nou eigenlijk? Hoe zie je jezelf? Waarom is dat zo? Wie WIL je zijn? 

Dit klinkt misschien veel, maar we begeleiden je stap voor stap en adviseren je ook waar mogelijk waar je het beste kunt starten en wat je vervolgstappen zijn. En het beste is: je behoudt je toegang tot de modules van zowel Guide your Mind als Mindshift zolang je lid bent. Je hoeft dus nooit iets te missen!


"GYM heeft voor mij enorm veel betekend. Ik ben zo blij dat ik dit heb aangeschaft en nog steeds lid ben. 🌟 De dingen waar ik echt stappen in gezet heb zijn o.a. hoe om te gaan met ongewenste veranderingen, hoe ik neutraler kan denken in plaats van gelijk negatief en hoe ik dingen kan proberen om te draaien naar iets positiefs. Maar ook een deel van hoe ons brein nou werkt en hoe we dit kunnen beïnvloeden! Echt mega dankbaar hiervoor!"

Kelly Scherrenberg
“Love het concept van Gym. Zou het zo aan iedereen aanraden qua wekelijks een video enzo. Love mindshift. Love it dat dat nu maandelijks vrijkomt (geeft tijd om het te laten inwerken). Love Janne en het team.”
Anoniem uit onze enquete

“Vooral even een bedankje dat jullie dit hebben opgezet. Het past goed bij mijn behoeften. En ik leer meer over mezelf dan ik had verwacht toen ik begon (wat tegelijkertijd interessant, en confronterend is)”

Anoniem uit onze enquete
Voor mij is het een super fijne, laagdrempelige manier om aan mezelf te werken. Fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer je de video's bekijkt en je eigen tempo kan bepalen.” 


Anoniem uit onze enquete
“Ik vind GyM een erg waardevol programma. Alles wordt helder uitgelegd en gecommuniceerd. De tips zijn ontzettend bruikbaar en fijn. Ik zou het zeker aanraden aan anderen, heb ik ook al gedaan.”
Anoniem uit onze enquete
                                       

Meest gestelde vragen over Guide your Mind

Hoe werkt Guide your Mind?

Wanneer je je aanmeldt ontvang je toegang tot het platform waarin al meer dan 25 modules voor je klaarstaan. Daarnaast krijg je altijd toegang tot nieuwe modules die af en toe vrijkomen, kun je tweewekelijks meedoen aan de groepscoaching calls met vraag en antwoord, én heb je uiteraard toegang tot de community waar je jouw zelfontwikkeling reis kan delen, je struggles en je wins kan benoemen, om hulp kunt vragen en gelijkgestemden kunt ontmoeten.
Na het aanmelden ontvang je een mail met je inloggegevens, een mail met je factuur én een mail met uitleg over wanneer de calls zijn, welke video je als eerst kunt bekijken, etc. Het spreekt heel erg voor zich :-)

Is dit gewoon een soort betaalde Facebook- of Instagramgroep waar ik in kom?

Nee. Ons membership en de community staan op een platform, volledig los van social media. In een wereld waarin we al zoveel focus missen en continu worden afgeleid, willen we jou juist op één vaste plek overal van voorzien. Geen afleiding, geen verleiding om door te klikken naar iets anders en 100% aandacht voor JOU en jouw ontwikkeling.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrij maken?

Guide your Mind is zo bedacht en gemaakt dat we geen overweldigende hoeveelheid informatie over je heen willen dumpen, maar in behapbare 'brokken' steeds een stap verder komen in de reis van groei en ontwikkeling.

Stapje voor stapje.

Je kunt vanaf 10 tot 20 minuten per week al aan de slag. De video's zijn namelijk altijd kort maar krachtig, met een gedeelte theorie én een stukje 'hoe dit in de praktijk te brengen' d.m.v. een (schrijf)opdracht of oefening. Als je een week geen tijd kunt maken is dat geen probleem, je kunt ook een paar weken bundelen en in 1 dag doen, bijvoorbeeld.

Kan ik ook zonder laptop meedoen? Bijvoorbeeld via mijn telefoon of tablet?

Zeker weten! Naast dat het platform via ieder device toegankelijk is in je browser, hebben we ook een app die je kunt downloaden :-)

Ook zullen we er voor zorgen dat je de trainingen kunt beluisteren alsof het podcasts zijn, zodat je zelfs tijdens je wandeling of lunchbreak aan jezelf kunt werken.

Wat als ik achterloop op de video's? Mis ik dan iets?

Don't worry. Je kunt niet 'achterlopen' in Guide your Mind. De trainingen en opnames van de coachingcalls blijven voor je beschikbaar, zolang als je lid bent. Dus je kunt 't 100% op je eigen tempo volgen ook rustig een week of paar weken 'vrij nemen'. Wel zorgen we dat we je regelmatig een reminder sturen, om uitstelgedrag (of zelfs afstel) te voorkomen. Guide your Mind is dé plek om echt te gaan DOEN. Niet om content te gaan hamsteren en uiteindelijk alsnog niet te bekijken & af te maken. Daar zorgen we samen voor 💪🏼

Blijft de prijs hetzelfde en hoe lang behoud ik mijn toegang?

Je behoudt zolang je lid blijft dezelfde prijs 🥳 Deze zullen we nooit tussentijds verhogen voor jou, ook niet als de prijs voor nieuwe leden wel hoger wordt.

Iedere training en alle coachingcalls worden zichtbaar voor jou in jouw online omgeving en je behoudt toegang zolang je lid blijft. Ook van Q&A's kun je de opnames later terugkijken als je er niet live bij kon zijn.

Kan ik echt iedere maand opzeggen?

Ja, je kunt echt iedere maand opzeggen bij een maandbetaling. Geen wurgcontracten hier ;-) Dit doe je heel simpel zelf in jouw ledenomgeving met 2 klikken. 📝 Doe dit wel minimaal 7 dagen vóór de nieuwe termijn, anders is de incasso voor de nieuwe termijn al gestart.
Je kunt overigens ook eerst je membership 'pauzeren', bijvoorbeeld wanneer je net bevallen bent, er iets in de familie gebeurd is, of een rondreis gaat maken in de jungle (post-Corona...) Stuur daarvoor een mailtje naar team@anderskan.nl!

Heb je een kwartaal- of jaarabonnement dan kun je ná je eerste termijn (het kwartaal of jaar) per maand opzeggen.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW? Geen addertjes onder het gras?

De prijs is inclusief BTW, dus geen onwelkome verrassingen achteraf, en er zijn geen addertjes onder het gras. Je hoeft geen extra kosten te betalen voor losse onderdelen of wat dan ook. What you see is what you get. :-)

"Is Guide your Mind ook in mijn situatie geschikt want ik ....." (vul maar in.)

Misschien loop jij ook al bij een psycholoog of andere therapeut. Misschien heb jij een burn-out achter de rug en wil je vooruit kijken, maar ben je tegelijkertijd bang dat het teveel voor je gaat zijn. Misschien heb jij 4 kinderen en kom je al ner-gens aan toe... en denk je: hoe moet ik dit er nog bij gaan doen? In al die situaties ben ik bereid met je mee te denken. Eerlijk. Want ik zeg het ook gerust als ik denk dat er géén match is: we willen alleen members die we werkelijk kunnen helpen. En gelukkig geldt dat in veruit de meeste gevallen. JUIST als je druk bent, nu al nooit aan jezelf toekomst, en merkt dat je snel overwhelmed bent. Dat pakken we juist aan in Guide your Mind. Maar wanneer je therapie nodig hebt, dan zullen we je daar ook in aanmoedigen. Een online membership, hoe goed 'ie ook is (er werken ook coaches en een psycholoog mee aan de inhoud), is geen vervanging voor 1 op 1 therapie. Eventueel wél aanvulling. Je kunt altijd een appje sturen op 0850470797 - dan ontvang je z.s.m. een voicememo van mij (Janne) terug en sparren we er samen even over.

Oh, en hoe zit het met die proefperiode? Gaat die automatisch over in een abonnement?

Goed dat je 't nog even checkt! Zoals je op de betaalpagina ziet geldt de proefperiode voor 7 dagen en word je daarna inderdaad automatisch doorlopend lid (per maand, kwartaal of jaar, afhankelijk van wat je zelf kiest), TENZIJ je opzegt BINNEN die 7 dagen. Zet het dus even in je agenda zodat je 't niet vergeet.

                                   


"Mijn sterkere mindset zorgt ervoor dat ik beter met nieuwe ontwikkelingen of de waan van de dag om kan gaan. Zo maak ik mij minder druk over dingen waar ik geen invloed op heb en geniet ik veel meer."
Berdien Schillings

Zet nu ook deze stap en meld je direct aan:

JA, dit wil ik niet missen