Ontdek hoe ook jij de REGIE over je leven neemt!

Weet jij diep van binnen dat je méér uit je leven kunt halen? Wil je UIT die eeuwige ratrace, minder bezig zijn met de mening of wens van een ander, en trouwer aan jezelf leven? Volg de "Mindshift Methode", creëer een krachtige mindset en
STOP MET GELEEFD WORDEN.
(Stap 1: bekijk de video hierboven)
Direct aan de slag


Heb je het gevoel dat je jezelf in de weg zit?

Een sterke mindset is de fundering van alles wat je wilt bereiken in het leven. Vergelijk het met een huis: je kunt nog zoveel mooie kleuren op de muur, een nieuwe keuken én prachtige dakkapel bouwen; als je fundering niet stevig is stort het alsnog in elkaar.

Veel mensen blijven denken: 'als ik X heb... dán ben ik gelukkig'. Maar dat moment lijkt maar niet te komen. Ze hebben allerlei plannen die nooit tot uiting komen en op de plank blijven liggen, want 'druk druk' en: wat nou als iemand anders er wat van vindt?
Dat is de pijnlijke werkelijkheid, maar erg jammer: wist je namelijk dat het helemaal niet nodig is continu je leven te blijven uitstellen? (Het is geen generale repetitie... this is it)


Ga eindelijk écht DOEN wat jou gelukkig maakt

Mijn naam is Janne: mindsetcoach, moeder, ervaringsdeskundige & auteur van de bestseller ;-) 'Wat nou als het ook anders kan?'. Ik heb in 5 jaar tijd al talloze mensen mogen helpen bij het creëren van een krachtige mindset en het bereiken van hun doelen. In de Mindshift Methode hielpen we hen om een leven voor zichzelf te creëren waarin ze zich niet langer laten tegenhouden door hun eigen belemmerende gedachten of juist wat anderen van ze vinden of verwachten. Ik weet wat het veranderen van mijn kijk op de wereld - en mijzelf - voor MIJ heeft gedaan (alles!), en daarom gun ik het anderen ook zo. Mindshift is een manier om rust in je hoofd, balans en zelfvertrouwen te creëren in plaats van de dagelijks chaos en twijfels. Een methode die er voor zorgt dat je zelf de touwtjes in handen gaat nemen en je niet meer laat leiden en laat tegenhouden door dingen als uitstelgedrag, angst en perfectionisme.
Een methode die radicaal je leven zou kunnen transformeren.ik heb Mindshift net afgerond en ik ben ZO blij dat ik dit programma gevolgd heb! Ik ben veel gelukkiger, zelfverzekerder, positiever en productiever. Daarnaast is mijn hoofd veel leger en ben ik echt van mijzelf gaan houden. Ik had niet gedacht dat ik zo erg zou veranderen door het volgen van Mindshift. Maar niets is minder waar. Aan Madelon 3.0 wordt zelfs al gewerkt! Heel erg dankbaar.

MADELON

Laat je leven niet langer bepalen door externe factoren

HERKEN JE JEZELF HIERIN?

 1. Je zit in een fase van je leven waarin je weet: volgens mij ben ik er voor MEER dan dit, maar HOE?
 2. Je piekert je suf en zou willen dat je gewoon eens wat meer kon genieten!
 3. Je voelt al langer dat er iets moet gebeuren, maar ja.. er is zoveel te doen en zo weinig tijd.
 4. Je merkt dat je hoofd er vaak niet bij is terwijl je met je geliefden (kinderen, partner, vriendinnen) bent... 
 5. Je vindt het spannend om stappen te zetten, maar weet ook dat als je het niet NU doet, je het nooit gaat doen.
 6. Je zegt veel te vaak “EIGENLIJK zou ik dit of dat moeten/willen doen”.
 7. Je weet diep van binnen dat JIJ de enige bent die je tegenhoudt, maar vindt het moeilijk om uit die spiraal te stappen.
 8. Je angst om te blijven staan waar je nu staat is inmiddels GROTER geworden dan de angst om te SPRINGEN. 

Imke

Ja, natuurlijk is het eng.

Het is confronterend en heel echt. Je komt jezelf tegen. Maar JIJ bent degene die verantwoordelijk is voor je eigen leven en geluk. En JIJ moet die knoppen gaan besturen."

Leer dealen met dat wat er op je pad komt

Als mindsetcoach heb ik vele mensen geholpen hun eigen toekomst te creëren en zich gelukkiger te voelen. Maar toen ik zelf begon aan mijn reis van persoonlijke ontwikkeling, liep ik ook tegen heel veel dingen aan (en nog steeds: dat is het leven). Ik kwam uit een toxische relatie,  mijn moeder overleed en ons zoontje bleek microcefalie te hebben.


Ik koos er voor niet langer slachtoffer te zijn van mijn leven

De reden dat ik ondanks dit alles (of misschien wel dánkzij dit alles) toch echt heel gelukkig ben en rust én succes ervaar, is zonder meer: A. leren dealen met wat er op je pad komt (als eigenaar van je leven, geen slachtoffer), en B. een aangeleerde manier van denken... Mindset dus.
Dat heb ik ook moeten leren, het kwam niet vanzelf.


Hoe je belemmerende overtuigingen een halt toeroept

Wanneer je weet hoe je je belemmerende overtuigingen en al die stemmetjes in je hoofd een halt kunt toe roepen, de mening van anderen naast je neer kunt leggen en simpelweg meer kunt genieten van de kleine én grote dingen in het leven, dan kun je je eindelijk positiever, zelfverzekerder en gelukkiger voelen. Wélke shit er ook op je pad komt. Daar kan en wil ik ook jou mee helpen.

I'm in, direct aanmelden

Ervaringen van anderen met de Mindshift Methode

Mindshift was echt wel een flinke reis, en het was niet altijd even makkelijk maar wat heb ik ontzettend veel geleerd.

Ik ben nu echt blijer met mezelf: ik sta achter mijn eigen keuzes.


Gabriëlla

Ik kon altijd eindeloze lijstjes maken, vooral waarom ik niet goed genoeg was.. veel te weinig waarom ik wél goed genoeg was. Janne heeft gelijk; Je bent goed genoeg zoals je bent, wie je bent, PUNT.


Naomi

Ik ben iemand die altijd bewust bezig is met hoe ik overkom (...) maar durf mij nu open en kwetsbaar op te stellen. 't hoeft niet altijd perfect te lijken en/of zijn. Naast blijdschap mag shit er ook zijn. Pascalle 2.0!


Pascalle

Wil jij altijd aardig gevonden worden? Zet je jezelf nu eens op nummer 1


Jij kunt net als Gabriëlla, Naomi en Pascalle (en honderden anderen) stoppen met iedereen pleasen. Zet in plaats daarvan jezélf op nummer 1. Dat is niet egoïstisch, je hélpt er juist anderen mee. Want hoe gelukkiger jij bent, hoe meer je kunt betekenen voor je kind(eren), je familie, je vrienden en op je werk... en niet te vergeten (vooral): voor jezelf. Dat vind je misschien spannend en wellicht denk je nu “gaat mij dit wel lukken?” of “ben ik het wel waard”?  Dat hebben andere deelnemers in de Mindset Community ook ervaren. Faalangst, perfectionisme, denken dat iedereen het kan, maar dat het voor jou écht anders of moeilijker is. Zij zaten allemaal in dezelfde situatie. En nu lees ik dagelijks berichten van mensen die het Mindshift programma hebben afgerond en versteld staan van zichzelf en van hoe anders het leven kan zijn, wanneer je bewuster aandacht schenkt aan de dingen die echt belangrijk zijn:
 • Met meer oprechte aandacht met je kinderen spelen.
 • Liever voor jezelf zijn en beter voor jezelf zorgen.
 • Een veel krachtigere relatie en/of ook in vriendschappen durven kiezen voor positieve relaties, die eerlijk en open zijn.
 • Minder uitstelgedrag, meer rust in je hoofd.
 • Meer zelfvertrouwen, veel meer bereikte doelen.

Wil jij ook deze Mindshift maken?
De Mindshift Methode is een nuchter en down-to-earth programma, met praktische stappen die je thuis op de momenten kunt uitvoeren die jou uitkomen. Je doet het bovendien niet alleen, maar samen met de andere leden.

Meld je op tijd aan: om zoveel mogelijk mensen te helpen 2020 op een krachtige manier in te gaan, heb ik besloten een mooie aanbieding te doen van de "Mindshift Methode". De deuren van deze actie zijn een paar dagen geopend. Daarna gaan we met z'n allen beginnen, dus zorg dat je je op tijd aanmeldt! (don't worry: als je niet direct kan beginnen vanwege bijv. een vakantie kun je het ook prima in je eigen tijd bekijken - maar meld je wel vast aan, zodat je de dikke korting nog meepakt!)

‘’Één ding is zeker: het begint bij jou!"


Voor Mindshift had ik bepaalde overtuigingen waar ik écht in geloofde.

Hierdoor werd ik angstiger, kwader en negatiever.


En door bloedeerlijk te kijken naar mezelf heb ik die overtuigingen los kunnen laten en weten om te draaien naar positieve overtuigingen.

Ik plaats mezelf niet meer in een hokje.


Ik bedank mezelf dat ik in mezelf heb geloofd dat ik dit kan. Dat ik mezelf heb gecommit aan de Mindshift Methode.
Willeke (45), Badhoevedorp

"Ik leefde mijn leven niet, stond op een soort cruise control..."

Mijn situatie voordat ik aan dit programma begon? 

Burn out/overspannen, veel te perfectionistisch, onzeker, pleaser, noem het maar op. ik leefde mijn leven niet, maar stond op een soort cruise control, klaar om full speed tegen een giga muur op te rijden...


En nu?

 Ik ben gelukkiger, zelfverzekerder, ik heb meer balans en mijn relatie is erop vooruitgegaan. Daarnaast ben ik positiever, gaat het beter op mijn werk... eigenlijk ALLES.

De opbouw van het traject m.b.t. de thema's en de wijze van uitleggen door Janne zijn echt goud waard!

Naomy (32), Schagen
''Er is echt een shift in mijn mindset en daarmee leven gekomen''

Voorheen voelde ik me onzeker, vond het lastig om alle ballen hoog te houden en knuppelde mezelf bij alles neer. Ik was echt op zoek naar mezelf, en wilde genieten van de kleine dingen en niet om alles lopen piekeren. Gewoon genieten, en tevreden zijn, maar ook ambitieus durven zijn en naar doelen toe kunnen werken. Dit programma heeft bij mij echt deuren geopend. Ik merk dat ik veel bewuster leef, keuzes maak en eerlijk naar mezelf kijk. Het is voor mij echt een eyeopener geweest!


Ik heb een beter gevoel van eigenwaarde, bepaalde eigenschappen (die niet voor me werkten) een stukje leren loslaten (zoals perfectionisme), ik heb meer energie en er is echt een shift in mijn mindset en daarmee leven gekomen.

Hinke Hellings (27)

"Eerlijk? Ik was sceptisch en heb het niet zo op 'zweverigheid' - onterecht"

Voordat ik Janne leerde kennen maakte ik altijd een beetje cynische grappen over mensen die iets deden met persoonlijke ontwikkeling of zweverigheid (zo zag ik dat). 

Ik had het daar niet zo op. 


Maar ik denk nu pas: het hoeft helemaal niet op die manier, het is eigenlijk heel nuchter en praktisch om bepaalde stappen te zetten in je leven en daar beter over na te denken.

Had ik dat eerder geweten dan was ik waarschijnlijk ook veel sneller bij mijn doel gekomen! man, wat heb ik mezelf lang in de weg gezeten zeg. Ik kan het iedereen aanraden mee te doen!

Sara (32), 

moeder van 2

mindshift methode:

In 12 weken concrete stappen naar een krachtige mindset

In 12 weken krijg je een krachtige mindset waarbij jij perfectionisme, alles-of-niets gedrag en faalangst overwint en bewuster en productiever door het leven gaat. Dit is het fundament van je doelen en dromen, het kan je leven veranderen. 

100% online te volgen

'Zwolle is wel erg ver weg', is dus geen excuus meer. ;-) maar 'ik kan niet op de betreffende dagen' ook niet, want je kunt alles eventueel op je eigen dag en tijdstip bekijken. Loop je niet helemaal bij? Geen probleem, alle video's blijven onbeperkt beschikbaar voor je.

Elke week een module voor het overzicht

Elke week komt er een module vrij. Zo heb ik 12 modules ontwikkeld met elk eigen video's en verschillende opdrachten. Allemaal om jouw mindset en bewustwording te trainen. Het is motiverend om te doen en je gaat je al snel zelfverzekerder voelen. 

Een geweldige community voor steun en ideeën uitwisselen

De Mindshift Community is hartverwarmend: als ik zie hoe de deelnemers elkaar steunen dan weet ik weer exact waar ik het voor doe. Allemaal mensen op hetzelfde pad als jij, die je begrijpen, die met dezelfde dingen worstelen en die ook de regie in eigen handen willen nemen. Super waardevol om daar bij te horen en je maakt misschien wel contacten voor het leven.

Inzichten die je leven kunnen veranderen

In de Mindshift Methode gebruiken we de nieuwste inzichten om jou te helpen de Mindshift te maken.  Zodat je je zelfverzekerd voelt en weet wat je WILT. En dat niet alleen... je gaat het ook DOEN. 

Praktische worksheets

Gratis bij iedere module: gebruik onze invulbare worksheets om je opdrachten in uit te voeren. Zo kom je het snelst tot resultaat en maak je het makkelijk (en leuk) voor jezelf!

De Mindshift Methode* is een bewezen stap-voor-stap aanpak voor mensen die de regie over hun leven terug willen. Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar ECHT het BESTE UIT JEZELF HAALT (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden). Om ook jou te laten ervaren hoe je afrekent met perfectionisme en angst wat anderen van je vinden heb ik nu tijdelijk een onwijs bijzondere aanbieding voor je. Je profiteert nu tijdelijk van 40% korting (!) en kunt direct beginnen. Overwin je perfectionisme en faalangst, krijg meer zelfvertrouwen en verhoog je geluksgevoel: en stel ook niet langer uit ;-) Zet daarom NU de eerste stap, zodat je de actie en het speciale tarief + tijdelijke bonussen niet misloopt.


*) Inschrijving voor deze speciale Mindshift Methode actie is tijdelijk geldig. Daarna gaan de deuren dicht en vervallen de bonussen. Daarna gelden de standaard prijzen weer.

Hoe zorg je er voor dat je écht gaat doen en het ook afmaakt?

Daar hebben we iets op bedacht!

Met ons buddysysteem word je -indien gewenst- gekoppeld aan een andere deelnemer, die net als jij de 12 weken doorloopt. Jullie kunnen het op je eigen tempo blijven doen, maar checken wel bij elkaar in en kunnen alles met elkaar bespreken. We hebben ervaren dat de meeste deelnemers het ontzettend fijn vinden om echt het gevoel te hebben dat je het samen doet

Geen excuses meer

Niet het zoveelste programma dat je aanschaft en vervolgens niet naar omkijkt, maar werkelijke stappen zetten en jezelf 'verantwoorden' (natuurlijk in de meest positieve zin van het woord) aan een ander. Je houdt elkaar aan de afspraken die je met jezelf maakt: wedden dat je nu wél tijd in je agenda gaat vinden? #accountability

Sharing is caring, zeggen ze toch?

Wanneer je je ervaringen deelt, maar ook een ander helpt, neem je veel meer van de stof werkelijk in je op. Je gaat het leven en ademen en het wordt onderdeel van je: in tegenstelling tot simpelweg 'geïnspireerd raken' waar je later niets meer mee doet.

Brenda, 25 jaarSUPER VEEL HANDVATTEN GEKREGEN EN ECHT VERANDERINGEN GEMERKT!

AFGELOPEN ZOMER BESLOOT IK MIJ AAN TE MELDEN VOOR MINDSHIFT WANT HET “JUISTE” MOMENT ZOU TOCH NIET KOMEN.


IN HET EERSTE FILMPJE GAF JANNE AAN DAT HET GOED WAS OM EEN BUDDY TE ZOEKEN IN DE COMMUNITY. IEMAND OM MEE TE SPARREN EN OM EEN STOK ACHTER DE DEUR TE HEBBEN. IK PLAATSTE EEN OPROEPJE WAAROP IK EEN REACTIE KREEG VAN MIJN HUIDIGE BUDDY. ER WAREN GELIJKENISSEN MAAR OOK VERSCHILLEN TUSSEN ONS WAARDOOR HET VOOR MIJ EEN GOEDE MATCH LEEK. EN DIT WAS OOK ZO!


HET HEEFT MIJ ERG VEEL GEHOLPEN OM IEMAND TE HEBBEN DIE BEGRIJPT WAT JE GEZIEN HEBT, DIE BEGRIJPT WAAR JE HET OVER HEBT EN DIE DINGEN OPVALT AAN MIJ EN MIJN VERHAAL EN HIEROP REAGEERT. DAARNAAST RAAK JE VEEL SNELLER IN EEN “DIEPER” GESPREK EN BESPREEK IK MET HAAR ZAKEN DIE IK MET EEN ANDER MINDER SNEL ZOU BESPREKEN. HET GESPREK IS VOOR MIJN GEVOEL OOK OP EEN ANDER LEVEL DOORDAT JE NIET OP EEN “ANDERE” MANIER VERBONDEN WAS MET ELKAAR: GEEN VRIENDSCHAP, GEEN WERKRELATIE OF FAMILIAIRE RELATIE. HET HEEFT MIJ VEEL GEBRACHT EN ZOU HET IEDEREEN AANRADEN.

Extra: nu tijdelijk 3 speciale bonussen

Om jou extra te helpen (en motiveren) doe ik nu tijdelijk 3 speciale bonussen bij de Mindshift Methode.
Alleen tijdens de actie:


BONUS 1: Bevorder je slaap (en seksleven) door deze simpele stap;

BONUS 2: Dankzij deze haalbare stappen bereik je exponentiële groei (kleine stappen, enorm resultaat!)


BONUS 3: Twee-wekelijkse LIVE sessies (Q&A's) waarin ik AL je vragen beantwoord!


Let op: deze actie is enkele dagen geldig. Daarna vervallen de bonussen, de korting en geldt de standaardprijs. 

Ik zou willen dat ik de investering 10 jaar eerder had gedaan voor Mindshift! Man man man, wat leer ik veel en wat ben ik in een korte tijd uitgegroeid tot de persoon die ik wilde zijn!


LUDMILLA
€ 997,-

start met "Mindshift methode"

Ontdek hoe je in 12 weken je perfectionisme en faalangst overwint, balans, zelfliefde en bewustwording creëert en je doelen en dromen waarmaakt.


Neem de regie over je leven!

Veelgestelde vragen

"Ik ga nog op vakantie/trouwen/bevallen/... dus kan niet direct beginnen/heb een pauze tussendoor nodig. Hoe lang heb ik toegang?"

Je hebt 6 maanden toegang, twee keer langer dan het programma eigenlijk duurt (12 weken). Je hoeft dus zeker niet direct te beginnen en het geeft ook niets als je bijvoorbeeld op de helft even 'pauze' neemt. Doe het op je eigen tempo, in je eigen tijd. De reden dat we niet onbeperkt toegang geven, is dat we je wel een einddatum willen geven zodat je niet de mogelijkheid hebt het 'voor eeuwig' te laten liggen: dat zou zonde zijn. Een soort steuntje in de rug, dus. Wél een stok achter de deur, maar geen onnodige stress :-)


"Hoe werkt het allemaal precies?"

Tof: je gaat meedoen! Je meld je heel simpel aan via de grote groene knop 'Direct toegang'. Wanneer je hebt gekozen voor een betaling in 1 keer of in termijnen en je betaling is gelukt, kom je op een pagina met verdere instructies. Daar lees je o.a. dat je twee mails ontvangt: een bevestiging van het systeem, en de toegang tot het programma (week 1 / introductie) en de community. Daarna zul je wekelijks een e-mail van ons ontvangen met de nieuwe week die voor je klaarstaat. (je kunt ook direct door, je hoeft daar niet per se op te wachten). Je zult zien dat alles spoedig duidelijk wordt :-)


"Is er een geld-terug-garantie?"

Natuurlijk. We willen alleen blije klanten :-) Gelukkig maken we haast nooit mee dat het nodig is, maar mocht er onverhoopt toch een reden zijn dat je binnen de eerste 14 dagen niet verder wilt gaan, dan kun je ons binnen die 14 dagen simpelweg een mail sturen (team@janneschuijn.nl) om je geld terug te ontvangen.


"Hoeveel tijd kost het om mee te doen?"

Dat verschilt heel erg per persoon: de een doet langer over een bepaalde module dan de ander. De video's variëren qua duur tussen bijvoorbeeld 15 en 60 minuten. Hoeveel tijd je spendeert aan het maken van de opdrachten is afhankelijk van niemand minder dan jijzelf: het is maar net hoeveel je zelf aan ruimte/tijd wilt maken. Met een uur per week kun je al enorme stappen zetten. Sommige mensen plannen bijvoorbeeld tweewekelijks een halve dag in voor hun persoonlijke ontwikkeling, en de ander zet iedere dag een kleine stap. Doe wat werkt voor jou en onthoud dat iedere stap er 1 is. Alles is beter dan niets doen.


"Kan ik later instromen? Ik twijfel nu nog..."

Je kunt zeker later beginnen, maar je zult je dan wel nu moeten aanmelden. We zullen de deuren naar Mindshift Methode de komende maanden gesloten houden: althans, voor deze lage prijs. Je kunt je hierna alleen nog voor de volle €997,- aanmelden (wat het overigens meer dan waard is). Stel jezelf de vraag: waarom twijfel ik nu eigenlijk echt? Wat houdt me tegen? Is dat wat me tegenhoudt niet juist de reden dat ik mee moet doen? En als je er niet uit komt: vraag ons dan om hulp. Dat kan op team@janneschuijn.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 0850470797.

krijg nu toegang tot de mindshift methode

direct toegang