Wil jij geld verdienen met onze programma's én andere vrouwen helpen? win-win-win situatie!

Wij hebben een visie. Een visie voor de wereld. Wij zien een wereld voor ons waarin vrouwen trouw leven aan zichzelf. Een wereld waarin vrouwen zelf de regie hebben over hun leven en staan voor wie ze werkelijk zijn of willen zijn. Vrouwen die durven te kiezen. Vrouwen die gelukkig zijn en zichzelf niet continu opbranden of voorbij lopen. Of zichzelf vergeten. Wij geloven namelijk dat het ook anders kan. Dat iedereen een leven kan leiden dat trouw is aan jezelf, zolang je durft te kiezen. Eerlijk naar jezelf kunt zijn. En niet bang bent om te falen. Dit doen we middels behapbare en nuchtere programma’s en coaching, waarin we vrouwen brutaal eerlijk naar zichzelf laten worden. Zónder zweverig gedoe - mét praktische handvatten. Maar om deze visie waar te kunnen maken zullen we veel mensen moeten bereiken. En daar hebben we JOU bij nodig. Jij kunt ons helpen. Jij kunt die vrouwen helpen. En ten slotte kun je jezelf helpen.

enthousiast? Bekijk eerst de korte uitleg video hieronder:

⬇️ deze PROGRAMMA'S zijn nu al te promoten ⬇️

Guide your Mind
Mindshift Methode
ebook

Word jij affiliate partner van Anders Kan? Dit is een uitgelezen kans als jij bijvoorbeeld:

  • op zoek bent naar een laagdrempelige manier waarop jij geld kan verdienen (én wat goeds voor de wereld kan doen!)

  • je eigen Anders Kan membership wilt 'terugverdienen'

  • affiniteit hebt met persoonlijke ontwikkeling & het creëren van een krachtige mindset

  • eventueel een following/achterban hebt opgebouwd die ook geïnteresseerd is in persoonlijke groei (niet verplicht!)

  • de producten van Anders Kan wilt promoten omdat je er zelf fan van bent -en er zelf wat aan over wilt houden-


Maak gebruik van deze fantastische mogelijkheid: geld verdienen terwijl jij het minimale hoeft te doen. Je hoeft geen programma te maken (laat dat maar aan ons over!), geen bedrijf op te zetten én niets direct te verkopen als je dat niet wilt... het enige wat jij hoeft te doen, is jouw geïnteresseerde vriendinnen, familie, bekenden of volgers op social media laten weten dat Anders Kan bestaat. Je kunt zélf kiezen wat je wilt promoten: een gratis ebook, of het betaalde programma Mindshift Methode? Of wil jij liever wederkerende inkomsten: promoot dan ons membership Guide your Mind waar jij maandelijks een vergoeding voor ontvangt (zolang de nieuwe member lid blijft) :-)

En ook het promotiemateriaal hoef je niet zelf te creëren als je dat niet wilt. Het ligt al kant en klaar op jou te wachten op de plank: inhoudelijke content, duidelijke banners, afbeeldingen voor Instagram of Facebook, pakkende one-liners.. zo makkelijk kan het dus voor jou zijn.  


And last but not least: je helpt mensen ook daadwerkelijk verder. Misschien help je jouw vriendin wel uit een diep dal te klimmen. Of een volger die totaal niet weet wat ze wilt bij het vinden van haar doel in het leven. Wellicht help je iemand keuzes maken, of trouwer aan haarzelf te leven. Je helpt anderen bij het creëren van een krachtige mindset. Bij het vinden van hét leven dat ze willen leiden. Hoe tof is het dat JIJ daar een aandeel in kan hebben!

Het werkt heel simpel:
1) Maak een account aan bij Plug & Pay

2) Registreer je als affiliate - wacht op goedkeuring van Anders Kan

3) Promoot! -het Anders Kan materiaal staat al klaar voor je-

4) Verdien geld met iets waar je echt achterstaat :-)

We hopen dat we je snel als 'anders kan' partner mogen verwelkomen!

Het kost jou niets. (sterker nog: het gaat je zelfs geld opleveren :-) Maar 't kan jou, andere vrouwen én onze missie enorm helpen. win-win-win.


We hebben er zin in! Are you in?