Wil jij ook op 1 juni starten met een nieuwe ronde van de Mindshift Methode?๐ŸŽ‰
+ direct toegang krijgen  tot Guide your Mind

+ wekelijkse coachingcalls

Schrijf je nu alvast in op onze wachtlijst
en jij krijgt als eerste bericht voordat de deuren open gaan!

Weet jij diep van binnen dat je méér uit je leven kunt halen?

 Wil je UIT die eeuwige ratrace, minder bezig zijn met de mening of wens van een ander, en trouwer aan jezelf leven?

Volg de "Mindshift Methode", creëer rust in je hoofd, een krachtige mindset en stop met geleefd worden. Je ontvangt ook direct toegang tot de community, wekelijkse coachingcalls én al onze modules uit Guide your Mind t.w.v. 444 euro!

Mindshift Methode

De Mindshift Methode is een bewezen stap-voor-stap aanpak (ons meest complete mindsetprogramma van A tot Z)  waarin we je complete 'bedrading' opnieuw aanleggen. Voor mensen die zichzelf binnenstebuiten willen keren en de regie over hun leven terug willen.


Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar echt het beste uit jezelf haalt (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden). Overwin je perfectionisme en faalangst en verhoog je geluksgevoel, door het maken van een echte shift:

  • Met meer oprechte aandacht met je kinderen spelen
  • Liever voor jezelf zijn en beter voor jezelf zorgen.
  • Een veel krachtigere relatie en/of ook in vriendschappen durven kiezen voor positieve relaties, die eerlijk en open zijn.
  • Minder uitstelgedrag, meer rust in je hoofd.
  • Echt ZELF kiezen wie je wilt zijn.

Ben jij erbij op 1 juni om te starten met 

Mindshift x Guide your Mind? 

Zet mij op de lijst!


                   

Misschien heb jij nog deze vragen:

Is het echt maar 18,50?

Het is echt maar 18,50 per maand. Je krijgt direct toegang tot het complete aanbod ter waarde van ruim 500 euro. Hier heb je iedere maand dat je lid blijft, toegang tot. En sterker nog: je betaalt zelfs omgerekend maar โ‚ฌ16,58 p/m als je je direct voor een heel jaar aanmeldt ๐ŸŽ‰

Wat gebeurt er nadat ik me heb aangemeld?

Gefeliciteerd! ๐ŸŽ‰ Je bent lid geworden en hebt een van de 250 kaartjes geclaimd. Heel slim :-) Je ontvangt uiteraard een mail met je inlogcodes, een mail met jouw factuur en ook nog een bevestigingsmailtje van onszelf, Daarin vind je direct de link naar bijvoorbeeld de introductievideo en wanneer de coachingcalls zijn. Zie je aan de andere kant! Stel je jezelf voor in de community? Zou ik tof vinden!

Wat kost het om lid te blijven na die eerste maand?

Hetzelfde, want jouw 18,50 tarief is prijsvast! We zullen deze prijs dus nooit tussentijds verhogen, zolang je lid blijft. Je kunt zelf beslissen of je na de eerste maand lid blijft (daar hoef je niets voor te doen) of opzegt: dat kan via een mailtje (team@anderskan.nl) of nog makkelijker: via je ledenomgeving. Zo kunnen we tijdig de automatische incasso stopzetten.

Ik heb helaas niet zoveel tijd de komende maand, is het dan wel slim me aan te melden?

Als je voor die 18,50 maar EEN video zou kunnen kijken, dan zou het 't al waard zijn. Al haal je er maar EEN inzicht uit, maar EEN tip, maar EEN kleine, nieuwe gewoonte. Groei is groei. Stap af van je alles-of-niets-mindset (guess what? daar hebben we OOK een module van in Guide your Mind ๐Ÿ˜‰) en zie dat elk stapje telt. Meld je nou maar gewoon aan :-)

Ik heb nog andere vragen...

Stuur ons gerust een mailtje op team@anderskan.nl, mรกรกr wacht niet te lang met je aanmelden. We hebben een maximum aantal plekken en daarna gaat de prijs omhoog รฉn kan ik niet garanderen of we de challenge t.w.v. 197 euro er nog bij geven.