Wil jij ook op 1 juni starten met een nieuwe ronde van de Mindshift Methode?🎉
+ direct toegang krijgen  tot Guide your Mind

+ wekelijkse coachingcalls

Schrijf je nu alvast in op onze wachtlijst
en jij krijgt als eerste bericht voordat de deuren open gaan!

Weet jij diep van binnen dat je méér uit je leven kunt halen?

 Wil je UIT die eeuwige ratrace, minder bezig zijn met de mening of wens van een ander, en trouwer aan jezelf leven?

Volg de "Mindshift Methode", creëer rust in je hoofd, een krachtige mindset en stop met geleefd worden. Je ontvangt ook direct toegang tot de community, wekelijkse coachingcalls én al onze modules uit Guide your Mind t.w.v. 444 euro!

Mindshift Methode

De Mindshift Methode is een bewezen stap-voor-stap aanpak (ons meest complete mindsetprogramma van A tot Z)  waarin we je complete 'bedrading' opnieuw aanleggen. Voor mensen die zichzelf binnenstebuiten willen keren en de regie over hun leven terug willen.


Zodat je geen tijd meer verspilt aan de waan van de dag, maar echt het beste uit jezelf haalt (en daardoor ook meer kunt betekenen voor je geliefden). Overwin je perfectionisme en faalangst en verhoog je geluksgevoel, door het maken van een echte shift:

  • Met meer oprechte aandacht met je kinderen spelen
  • Liever voor jezelf zijn en beter voor jezelf zorgen.
  • Een veel krachtigere relatie en/of ook in vriendschappen durven kiezen voor positieve relaties, die eerlijk en open zijn.
  • Minder uitstelgedrag, meer rust in je hoofd.
  • Echt ZELF kiezen wie je wilt zijn.

Ben jij erbij op 1 juni om te starten met 

Mindshift x Guide your Mind? 

Zet mij op de lijst!


                   

Misschien heb jij nog deze vragen:

Is het echt maar 1 euro?

Het is echt maar 1 euro. Je krijgt direct toegang tot het complete aanbod ter waarde van 444 euro. Hier heb je één maand toegang toe. Je kunt trouwens ook kiezen om de opnames van de live week te kopen: in dat geval is het een paar euro meer. Maar dat ben je niet verplicht, of course :-)
Na die ene maand is het natuurlijk geen 1 euro meer, lees hieronder wat dan je keuzemogelijkheden zijn ⬇️

Wat gebeurt er na die ene maand?

Je kunt zelf beslissen of je na de eerste 1-euro-maand lid blijft (daar hoef je niets voor te doen) of opzegt: laat ons dat dan wel minimaal 7 dagen van te voren weten door een mailtje te sturen naar opzeggen@anderskan.nl. Zo kunnen we tijdig de automatische incasso stopzetten.

Wat kost het om lid te blijven na die eerste maand?

Dat is eigenlijk ook al een cadeautje an sich: normaal gesproken betaal je 37 euro per maand voor dit lidmaatschap. We hebben echter besloten dat als jij lid blijft na je eerste maand voor 1 euro, jouw membership maar 29 euro per maand zal zijn. 🥳🥳 (en ook dan is het maandelijks opzegbaar met inachtneming van de 7 dagen opzegtermijn. Wij gaan voor volledige transparantie!)

Ik heb helaas niet zoveel tijd de komende maand, is het dan wel slim me aan te melden?

Lieve, lieve jij... als je voor die ENE euro maar EEN video zou kunnen kijken, dan zou het 't al meer dan waard zijn. Al haal je er maar EEN inzicht uit, maar EEN tip, maar EEN kleine, nieuwe gewoonte. Groei is groei. Stap af van je alles-of-niets-mindset (guess what? daar hebben we OOK een module van in Guide your Mind 😉) en zie dat elk stapje telt. Meld je nou maar gewoon aan :-)

Ik heb nog andere vragen...

Stuur ons gerust een mailtje op team@anderskan.nl, máár wacht niet te lang met je aanmelden. We hebben een maximum aantal plekken en deze website gaat offline wanneer dat bereikt is.