Voel jij je hoofdverantwoordelijk voor ALLES,

maar sta je daardoor zelf vaak op de laatste plek?

null

De eerste stap om zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen... zelfs als iedereen iets van je wil en je alle ballen probeert hoog te houden. Dit webinar is voor JOU als jij nú al denkt 'waar ga ik de tijd vandaan halen om 1,5 uur naar een webinar te kijken?'. Trek niet langer aan het kortste eind, zet al je verschillende petten even af en JOIN US. Want jij bent óók belangrijk.


Doe mee aan ons webinar en ontdek:

  • Hoe je van jezelf weer een prioriteit maakt, zodat je juist een veel leukere moeder - of leuker mens an sich - kunt zijn met veel meer energie en zin in de dag. Win/win (én byebye tegen dat korte lontje).
  • Dat je al jaren wordt gebrainwasht om te denken dat jij alles moet doen, weten, snappen... en het liefst ook allemaal nog even perfect. (En dat jouw pleasegedrag juist vrij egoïstisch is... we leggen je in het webinar natuurlijk uit waaróm.)
  • Hoe je leert 'nee' te zeggen zónder daar nog honderd keer over na te denken, je schuldig te voelen en het gevoel te hebben jezelf met een lang verhaal te moeten hoeven uitleggen en verantwoorden.
  • Waarom je kinderen, je partner, je werk en het huishouden dat ene avondje zonder jou echt wel overleven, en je dat 'ene avondje' zelfs kunt uitbreiden naar een leven waarin je structureel meer kiest voor wat goed is voor JOU. Wat past, bij JOU. Wat JIJ wilt en waar JIJ gelukkig van wordt. 

Ja... ook ondanks de mening van anderen. Meld je nu aan!

Klik hier om je aan te melden!