Groeimindset & Stop Met Geleefd Worden [incl. podcast!]
18 december 2020 

Groeimindset & Stop Met Geleefd Worden [incl. podcast!]

BELUISTER HIER DE PODCAST ⇓⇓

Waarom vallen we toch steeds terug in die oude patronen? Waarom is het zo moeilijk om plannen, doelen of goede voornemens vól te houden? HOE verander je je mindset hier nou in?

Van de week plaatste ik al twee van mijn podcasts. Ik wilde je namelijk wat handvaten geven om 2021 positief en krachtig in te gaan, ongeacht omstandigheden. Grootste inzichten uit de eerste 2 podcasts:
–> Er was ook heel veel mooi & leerzaam in het afgelopen jaar, en daar kun je ook in het nieuwe jaar veel aan gaan hebben… (beluister “Net Even Anders Naar 2020 Kijken” hier)
–> We gaan 2021 in met een (fysieke) lockdown. Mentaal hoeft dat niet zo te zijn. Je kunt juist nu van je mentale welzijn een prioriteit maken. (Beluister “Jouw 2021 Mindset” hier)

Goed, dan gaan we nu naar de missing piece. Want het is natuurlijk leuk om te weten waar je over droomt, wat je allemaal zou moeten of willen doen en welke mindset daar voor nodig is… Maar HOE begin je? Daarover gaat mijn podcast vandaag. Beluister hem meteen hieronder even!⇓

Ik hoop dat je hiermee al een goede stap hebt gezet richting een nieuwe versie van jezelf in 2021.

Ondertussen heb ik achter de schermen met mijn team gewerkt aan iets NIEUWS. Of nouja, iets wat er al was, op een nieuwe manier. Iets wat voor mij echt diep uit m’n hart komt en waarvan ik voel… dit is meer nodig dan OOIT. Een kanjer van een kans, mijn grootste aanbod ever. Daarover vertel ik je morgen meer.

Ondertussen wil ik nog graag van jou weten: Waar ga jij mee starten in het nieuwe jaar? Ik ben benieuwd.

Over de schrijver
Oprichter van Anders Kan, auteur van het boek 'Wat nou als het ook anders kan?' (Bestseller 60 lijst + bestseller op Bol) en bekend van haar nuchtere visie op mindset en persoonlijke groei, haar blogs, podcasts & Instagram account. Naast schrijver, ondernemer en coach is Janne gewoon mama en mens.
Reactie plaatsen